Arkadaşlar, değişik sektörlerde birkaç işim var, ama esas işim yazılımcıyım, bu iştende eskisi gibi para kazanılmıyor, bende yeni işler kurma çabası içerisindeyim, bu online de olabilir, normal iş de olabilir yani online olması şart değil, ancak sürekli bilgisayar başında çalışan birisi olarak, mesela hit siteler var sa hibinden . co m gibi, gitti gidiyor gibi, ne biliyim, bu tarz siteler var, bir de sürekli kurulan, internette para var diye kurulmuş ilgisiz, çaba gösterilmemiş sanki hemen kurulunca sabaha para kazanılacakmış gibi kurulmuş siteler var? sizce nasıl bir iş yapılmalı, derin düşünceleri olanlar var mı? şimdi yapılmış bir siteyi taklit ederek, ona benzer bir site kurmakla başarılı olunmaz, sıfırdan eşi benzeri olmayan bir çalışma olmalı, mesela online market kurmak istedim. Lojistikte problem olacak, ayrıca benim marketim yok, bakkalla anlaşsanız bu iş olmaz fiyat yüksek gelir vs. Yemek sepeti gibi bir sistem açıp online marketleri bir araya getirip komisyon alayım dedim, doğru düzgün online market yok ankarada mig ros var,başkada yok, ikinci el kitap satalım dedim, online olarak, fiyatlar düşük kargo ücreti binince astarı yüzünü geçiyor, kozmetik işi yapalım dedim online, düşük fiyatllı ürünler kalitesiz ve çoğu çin malı, iş yapmaz, marka satmaya kalksan da fiyat yüksek gelecek, ayrıca ona bayilik almak lazım. Mesela yeni bir proje olarak ikinci el bilgisayar parçaları satacağım, bunu kafamdaki tarzda yapan işyeri yok, yani hedefim, sa hibinden .com gibi bir iş yapmak ama tek bir sektör için, bunu taklit etmek değil, mesela hedefimdeki, ikinci el bilgisayar oem parçaları sahi binden .com dada satılıyor ancak benim işim daha cazip gelecek, bunun gibi değişik projelere ihtiyacım var, var mı detaylı fikirleri olan. Her tür online proje yazabilirim, firmam var vergisel anlamdada problem olmaz, her türlü yorumlarınıza açığım. Herkese iyi çalışmalar...