Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Kır Düğün Salonu Açmak

BaşlatanYagoHostingTarih07/01/2015 03:03:29Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye73 yazı
Arkadaşlar "KIR DÜĞÜN SALONU" açma fikrim var.

Ortalama kurulum maliyetleri nedir ? Kapalı alanı prefabrik yapsam nasıl olur sizce ? Peyzaj çalışması, çim vs. giderleri ?

Bu bilgileri bilen arkadaşlarımız paylaşırlarsa çok sevinirim. Hepinize teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye7 yazı
izmirde tutacağına eminim. bence önce tam olarak nerede kuracaksınız onu araştırmalısınız. alanı kiralamak ve üzerine prefabrik kurmak da çok mantıklı. ben de hemen hemen aynı işi düşünüyorum kendi konseptim var. bu kapsamda kira hariç (prefabrik de kullanmamayı planlıyorum ) 15 bin filan.
yalnız tuvalet gideri foseptik açmak filan zor işler. o yüzden hala askıda. ama bnm bir ilçeye yetecek kadar bi yatırımım olacak. yani şehir için bunu 3e katlamak şart. başarılar diliyorum şimdiden ;)
Küßy

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye73 yazı
Hocam mail adresinizi verirseniz paslaşalım bu konu hakkında. Beyin fırtınası ve önerilere açığım her zaman.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı

mesaj kutunuzda mail adrsim ;)
Küßy

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
İyi akşamlar, yazınıza denk geldim...benim almayı düşündüğüm bir tarla var ve kır düğün salonu açmayı düşünüyorum,masa sandalye pist ve prefabrik bir yazıhane lavabo mutfak...para sıkıntım yok kredi çekicem ancak beni korkutan resmi işlemler, salon ruhsatı almak için ilçe tarım müdürlüğü çevre şehircilik müdürlüğü vb pek çok yerden izin almak gerekiyormuş ve kolay kolay izin vermiyorlarmı,siz nasıl yaptınız bilgilendirirseniz çok minnettar olacağım, şimdiden teşekkürler ederim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er