Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Turizm Acentası

BaşlatanvindobonaTarih16/08/2008 17:59:06Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
Öncelik olarak istanbul anadolu yakası ama genel olarak istanbulun genelinde bu iş için yatırım yapmayı düşünüyorum. Turizm acentalığından anlayan ve ortaklık kurmak isteyenler iletişime geçebilir.
ya da bu işin püf noktalarını, iyi/kötü yanlarını, yatırım maliyetlerini ve orta vadede geleceği hakkında bilgisi olanlar da paylaşırsa sevinirim.

eğer böyle bir oluşumu hayata geçirme şansım olursa takip eden ve şu an için işleyen bazı projelerimide gene aynı oluşum içinde hayata geçirmeyi düşünüyorum.

Mehmet Aksalik

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye22 yazı
burada bazı arkadaşların söylediği "iş imkanı/iş çok ama çalışan/cesaret eden yok" meailindeki yakınmalara hak veriyorum.
turizm işinden anlayan, çalışmak isteyen, emeğini katacak ve ortak olacak, geliştirerek ilerlemek istediğim projeye değil bir talep bir sual bile gelmedi:)

neyse güncelliyelim, Turizm acentası / seyahat acentası işlerinde tecrübeli, bilgi ve birikimi ile katkı sağlayacak, sonraları işimizi geliştireceğimiz çalışkan eleman, istanbul'da.
Mehmet Aksalik

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye691 yazı
selam,yazina daha öncede rastladim istanbul israri olunca yazamadim,biz isvicreden (ben),almanyadan oto ticaretiyle ugrasan dürüstlügüne ve samimiyetine cok güvendigim bir arkadasla bulgaristana avrupadan arac ticaretiyle baslayan ve gelecek sezon turizmide kapsayan yatirima basladik.
hedefimiz 4 ortakli anonim sirket.bulgar ve tc vatandasi 3. bir arkadasimizda projeye cok ilimli yaklasiyor muhtemelen 3. kisi olacak.4 kisinin istanbulla baglantisi olan birini arzu ediyoruz.
eger turizm projenizi istanbulla sinirli kalmayacak bulgaristanida hatta almanya isvicreyide icene alacak sekilde
planlayacak olursaniz ,yazisip tanismaktan memnuniyet duyariz.bana ait bulgaristana yönelik bir kac yazi var incelerseniz ve ilginizi cekerse yazisalim.selam ve basarilar,

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Yeni Üye76 yazı

( MARİNA CAR RENTAL BODRUM )
Bodrum;da Kiralık Araç & Transfer Hizmetleri Arayışı İçindeyseniz Siz değil arayın biz Gelelim...!
Rez : 0532 6063913

http://www.marinacarrental.com
info@marinacarrental.com
Sorumlu Müd
Erdinç TEKİN

( MARİNA CAR RENTAL BODRUM )
IF YOU ARE LOOKİNG FOR RENT A CAR & TRANSFER İN BODRUM PLEASE CALL US WE ARE ON THİS NUMBER 0532 603913

MİSYONUMUZ
Çalışanlarımız ile birlikte, müşterilerinin memnuniyetini sağla**** sağlıklı gelişmeyi evrensel kalite ve standartlarda hizmetler sunmayı amaçlar.Bu suretle ülkesi, müşterileri, ortakları ve çalışanları için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler. Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir.Hizmetlerimize sahip çıkmak ve sonrasında müşterilerimizin yanında olmak asli görevimizdir…!
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye57 yazı
sayın okanbaray yapacağınız işten biraz ayrıntılı bahsedermisniz.biz sizin istanbul ve tüm türkiye ayağınız olabilirz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye691 yazı
selam,metsin arkadas,bu sitede iki üc adet bana ait yazi var.yorumlari kastetmiyorum tabiki.
bunlara bir göz atabilirseniz üyenin yazilari bölümünden ,bir ön düsünce sahibi olursunuz.
ilginizi cekerse bana ait sayfalarin birinin üzerinden yada e-mail,msn .üzerinden görüsürüz.görüsmek bizide sizin kadar memnun edecektir. okan_baray@live.de okan.baray@live.de calismalarinizda basarilar.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Yeni Üye22 yazı
ARKADAŞLAR ben araç kiralama işi ya da turist gezdirme işi düşünmüyorum.
durumum şu:
ya biraz sermayesi olan ya da sermayesi olmayan, ama bu işi iyi bilen biriyle ortaklık kurmak. istanbul'da. güzel ve bu işe uygun bir yerim var. tam olarak iş, uçak biletleri, tatil paketleri satmak yani büyük firmaların aracısı gibi. ayrıca hac umre organizasyonları.
ofis olacağından daha sonra farklı projelerde dahil edilir.
artık internette vs. gibi gereksiz tavsiyelere ihtiyacım yok, işi bilmeden konuşmaktır bu.

bu işlerden anlayan biri lütfen irtibat kursun.
Mehmet Aksalik

Yeni Üye76 yazı
vindobona sen sordun bizde elimizden geldiği kadar cevap yazdık bende bodrumda ortak aradığımı belirttim üstelik alt yapsını oluşturduğum bir şirketin ayırca bu benim mesleğim zaten macerada aramıyorum ama sen istanbulda yapmak istiyorsun ve istanbulda bu işten anlıyan birini arıyor inş bulursun kardeşim

rzügar48
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye22 yazı
arkadaşım sana lafım yok, senin iş güzel ve profesyonelce ama hem şehir hem konsept olarak farklı. iyi temennilerin için teşekkür ederim, bende sana bol kazançlar dilerim içtenlikle.
Mehmet Aksalik

Üye239 yazı
ben turizm ve otel işletmeciligi okuyorum bence acenta kurmak için en ideal durum avrupa baglantısıdır.asla acenta acentası olmayın kendiniz ornehin almanyada bir acenta açın bayilik verin ve burdan kontrol edin turkiyeden yapmanız anlamsız teşekkürler.
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Üye1714 yazı
merhaba turizmci arkadaşlar. baba mesleği turizm olduğu için daha çok kapsama alanıma giriyor.

Sofya ve Kış turizmin olduğu bölgelerde hotellerle anlaşmam var. Özellikle kış turizmi için çok büyük talep var Türkiye'den.

Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye9 yazı
merhaba lar A grubu belgeli ve ögrenci personel taşıma servis işi ve şirket var kurulu calışıyor İSO BELGELİ MARKA TESCİL VE SEYAHAT ACENTASI İÇİN BAZI YETKİLİR ACENTALIKLARI BULUNAN sakaryada istanbul anadolu yakasın da ortak şube acmak istiyorum bazı personel taşıma projelerimiz var ilgilenler zulkuf54@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye1 yazı
mevcut turizm acentamız var
kar ortağı olarakta çalışabiliriz
düşünürseniz görüşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
selamlar, ben Antalyada yaşıyorum. 14 yıllık muhasebeciyim. Singapurda tur acentası ve daha sonra restoran işletmeciliği yapmış biriyle tanıştım. bu insan türkiyede ve Antalyada tur acentalığı yapmak istiyor, yada tatil&otel satışı gibi. bana birlikte bu işi yapma teklifinde bulunuyor. ama araştırmalarım ve yukarıdaki yazıları da okuduktan sonra gördüm ki bu işi yapmak çokta kolay değil, yurt dışındaki partnerim Asya,Rusya ve amerika ile bağlantılarının olduğunu söylüyor.
soru şu;
1 - ne yapabiliriz ?
2 - Nasıl yapabiliriz ?
3 - Sermaye yok denecek kadar az, ama potansiyel çok iyi, bu şekilde nereden nasıl başlayabiliriz.
acilen yorum ve bilgilerinize ihtiyacım var, ilgilenenlerin ilgilerine şimdiden teşekkür ederim. kazançlı günler dilerim.
yakamoz0742

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye11 yazı
selamlar,
turizm işine yatırım yapmayı düşünenler için

http://www.tatilkeyfi.com.tr/

tarzında paket ve tatil satış sistemi anahtar teslim çok uygun fiyatlara elinizin altında. otel tanımlama, sınırsız oda tipi tanımlama, sınırsız aksiyon ve indirim tanımlama, paket tanımları, pos tahsilat bir seyahat acentasının işlerini görecek tüm modüller mevcuttur.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Mühendis