Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Ceyiz, Pasta Malzemeleri Nerde Bulunur?

BaşlatanMahmaTarih03/02/2015 12:20:14Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaslar, ben istanbulda Ceyizle ilgili esyalarin ucuz olarak nerde bulundugunu sormak istiyorum.. Mesela ic camasiri, bohca, abiyeler, kina esyalari, nikah sekerleri, davetiyeler,vesaire Bunlari nerede bulabilirim....??
Bide Pasta malzemelerini istanbulda nerde bulbilirim? Mesela, Seker hamuru baskilari, kaliplari vesaire.. bunlari istanbulda nerede UCUZ UYGUN fiyata bulabilirim??
Bana önerebileceginiz toptan satis yerleri.. Tabi Perakende olamasi sartiyla.. Yada tanidiginiz UYGUN FIYATA satan bi dükkanalar vs...
Bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinrim..

Saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye6 yazı
merhaba, isterseniz size yardımcı olabilirim. tanıdığım istediğiniz malzemeleri satan yerler var. istediğiniz ürünleri bana söylerseniz size fiyat konusunda yardımcı olabilirim. ve ne kadar almak istediğiniz.tşkrrler
güney daban

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye98 yazı
İc camasiri kina esyalari ve nikah sekerleri ile ilgili size yardimci olabilirim skype: bknbkn35
www.annevebebekbakimi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı

Nikah malzemeleri için tahtakale ye uğramalısın hem toptan hemde perakende bulabilirsin nikah şekeri için şark hana gidersen istediğin ürünleri uygun fiyata alırsın

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Esnaf
Üye177 yazı
hocam bohca şemen tabla mutfak takımı karyalo ve pike takımı(elişi ceyizlik) masa örtüsü fiskos örtüsü kısaca el işi dantel ve iğne oya tüm buunların toptancılığını yapmakdayım ilgilenirseniz toptan fiyat ve resimlerini gönderebilirim...
NOT:hemen hemen tüm türkiyeye bu ürünleri parakende olarak satanlara satış yapmakdayız...

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Yorumlariniz icin cok tsklrr... Bana perakende lazim.... Toptan istemiyorum... Buarada Tahtakale ve sarkhane nerede?

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratbakal
hocam bohca şemen tabla mutfak takımı karyalo ve pike takımı(elişi ceyizlik) masa örtüsü fiskos örtüsü kısaca el işi dantel ve iğne oya tüm buunların toptancılığını yapmakdayım ilgilenirseniz toptan fiyat ve resimlerini gönderebilirim...
NOT:hemen hemen tüm türkiyeye bu ürünleri parakende olarak satanlara satış yapmakdayız...

Mesela ic camasiri, bohca, abiyeler, kina esyalari, nikah sekerleri, davetiyeler,vesaire Bunlari nerede bulabilirim....??
Bide Pasta malzemelerini istanbulda nerde bulbilirim? Mesela, Seker hamuru baskilari, kaliplari vesaire.. bunlari istanbulda nerede UCUZ UYGUN fiyata bulabilirim??
Bana önerebileceginiz toptan satis yerleri.. Tabi Perakende olamasi sartiyla.. Yada tanidiginiz UYGUN FIYATA satan bi dükkanalar vs...

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Bilgisayar-Bili?im