Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Araç Arkasında Nasıl Satış Yapılır Tecrübesi Olan

BaşlatanrukkyailTarih13/01/2015 05:39:03Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Dükkan kiralarından bıktım usandım artık karımın yarısından fazlasını trink alıyorlar oturdukları yerde bu sebeple bende artık aracımın arkasında satış yapmak istiyorum bu konuda tecrübesi olan var mı acaba nasıl ve nerede yapılabiliniyor ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye82 yazı
ARACINIZ BÜYÜK İSE BİZİM UYKU ÜRETTİĞİMİZ UYKU SETLERİNDEN SATIN ALABİLİR TUR'A ÇIKIP SATIŞ YAPABİLİRSİNİZ .
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye18 yazı
uyku seti yapmada bir şey yok bende dikiyorum evde uyku seti ama sorun şu nasıl nerede satıcam

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye400 yazı

arkadaşlar bende de panelvan araç var ve iş bakıyorum İlci baran arkadaşım bana ulaşırsan görüşelim fiyatların uygunsa çalışabiliriz 0545 203 60 72 Serhan
başka her türlü fikri olanda tabiki her zaman arayabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye46 yazı
serhan34 kardeşim ben oto yıkamalara oto bakım ve temizlik ürünleri satıyorum.aynı zamandada üretiyorum.ürünlerim birinci sınıf sana bidon başına 30 ile 50 tl kazanacağın şekilde mal veririm.yılda 9 ay sezonumuz hızlıdır.bu aylarda işe biraz sarılırsan günde 10 bidon mal zorlanmadan satarsın.bunun yanında 4 çeşit oto bez,kağıt paspas fırça vs ürünlerden günlük masrafların zaten çıkar.1 ay müşteri portföyü için çalışırsın ondan sonra yapacağın sadece müşterilerini takip etmek.açık hesapla dönen bir iştir.araç hariç 7000 gibi bir sermaye ile aylık dönerini sağlarsın.kazanç gayet iyidir.ilk günden para kazanmaya başlarsın.1 ay sonra aylığının çok yüksek rakamlara geldiğini göreceksin.istersen bana çalışırsın sattığında kazancı bölüşürüz o da olabilir.ayrıntı için görüşebiliriz.işi bırakırsanda müşteri portföyünü bana bırakarak elindeki malzemeyi bana iade edersin.müşterilerde varsa alacağın onuda sana tahsil edip veririm.yani riskinde olmaz.
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye400 yazı
Irmakli34 hocam teklifimiz için cok tesekkur ederim tanışırız görüşürüz neden olmasin siz buyrun arayın yada tel bırakın döneyim size

Yeni Üye46 yazı
istanbuldamısınız.ben şu an servisteyim.akşam 7 gibi arayın.hatta yarın işiniz yoksa benle servise çıkın.birebir görün işi.ben her türlü yardım edeceğim size.biraz azminiz varsa artık bir işiniz var sayın.görüşmek üzere.akşam arayın bekliyorum.05323045571
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye400 yazı
akşam arıcam sizi çok teşekkürler saygılar

Yeni Üye18 yazı
ırmaklı hangi oto bakım ürününü siz üretiyorsunuz acaba sadece merakımdan sormak istedim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret