Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Damacana Su Satışı + Market

Başlatan7706Tarih31/12/2014 13:53:17Yorum11

İlk mesaj
Üye131 yazı
Merhaba, büyükşehire 45 dk lık mesafede bir yerleşim yerinde yaklaşık 15 - 20 binanın bulunduğu bir bölgede tek market var bayağ büyük, 10 dk lık mesafede anacadde de yoğun dükkanlar var ama kendi aracının olması ve gidilip gelinmesi lazım. Ben önceleri damacana su bayii düşündüm gerçi bu havalarda satış nasıl olur bilemiyorum. Ama marketinde tek olması sebebiyle acaba bir market ve aynı zamanda damacana ve diğer pet şişe sularında satıldığı bir yer olsa nasıl olur diye düşünmeye başladım, fikirlerinizi beklerim arkadaşlar. ayrıca bu market işi olur diyorsanız sıfırdan nasıl başlamak lazım dükkan 250 tl ye bulunur sanırım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye131 yazı
tok blokları var kiralar 250 tl tl civarı, yanında 4 bloklu başka site var orada da ev kiraları 350 tl... dükkan kirasının da 250 tl olması kadar doğal bir şey yok.. Şehir merkezinde 500 tl şehir merkezi dışında 350 tl evler normal olarak. Bu arada çeşme suyu ile çay bile yapamıyorlar acıymış. Yakınlarım orada oturuyor. bayilik masraflı olur depozitosuz sular olabilir evet. büyük marketle rekabet edebilirmiyim acaba önemli olan bu. ve marketi sıfırdan açmak nasıl olacak? Sermaye 5000

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
bence 250 tl fazla 50tl kira ile işlek caddede 500m2 bir yer bulabilirsin.
5000 tl sermaye de fazla 1000 tl yeter. kalanıyla da 2 tane ev alırsın
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye131 yazı

Arkadaş herkes senin gibi zengin değil. sen tut işte o dediğin yeri. 10 tanede ev al kiraya ver. bizim paramızda o kadar! Yapıcı fikir verecek arkadaşlar varsa alayım boş yorumlara lüzum yok. teşekkürler şimdiden

Yeni Üye58 yazı
50 tl kirayla dükkân nerede? Kardes bismillah de başka 5000 tecrübe için iyi para
işletme mezunu

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye195 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alitrc

kardeş sen niye dalga geçiyorsunki insanı küçük düşürmene gerek yok ne biliyorsun belki o beş bin ile milyarlar kazanacak
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alitrc

Çok komikmiş bir daha böyle espri yapma.

İşin tutma ihtimali var erikli su 3,5 tl den alıp 7 den veriyor kar oranı yüksek.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye131 yazı
Evlere su servisi düşünüyorum. Büyük bir marketin olduğundan bahsetmiştim. o sorun olur gibi rekabet olursa zor.

Yeni Üye2 yazı
Ben olsam markete giderek su almakla uğraşmam onu taşıması gidip gelmesi zor olur, telefonla kapıma gelecek suyu tercih ederim
http://www.safakozt.blogspot.com.tr
Web Sitesi Tasarımı
KO Database editör

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye38 yazı
50 tl ye dükkan war diyen arkadaşım, senbana işlek cadde üstünde 50 tl ye bi 500 m2 dükkan bul...

her ay 50 tl kiranın yanına ben sana 250tl ayrıca wercem kabul musün?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye335 yazı
bende güzel bir sitede su işine girmek istiyorum yeni düzenlemeyle ilgili bilgisi olan var mıdır acaba ?
Diğer bir sorum ise damacana su satan bir su bayii 5 lik veya 10 lt lik petlerden satamaz mı yasak mı ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bülentt
www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/08/20140820-8.htm

dostum incele burayı faydası olur.Pet su satışı yapabilir tabiki.

tesekkurler ozellikle damacana satan bayiilerin 5 ve 10 lt petleri satabildigini ogrenmek iyi oldu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf