Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100. 000 Ytl Ye Ne Yapılır.

BaşlatantayfunozcanTarih14/08/2008 00:36:33Yorum27

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar 100.000 YTL sermaye ile kar marjı yüksek ne iş yapabilirim.Desteklerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Üye992 yazı
sana tavsiyem....

dt turanin yazisini okumani tavsiye ederim . (ekonomik krizleri firsatlara donusturmek )
sayet anliyosan biraz hesap kitaptan ticarete kafan yatiyosa inan cok is var yapilacak. a.corek

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye537 yazı
TAYFUN BEY İSTANBULDA OTURUYOSUNUZ CANLI Bİ MEKANDA CARE-BUP AÇIYIM DESENİZ AŞAR O PARAYI YADA ANCA DENKLEŞİR YOK BAŞKA Bİ ŞHİE GİDERİM DİOSUNUZ ESKİ ŞEHİR,BOLU ANKARAYA Bİ BAKIN.

2. TAVSİYEMDE GENE CANLI Bİ YERDE PARANZIN SADECE 4 DE 1 İLE 25 MİLYARA Bİ DÜKKANI TIKA BASA KOT LA DOLDURUN AMA MODAYA UYGUN SEYLER OLSUN GÜNLÜK CİRONUZ EN AZ 300 YTL OLUR MAL BAŞI KARINIZ 9-10 YTL OLUR.,

3- TAVSİYEMDE ÇİNDEN YADA AVRUPADAN FARKLI TUTACAK OTO MODİFİYE PARÇALARI SATIN ALIN.PARANIZI 1 YIL İÇİNDE 2 YE KAQTLARSINIZ 100 BİN HARİCİNDE GEÇİMİZİ SAĞLICAK BİR GELİRİNİZ OLDUNU FARZ EDEREK KONUŞUOORUM.

ANCAK NE İŞ YPARSANIZ YAPIN ANKET ARAŞTIRMA FİZİBİLİTE YAPIN BU KONUDA PRO YARDIM İSTERSENİZ MSN ADRESİM

cold_pitbull@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye7 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - armandoTR
sana tavsiyem....

dt turanin yazisini okumani tavsiye ederim . (ekonomik krizleri firsatlara donusturmek )
sayet anliyosan biraz hesap kitaptan ticarete kafan yatiyosa inan cok is var yapilacak. a.corek

yazıyı bulamadım linki varmıydı.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Üye992 yazı
ekonomik krizleri firsata dondurmek

Üye992 yazı
sayet elinizde bu kadar nakit para var dusunuyosaniz ne yapim batirmim vs , gibi ..
veya sadece kendiniz bir is dalimi ariyosunuz ,,,,,veya fikri ve dusuncesine guvendiginiz bir kisi ile birlesme fikriniz varmi ?

Üye295 yazı
Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Misyonunuz, ürün ve hizmet kalitenizle sektörünüzde lider ve öncü olmak
amacındaysanız sağlıklı ve kaliteli ürünlerinizi güvenilir bir marka olarak müşterilerinize sunmak isterseniz.
Müşterilerinizin size olan güveninin vermiş olduğu güçle dürüstlük ilkeniz ise ve bu ilkeden vazgeçmeden firmanızın adını gururla ve onurla geleceğe taşımak misyonunuzun temelini oluşturuyorsa
Sürekli ekip çalışması ve kaynak iyileştirmesi yapmak,isterseniz
Müşteriye ürün ve hizmette hep daha iyisini sunmak,isterseniz
Faaliyet ve ürünlerimizi müşteri gözüyle değerlendirmek,isterseniz
Bu hedefe ulaşmak için plan ve projelerimizi kurumsal altyapı ve üst yapı hedeflerinizi birlikte çalışarak hayata geçire biliriz.

Firma olarak vizyonunuz yasalara uygun, çevreye ve doğaya saygılı, insan kaynaklarını değerlendiren, AR-GE çalışmalarıyla ürünlerini geliştiren, tüm birimlerinde sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini en önemli hedefi olarak gören, eğitime önem veren sosyal sorumluluklarının bilincinde olup, sürekli kendini yenileyen, araştırmacı ve dinamik bir kurum olmak sa
Firmanız TSE den ISO-Kalite Yönetim ve TS-HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgelerine Sahip olmak ise
Birlikte Çalışabiliriz.
Lütfen Arayın.

Ürünler
Pasta,Tatlı,Çikolata,Kurabiye,Baklava,Sütlü Tatlılar,İkram, Pizza,Hamburger,köfte,kumpir,salatalar,Toptan perakende,Tanıtım Fuar Açılış kokteyl Özel Gün ve Gece Organizasyonları,Kandil Simidi,Mevlüt Şekeri,Lokum,Şekerleme Çeşitleri Üretim-Satış,Kurumsal Pazarlama

Mevlüt DAKIN
0535 961 04 04
www.gkoordinator.tr.gg
g.koordinator@gmail.com
m.dakin@hotmail.com
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye76 yazı

( MARİNA CAR RENTAL BODRUM )
Bodrum;da Kiralık Araç & Transfer Hizmetleri Arayışı İçindeyseniz Siz değil arayın biz Gelelim...!
Rez : 0532 6063913

http://www.marinacarrental.com
info@marinacarrental.com
Sorumlu Müd
Erdinç TEKİN

IF YOU ARE LOOKİNG FOR RENT A CAR & TRANSFER İN BODRUM PLEASE CALL US WE ARE ON THİS NUMBER 0532 603913

MİSYONUMUZ
Çalışanlarımız ile birlikte, müşterilerinin memnuniyetini sağla**** sağlıklı gelişmeyi evrensel kalite ve standartlarda hizmetler sunmayı amaçlar.Bu suretle ülkesi, müşterileri, ortakları ve çalışanları için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler. Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir.Hizmetlerimize sahip çıkmak ve sonrasında müşterilerimizin yanında olmak asli görevimizdir…!

Rüzgar
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
mrb abi 5.000 ytl gibi bir paraya şirket kurar isen büro dizaynı 5.000 ytl gibi bir para tutar + büro malzemesi 5.000 ytl toplam 15.000 ytl ye ith.ihr. şirketi kursanız ve iç piyada fiyat araştırması yaparak hedef bir ülke seçin haftada 1 tır mal çıkarabilirseniz tavsiyem bakliyat ve gıda sektörü üzerine akreditifli mal satışı yapın 1 tır maldan ortalama piyasa şartlarına göre bazen kur çok düşük ise zararda edebilirsiniz ama kar olduğu zamanda çok iyi bir kar olur yani ortalama araç başı 10.000$ gibi karda olabiliyor.Size gereken prosedür bilen ingilizce ve ayreten yabancı dil varsa daha iyi olur eleman lazım kambiyo bölümünü sağlam kurar iseniz ve bankacı tanıdıklarınız çevreniz geniş ise bu işte mükemmel para var.Ama ticarete gireceğiniz ülkenin prosedürlerini nüfus durumunu harcama seviyeleri ve hangi malların çok tüketildiğinide iyi öğrenin yani pazarı iyi tanıyın hiç bilmeyen bir kişi kendini 2 ayda süper eğite bilir.Yeterki isteyin ve onun için eyleme geçin yeter bana sorunuz olur ise az çok bilgim var ith.ihr. konusunda yardımcı olabilirim. ergorco@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,

Yeni yeni ben de siteyi takip etmeye başladım. Herkesin fikirlerini ilgiyle okuyorum. Aslında ne zamandır içimde olmasına rağmen daha kesin kararlarla şimdi başladım kendi işini kurma fikrine adapte olmaya.. Bordrolu çalışan olmak artık cidden sıkmaya başladı. Ama benim temel sorunum ailede ticaretkokenli biri olmadıgı için yol gosterebilecek birilerinin olmaması. Ne yaparsam kendim yapabilicem. Sorunum şu, ticaretle ilgili bir konuda herkes hep iyi araştırın iyi ogrenin açıkları bulun ya da işte çeşitli sektorleri araştırın der. Benim net olarak sorum sizlere şu. Diyelimki bi kaç sektor ya da proje var kafanızda, araştırma için ilk adımı nasıl atarsınız neye bakarsınız? Google'a bişey mi yazarsınız, çıkıp kapı kapı dukkan dukkan gezip insanlarla sohbet mi etmeye çalışırsınız (kim size hosgeldin diyecese tabi) ya da naparsınız? bu araştırma nasıl yapılır?
Teşekkürler şimdiden..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye24 yazı
parayi nereden kazandiysan oradan buyumenn gerek/.

Yerleşim Rusya Federasyonu / EkaterinburgMeslek Çevirmen
Üye295 yazı
önemli olan para değil insanın yatırım yapabilecek isteği kapasitesi

Yeni Üye1 yazı
sana tavsiyem,canlı hayvan (damızlık düve yetiştiriciliği) % 0 risk ve 15 ay gibi sürede %75 net kar. kendim sağlık memurluğunu bırakıp ,13 yıldır bu işi yapıyorum. şu an 10 arkadaşım daha istifa edip bu işe girdi,kazancı çok güzel ve risksiz.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
celep kazanç ne kadar ?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı
valla en akıllı yatırım.icradan ve sigortanın az hasarlı araçlarını yarı fiyatına alıp büyük paralar kazanabiliriz.
120.000ytl ye rahat satılacak bir araç ihalede 60.000ytl ye satılıyor.burada tek sorun para işte para olduktan sonra büyük paralar kazanabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye20 yazı
Tuncay bey,
100.000 YTL civarında Marmaris gibi bir yerde çamaşırhane açabilirsiniz.Sanayi tipi çamaşırhane doğru pazarlama ile son derece karlı bir iş koludur. Sonuç itibari ile bir çok yataklı tesis yüksek maliyetlerinden dolayı kendi bunyelerinde çamaşırhane yatırıma girmemektedir. Marmaris gibi küçük ölçekli az yatak kapasiteli , çamaşırhane yatırımı yapmamış tesis cennetinde ciddi paralar kazabilirsiniz.

Bu konu ile ilgili www.sahibinden.com adresinde ki ilanımızı inceleyebilirsiniz.(ilan no: 10671391)

İyi Çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye20 yazı
Düzeltme ilan no : 10671392 tsk :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Editör5590 yazı
100.000 Liranın cazibesi konuşmuş gene.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
aslında 100 bin iş kurmak için iyi bir para risksiz girilir işe ama ne kurulurdan ziyade bence siz hangi işlerden anlarsınız yada hangi işleri severek yaparsınız bu önemli sonuçda çok para getiriceğini düşündüğünüz bir işe girersiniz ama o sektörü ve işi hiç sevmessiniz nefret edersiniz para kazansanızda kazandığınız parada tat tuz alamaz ve ilerdede inanın karda olsanız bile işi kapatırsınız yağııcağınız işi sevmek inanın para kazanmakdanda öncelikli çok insan var bu işi yapan varmı kalmışmı hayla diyoruz ama o insan işinden o kadar büyük bir keyif alıyordki o kadar çşok seviyorki çok çok az kazansada mutlu yapıyor işini ve huzurlu yaşıyor o yüzden ben derimki bunu düşünün para her şey değil..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye1359 yazı
oto yıkama/kuaför

ya da Halı yıkama fabrikası olabilir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye295 yazı
HİÇ BİRŞEY YAPMA ZATEN ÖYLE BİR İSTEK YOK SİZDE

Yeni Üye2 yazı
Valla üstad; 100.000 ytl yatırımla her yıl sana 100.000 ytl para kazandıracak iş fikrini sana söylerim ama benide %50 ortak alırsan, şunu belirteyim benimle ortak olursan hissene her yıl yinede 100.000 ytl para düşecek:)
Bilgi paylaştıkça büyür

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye1359 yazı
www.kortem.net halı yıkama muhabbeti var.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye2 yazı
merhaba
ben beyoğlunun çok özel bir yerinde 3 katlı cafe açıyorum.3.katta özel isimlerin konserleri olacak.kar marjı çok yüksek
Buraya ortak arıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - adorable_izmir
şu an için hiçbir iş kurmam ve yılsonunA kadar paramı borsada değerlendirirdim

adorable_izmir@hotmail.com

arkadaşım borsa durumlarından hiç haberin yok galiba senin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye1359 yazı
bence de borsa..
hisselerin fiyatları taban yaptı. şu an alıp birkay ay sonra birkaç katına bile elden çıkarılabilir. zaten kriz zamanında kazandınız kazandınız borsa yükselirken alsanız da karınız minimum düzeyde olur.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye2 yazı
kşke olsada yatırsak işte gözü kapalı ne alırsan al en kötü %20kazanırsın 1ay içinde

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kimyager