Ürün buldukça satışa çıkartıyorum..Artık tek bir ürün gamına değil de mümkün mertebe sermayesiz ulaşabildiğim, elde edebileceğim her nevi ürüne el atıyorum.
Özellikle ikinci el giyimde üç beş başarı yakaladım ama devamlılık arz etmedi çünkü sermayem olmadığından tedarikte zorlandım.
Şimdi bir arkadaşımın mağazından ayırdığı malları toptan satmaya çalışıyorum lakin henüz muaffak olamadım......
1. Doğru kanallara nasıl ulaşabilirim. Sanal pazar, gitti gidiyor veya diğer satış kanallarından denedim verim alamadım. Doping ve mağazaların komisyonları karımı fazlası ile eritmekte (mümkün mertebe min kar ile satmaya çalışıyorum)
2. Diğer sosyal ağlarda paylaşımlarım oluyor fb reklam bile verdim ama fb kanalı ile satış sıfır.
3. Ürün ile ilgili özel satış sitelerinde satış yapmaya çalıştım bir kaçında amacıma ulaştım ama süreklilik olmadı.
4. Aktif olarak birebir satış imkanım yok.. Yani pazar, stand vs. gibi bu nedenle internetten ulaşmaya çalışıyorum..
5. Özel satış için kendi sitemi kuramıyorum. Bu konuda malesef yeterli değilim. Siteyi kursam da arama motorlarında üst sıralarda çıkmak için bilimum özel çalışma gerekiyor ki benim Seo çalışmaları gibi konularda aktif olarak pek bir bilgim yok.
Sizce nerede yanlış veya eksik yapıyorum...