tüm arkadaşlara selamlar...
konuyu biraz daha detaylandıracağım, çünki burada yazan arkadaşlardan daha çok özelden mesaj yazan arkadaşlar olmuş, ilgilerinize teşekkür ederim.
bizim foça modeli diye adlandırdığımız sehpamızı n11.com , evidea.com ( bu siteye şimdi baktım , satış fiyatı 459 tl ) , evmanya.com ( bu sitede 329 tl ) , gibi sitelerde görebilir, fiyatının da 300 - 500 fiyat aralığında(kalitesine göre ) satıldığını göreceksiniz, bu model yeni bir model olmasının yanında çok beğenilen/ satılan bir modeldir. bu modeli bizim toptan satış fiyatımız ise : tek renk ( beyaz - siyah - kırmızı -mavi v.b. ) olan modellerimizin fiyatı 145 , ayakları ceviz ve parke desen olanların fiyatı ise 175 tl dir. bu modelimizi bizim mağazalara satış fiyatı ise ortalama 180 / 230 tl ^dir..yani bizden toptan ürün alarak bulundukları şehirde satan arkadaşlar 35 - 50 tl arası takım başı para kazanmaktadırlar.foça modelimizin ayak şeklinde bir değişiklik yaptık, şimdi daha da güzel oldu.
çeşme modelimizi çok fazla göremezsiniz , ancak gördüğünüz sitelerde de fiyatlarının 500- 700 tl aralığında olduğunu göreceksiniz.bizim satış fiyatımız ise 200 tl dir.
metal sehpamız ise altından tekerlekli, üstü lake boya şeklinde, metali, nikelajı, üstünün boyası ile komple birinci sınıftır ve bu ürünü satış fiyatımız 100 tl dir. ( sehpamız buraya resmini koyduğum sehpanın aynısı değil, benzeridir, tamamen aynı resmini bulamadım ).
metal sehpa haricinde diğer modellerimiz demonte sistemdir, yani kutu içinde az yer kapla**** paket halinde gönderimi yapılır, kurulumu ise çok kolaydır.
çok adetli ürettiğimizden şuan burada gördüğünüz 3 modeli, ve bu modelin birçok renklerini üretmekteyiz. Hem mobilya, hem metal komple tüm üretimi kendimiz yaptığımızdan , boyalarını da yine kendi atölyelerimizde kendimiz boyadığımızdan ve çok adetli üretim yaptığımızdan fiyatlarımız çok ekonomiktir.
kullandığımız malzemeler ise : ayaklar 22 mm mdf , üstleri de 12 mm mdf olup monte sistemimiz görünmeyen allen minifix şeklindedir.
nefes alıyorsak umut var demektir