Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Beyaz Eşya Yedek Parça Satışı (kombi, Klima Vb)

BaşlatanSonerKanatoğluTarih07/01/2015 05:30:59Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar merhaba,
Türkiye'de üretilen veya yurt dışından ithal edilen beyaz eşyalar için, yedek parça satışı ve teminini yapacağım bir iş yeri açmayı düşünüyorum. Kuracağım şirket aynı zamanda faaliyet konusu olarak içinde ithalat ve ihracatı da barındıracak, kısacası kapsamlı bir şirket olmasını hedefliyorum. Ancak kafamda mali açısından ziyade, iş yerine koyacağım malzemelerin, nerelerden temin edileceği kafamda hep soru işareti oluşturuyor. Sizlerden ricam konu hakkında bilgisi olan arkadaşların bana bu konuda fikir vermeleri, değerli görüşlerinize oldukça ihtiyacım var.
Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye385 yazı
kusura bakmayın ama
daha nereden mal alıp kıme satacağınız bıle net değilken şirket kurmaya kalkıyorsunuz
önce işin %100 tüm detayları öğrenin sonra şirket kurun işe koyulun yoksa paranızı çöpe atmış olursunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Dikkat edersiniz ki iş yeri açmayı düşünüyorum dedim. Şu an sadece kafamda kurguladığım bir düşünce var ve bunun gerçekleşebilmesi için burada bulunan değerli insanların yorumlarına ihtiyacım var. Bildiklerimin dışında yapılacak yorumları ve yönlendirmeleri merak ediyorum.
Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret