hosting satım işlemi yapabilmeniz için, sizin bu işten anlamanız lazım, ben yazılımcıyım, hostingi siz bir firmadan alıp, hoastingi parçalara ayırıp, parsel parsel firmalara satmak istiyorsunuz, size hizmeti verecek firma, sadece sizinle ilgilenir. misal bana hosting sattınız, ben de bir web sitesi yayınladım, siteme dDOS saldırısı gelmiş, siz nasıl anlarsınız, bunu siz anlayamazsınız, size hizmet veren yani hosting aldığınız firmada yardımcı olur mu bilemem? ama bunu siz anlayamazsınız, adamın sitesi kasar, yani site geç açılır ne yapacaksınız, gecenin bir yarısı, adam sizden hizmet aldığı için, sizi arar, gecenin bir saati siz kimi arayacaksınız, eğer profesypnel değil iseniz, bu işe giremezsiniz, iş nasıl alınır birazda bundan bahsedelim, sizden hosting hizmeti alacak kişi yada kurum referans ister bu var mı? bu bir web sitesini koruyacak kalkanınız var mı? her türlü saldırıya müdahale edebilir misiniz? misal ben geldim dedim ki, arkadaşım ben v4 arkadaşlık scripti kuracam, bu tür sitelerin trafiği yüksek olur? diyelim ki siteye saldırı gelmiş birşey olmuş, site açmıyor, ne yaparsınız? hep sizi ararlar. Bir gün yeter artık der işi bırakırsınız?