Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Seyyar Nohut Pilav İşi

BaşlatankurtxxxTarih24/01/2015 23:56:29Yorum6

İlk mesaj
Üye218 yazı
Arkadaşlar maliyeti yüzünden avm işinden vazgeçtim seyyar nohut pilav işini akşamları saat 9 dan sonra yapıcam bu işin zorlukları, gerekli yasal izinler konusunda yardımcı olabilirmisiniz pilavı kilosu 3 liradan hazır alıcam arabayıda 500 liraya buldum once izin işini halletmem lazım alamazsam kaçak yapıcam bir firmada maaşlı çalışıyorum akşamları ek iş olarak düşunuyorum avcılar civarında oturuyorum ortaklığada acığım..
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye32 yazı
bildiğim kadarıyla bu işin mafyaları var.
çok ciddi para bırakır ama sana bana yaptırmazlar.
zaten biz yapsak zabıta yakalar onlara ses çıkaramazlar.
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye223 yazı
*Bu işin mafyası yok
*Çok merkezi yerde olmaz,akşam 9 dan sonra yaparsan zabıta kolay kolay dokunmaz.Bu durum ilçeden ilçeye farklılık gösterir.
*Kilosunu 3 tl ye aldıgın pilavı çok merak ettim doğrusu.Çünkü pilavlık osmancık pirincin toptan kilosu 3.2 ve 3.8 arası degişir.
*Tat ve süreklilik çok önemlidir.Pilavını beğenen adam seni orda sürekli görmek ister.

Not:Seyyar pilavcıyım.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye177 yazı

Bu işe izin verildiğini bilsem sistemi kurar etrafa 100 pilav arabası koyar ve başına iyi maaşlı çalışacak adamlar koyarım.1 sene sonra zengin olurum.Ama öyle değil işte.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye255 yazı
Yav kim çıkartıyor bu mafya vs. olaylarını. Gidip ekmeğine bakıcaksın arkadaşım. Bu iş mafyalık değil bölge mevzusu biraz. Sen gidip tavuk pilav satan adamın yanına veya az ilerisine açarsan tezgahı mafya değil o adam gelir yanına veya başka dolaylı yollar vs. He uğraşırsın uğraşmazsın ama durum bu. Adam yıllardır ordadır. Gelip 2 dakkada ekmeğine taş koymanı istemez. Gider olmayan bir yerde açarsın tezgahını kimse gelip birşey demez. 2 sene sonrada sen yanına açan olursa hayırdır kardeşim dersin.
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye218 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - redirect
Yav kim çıkartıyor bu mafya vs. olaylarını. Gidip ekmeğine bakıcaksın arkadaşım. Bu iş mafyalık değil bölge mevzusu biraz. Sen gidip tavuk pilav satan adamın yanına veya az ilerisine açarsan tezgahı mafya değil o adam gelir yanına veya başka dolaylı yollar vs. He uğraşırsın uğraşmazsın ama durum bu. Adam yıllardır ordadır. Gelip 2 dakkada ekmeğine taş koymanı istemez. Gider olmayan bir yerde açarsın tezgahını kimse gelip birşey demez. 2 sene sonrada sen yanına açan olursa hayırdır kardeşim dersin.

Aynen arkadaşım işte gerçek duymak istediğim buydu üç beş çapulcuyu yanına alan kendini bi bok zannediyor.Mafya kelimesi bu çapulcular için biraz lüks kaçar:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye218 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kurtxxx
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - redirect

Aynen arkadaşım işte gerçek duymak istediğim buydu üç beş çapulcuyu yanına alan kendini bi bok zannediyor.Mafya kelimesi bu çapulcular için biraz lüks kaçar:) Hakkıyla ekmeğini kazananlar için değil tabi sözum benim lafım yanına iki üç soytarıyı alıp diğer seyyarlara diklenenler için tabiki

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik