İlk mesaj
Dış Ticaret
Yurtdisi Urunlerimi Pazarlamak Icin. . . !
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorumU
Yeni Üye70 yazı
Internet Reklamcisi
O
Üye207 yazı
KOLAY GELSIN
OSKAR IMP EXP ALMANYA
L
Yeni Üye9 yazı
12/01/2015 : 00:55:32#3
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar ürünlerimize ait fotoğrafları www.lingeriemaria.com adresinden görebilirsiniz. Sayın otocenter, ürün çeşitliliğimiz çok fazla olduğu için maalesef istediğiniz tarzda fiyat analizi yapamıyoruz. Ama isterseniz size fiyat kataloğumuzu gönderebiliriz. Fiyat kataloğumuzda ürünler fabrika teslim fiyatlardır. Ayrıca istediğiniz taktirde kapı teslim fiyatlarda sunabiliriz.
İyi Çalışmalar
E
Üye567 yazı
H
Üye347 yazı
13/01/2015 : 09:19:27#5
Web sitesi
Alıntı
yurtdışında bilinirliği arttırmak için ülke-ülke ilerlemek daha kolay olacaktır.
mevcutta yapılan ülkeler veya hedef ülkeler için, o ülke hedefli internet marketing çalışmaları şu anda en efektif ve kolay yol gibi gözüküyor.
ayrıca sitenizde yer alan ürünler dışında ürünler için katalog ve fiyat bilgisi var ise hakankaya2020 [at] gmail nokta com'a atabilirseniz sevinirim.
özellikle fantazi iç giyim üzerine kurulu bir dikey kategori e-ticaret sitesi çalışması yapmktayız, ürünlerinizden değerlendirebiliriz.
saygılarımla.
mevcutta yapılan ülkeler veya hedef ülkeler için, o ülke hedefli internet marketing çalışmaları şu anda en efektif ve kolay yol gibi gözüküyor.
ayrıca sitenizde yer alan ürünler dışında ürünler için katalog ve fiyat bilgisi var ise hakankaya2020 [at] gmail nokta com'a atabilirseniz sevinirim.
özellikle fantazi iç giyim üzerine kurulu bir dikey kategori e-ticaret sitesi çalışması yapmktayız, ürünlerinizden değerlendirebiliriz.
saygılarımla.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya
https://bento.me/hakankaya
T
Yeni Üye30 yazı
hocam ürünlerinizi ve fiyatlarını yollarsanız yardımcı olabilirim.
E
Üye567 yazı
Arkadaş ilan verdi ama fiyat konusunda cevap verme gereği duymuyor.
L
Yeni Üye9 yazı
16/01/2015 : 04:54:45#8
Web sitesi
Alıntı
erkan bey, fiyat listeniz emailinize yollanmıstır
E
Üye567 yazı
liste geldi teşekkürler.
K
Üye124 yazı
17/01/2015 : 13:03:05#10
Web sitesi
Alıntı
O
Üye207 yazı
SAYIN YETKILI AVRUPADA BIR COK SEHIRDE BÜYÜK TÜRK MARKETLERI MEVCUT ;BU MARKETLERE GÜNLÜK YÜZLERCE KISI ALISVERISE GELIYOR
BU MARKETLERE BIR SATIS NOKTASI YAPIP AYLIK BU NOKTALARDA CESITLI ÜRÜNLERLE DEGISTIREREK SATISI KONTROL EDEBILIRSINIZ TABIIKI BU BIR PAZAR VE GENIS BIR ALAN
COK ENERJI HARCAMANIZ GEREKIR AMA KAZANDIRIR ÜRETENDE SATANDA OLUMLU BIR FIAT ANALIZI YAPAR CESITE GIRERSENIZ HEP KAZANIRSINIZ GÜZELDE BIR MÜSTERI AGINA ULASIRSINIZ ÖRNEGIN CORAP ÜRETEN BIR ARKADASINIZI CESIDINIZE ALIR MASRAFLARI AZALTABILIRISINIZ GÜZEL BIR PROJE ÜRETIP HEP AKTIF BIR PAZARINIZ OLUR
KOLAY GELSIN
BU MARKETLERE BIR SATIS NOKTASI YAPIP AYLIK BU NOKTALARDA CESITLI ÜRÜNLERLE DEGISTIREREK SATISI KONTROL EDEBILIRSINIZ TABIIKI BU BIR PAZAR VE GENIS BIR ALAN
COK ENERJI HARCAMANIZ GEREKIR AMA KAZANDIRIR ÜRETENDE SATANDA OLUMLU BIR FIAT ANALIZI YAPAR CESITE GIRERSENIZ HEP KAZANIRSINIZ GÜZELDE BIR MÜSTERI AGINA ULASIRSINIZ ÖRNEGIN CORAP ÜRETEN BIR ARKADASINIZI CESIDINIZE ALIR MASRAFLARI AZALTABILIRISINIZ GÜZEL BIR PROJE ÜRETIP HEP AKTIF BIR PAZARINIZ OLUR
KOLAY GELSIN
OSKAR IMP EXP ALMANYA
L
Yeni Üye9 yazı
17/01/2015 : 22:07:30#12
Web sitesi
Alıntı
Öneriniz için teşekkürler OTOCENTER..
E
Yeni Üye23 yazı
20/01/2015 : 13:01:55#13
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar;
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız.
Firma bilgileri;
Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)
Markamız: Evro, Robella, Ogibay
Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>
Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,
Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul
İletişim:
Tel: +90 212 230 69 54
Fax: +90 212 219 26 04
mail: evroabiye@gmail.com
Saygılarımla;
Yücel Gündem
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız.
Firma bilgileri;
Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)
Markamız: Evro, Robella, Ogibay
Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>
Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,
Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul
İletişim:
Tel: +90 212 230 69 54
Fax: +90 212 219 26 04
mail: evroabiye@gmail.com
Saygılarımla;
Yücel Gündem
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
evroabiye@gmail.com
H
Yeni Üye6 yazı
Irak için düşünseniz yardımcı oluruz.
Şevval lojıstık ıthalat ihracat nakliyat gümrükleme parsel yük taşımacılık.ıraka çalışmak isteyen şirketlere yardımcı oluruz.
HABUR SINIR KAPISI & IRAK HALİL İBRAHİM GÜMRÜĞÜ
SİLOPİ/ŞIRNAK
0532 443 44 54
HABUR SINIR KAPISI & IRAK HALİL İBRAHİM GÜMRÜĞÜ
SİLOPİ/ŞIRNAK
0532 443 44 54
A
Yeni Üye5 yazı
28/01/2015 : 01:14:06#15
Web sitesi
Alıntı
abdulazim@uni-bulgaria.com a resimli fiyat bilgisi gönderirmisiniz...
S
Yeni Üye4 yazı
09/02/2015 : 19:16:41#16
Web sitesi
Alıntı
Avrupa ve Amerika müşteri pazar araştırması konusunda yardımcı olabilirim. sarbasmustafa@gmail.com
Mustafa Gündoğdu
T
Üye251 yazı
14/02/2015 : 13:05:36#17
Web sitesi
Alıntı
"kurumsal geliştirme"sistem kurmak isteyen ancak nereden ve nasıl başlayacakları konusunda yeterli bilgiye sahip olamayan yeni girişimcilere yol gösteren bir kılavuz, bunun yanında var olan sistemlerini geliştirerek yeniden yapılanmak isteyen firmalara rehber olma amacı taşıyoruz.
aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
S
Yeni Üye4 yazı
mrb ben iranda ikamet ediyorum urunlerinizi burda satisinizi yapabilirim ilgilienirseniz goruselim viber whatsupp no 0098 921 413 7812 suleyman duman...
suleyman
B
Yeni Üye5 yazı
Ibrahim bey merhaba, fiyat listenizi mail atabilir misiniz? oabircan@hotmail.com
R
Yeni Üye8 yazı
Bizde evtekstili üretimi yapıyoruz ilgilenen olursa info@rasaevtekstil.com ulaşabilirsiniz toptan satışı miz vardir hatta ınternet sitemizden ürünlerimizi görebilirsiniz www.rasaevtekstil.com orda perakente fiyatmiz mevcuttur ilgilenirseniz toptan fiyat için görüşebiliriz...
Rasaevtekstil
K
Yeni Üye8 yazı
merhabalar spor ayakkabı imalatı yapıyorum.filet garson zenne ve merdane.dış ülkelere pazarlamak istiyorum ürünlerimi.günlük 1200 çift ayakkabı üretim kapasitemiz var.modellerimiz güzel ve kalitelidir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.iletişim numarası bıraktım.05336870792
T
Yeni Üye1 yazı
25/03/2015 : 17:33:18#22
Web sitesi
Alıntı
merhaba
turkeyexpotrade olarak üretimi olan kalite tüm ürünleri yurtdışına pazarlıyoruz. genellikle ortadgu ve arap ülkelerine tüm kalemleri gönderiyoruz. ilgileneler turkeyexpotrade@gmail.com adresine gönderebilrisiniz
turkeyexpotrade olarak üretimi olan kalite tüm ürünleri yurtdışına pazarlıyoruz. genellikle ortadgu ve arap ülkelerine tüm kalemleri gönderiyoruz. ilgileneler turkeyexpotrade@gmail.com adresine gönderebilrisiniz
YAKUPLU MERKEZ MAH. İNÖNÜ CAD. NO:21 / B
YAKUPLU / BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
TEL : 0 532 466 60 68
YAKUPLU / BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
TEL : 0 532 466 60 68
O
Üye342 yazı
selam katalof fiyat lsitesi yolalrmisiniz eko-trans@hotmail.com
R
Yeni Üye17 yazı
merhabalar arkadaslar. Kazakistanda tekstil, canta ve ayakkabi isini yapmayi dusunuyoruz. lutfen gorsellerinizi ve fiyat bilgilerinizi gonderirmisiniz..
e-mail: rashad.rashad1985@gmail.com
Tel: whatsapp: +7 777 96 99 224
Reşat / Kazakistan
e-mail: rashad.rashad1985@gmail.com
Tel: whatsapp: +7 777 96 99 224
Reşat / Kazakistan
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz