İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bir Markanin Ürünlerini Yurt Disinda Satmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorumE
Üye567 yazı
J
Yeni Üye4 yazı
S
Yeni Üye30 yazı
bende ülker eti gibi gofret biskuvi cikolata üreten bir firmanin almanya bayisi olmak istiyorum
ayni sorular benim kafamdada var
osman
M
Üye300 yazı
S
Yeni Üye30 yazı
niye distrübütör olamiyoz parasiyla degilmi
osman
L
Üye262 yazı
size Türkiye'den lokum gönderelim? Türkiyeye mahsus ve çok meşhur...ayrıca birde kayısı.Özellike kayısının Bir ara Thy'ninde uyguladığı tek veya çift halinde paketler halinde satışları çok ilgi çekici olabilir. Bu ürünleri özellikle vurgulamamın nedeni Türkiyeye özgü olmalarıdır.Eğer ilgilenirseniz özelden mesaj atın.
M
Üye300 yazı
parasıyla değil, herkese vermiyorlar distrübütörlük.firmanız o sektörde kendini ispatlamış olacak, bankalarda kredibilitesi yüksek olacak, çok ciddi rakamlarda teminat mektubu vereceksiniz, depo, araç filosu, eleman vs hiç söylemiyorum bile.herkesin harcı değil bu distrübütörlük işi, fantazileri bırakıp bayilik ve parakendeye yönelmek lazım.1.000.000TL dahi herhangi bir gıda firmasının distrübütörlüğü için komik bir para kalır.
J
Yeni Üye4 yazı
Evet distrubotorluk su an icin hayal zaten.. Ona paradan cok ticari tecrube gerek.. Su an benim istedigim kendime ufak bi dukkan acmak.. Bunun icin sanirim ulkerden yetkililerle gorusmem gerekecek..
E
Üye567 yazı
JUN Ülker'de yetkililerle görüşemezsin bu konuda. Nerede dükkan açmak istiyorsan, Ülker'in o bölgedeki bayisiyle görüşeceksiniz. Başarılar.
S
Yeni Üye30 yazı
getirtcegim marka almanyada yok ne tur izin almam lazim
direk fabrikadan mallari ithal etmem icin bayimi olmam lazim
osman
J
Yeni Üye4 yazı
Erkantekin: ülkerin burada bayisi yok neyazikki.. Diger asya ulkelerindede oldugunu sanmiyorum.. Ayrintili bilgi icin ulkerle gorusmeyi dusundum..
E
Üye567 yazı
JUN o zaman Ülker'in bir ana bayisinden alıp gönderebilirsiniz. Küçük alımlar için Ülker gibi büyük fabrikaların uğraşacaklarını sanmıyorum. Ama siz yinede Ülker fabrikasını ara**** şansınızı deneyin. Kolay gelsin.
E
Üye567 yazı
SCARFACE Bulgaristan AB üyesi olduğu için gümrük vs. gibi işlemlerle uğraşmanıza gerek yok. Fabrika size faturayı keser sizde o faturayla istediğiniz AB ülkesine malı ***ürürsünüz. Fabrikanın bayisi yoksa bayilik almaya çalışırsınız, kabul etmezlerse istediğiniz kadar malı satın alır gidersiniz. Fabrikanın keyfine kalmış bir iş.
A
Üye410 yazı
yiyecek -içecek gibi sektörlerde ithalat için o ülkenin yetkililerinden izin almak gereklidir canının istedigi bir ürünü herhangi bir ülkede satamazsınız
B
Yeni Üye12 yazı
Arkadaşlar cikolata,kek ve gofret grubunda bayilik isteyen var ise yardımcı olabilirim.Özelden yazarsanız katalog gönderebilirim.
soner ceylan
S
Yeni Üye30 yazı
erkan tekin insallah dedigin gibidir ama benim korkum Adali1 arkadasin dedigi gibi almanyada o markanin satis izni alinmalimi ambalajlari almancami olmali gibi sorular aklimda var
osman
E
Üye567 yazı
SİZ ORADA ARAŞTIRIN VEYA BİR MUHASEBECİYE SORUN, AVRUPA BİRLİĞİ ÜYESİ ÜLKELERİN ÜRETTİĞİ TÜM ÜRÜNLER BİRLİĞİN ÜYE OLDUĞU ÜLKELERDE SERBESTÇE SATILIR. BU NEDENLE BİR ÇOK TÜRK FİRMASI GÜMRÜK VERGİSİ GİBİ SORUNLARDAN KURTULMAK İÇİN BULGARİSTAN, ROMANYA GİBİ AB ÜYESİ ÜLKELERDE ÜRETİM YAPIYORLAR.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz