Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Soft Dondurma

Başlatanömer10Tarih24/01/2015 16:34:52Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye56 yazı
Soft dondurma hakkında güncel tecrübelere ihtiyacım var.hali hazırda bu işi yapanlara sorum;
-hangi makina,hangi marka(veya markalar)ve hangi model
-bu işten para kazanmak için nasıl bir yol izlemeli.makinayı nerelere koymalı. AVM lere koyma şansımız varmı,varsa para kazanırmı.veya işlek bi cadde için belediyeden izin alma şansımız varmı.yada dükkanlarla anlaşmanın geleceği varmı.vs, vs...
dondurmax diye otomat markası var.ve eleman çalıştırma ihtiyacı olmadan dondurma satışı yapılabiliyor.internetten baktığımda bu özellikte (yani otomat olarak)başka marka görmedim.diğer markalarda elemana ihtiyaç var.dondurmax hakkında bilgii veya tecrübesi olan varmı.
-şu an aktif olarak soft dondurma işi yapan varmı aranızda
-

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye56 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye345 yazı
DONDURMAX ÇOK PARA İSTİYOR
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye56 yazı

acaba vericeği makina pahalı diyemi çok para istiyor,yoksa sektörde benzeri makina yok diyemi.
bi soralım bakalım ne kadar istiyorlarmış.
diğer sorularıma cevap verebilecek arkadaşlar,bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
dondurma yapmakta ne varki?şahten ben kaç yıldır evde kendim yapıyorum dondurmamı,makina alıcaksınız donduruculu,birazda karışımı ayarlamakta deneyim gerekicek o kadar

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye360 yazı
Sadece yapmakla kalmıyor. Ayrıca yapmak da önemli kıvamı, tadı standart olmalı. Bi yiyen tekrar aldığında aynı tadı bulabilmeli. Hepsi bir yana dükkanlarla anlaşıp önünde satış yapılabilirse de çok kar bırakacak hangi işi hangi fükkan kendi yapmak yerine dükkanında bir başkasına yaptırır... tecribe sahibi arkadaşlar biraz aydınlatırlarsa...

Arkadaşım arama motorundan arayıp konu hakkında yazılmış yazıları oku. Ben de çok araştırmıştım bu konuyu.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye161 yazı
Elektriksiz calisani varmi yani akülü veya sarzli

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye153 yazı
Türkiye'ye Amerikalı Rita's geliyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye8 yazı
Youtube de bakın Tayland dondurma isterseniz güzel is fikri olabilir bu makinanın üretimi ve satış i yapıyoruz 05387440883

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda