Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Rusya Fırsatları

BaşlatanmeletiTarih21/12/2014 22:07:00Yorum8

İlk mesaj
Üye300 yazı
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi Rusya'nın para birimi Ruble ters yüz oldu, geçen hafta 1usd 80 rubleyi gördü..

Ruble'deki inanılmaz değer kaybı göze alındığında, Rusya'daki şuan fırsatlar nelerdir sizce ? Şuan bir hamle yapılmalı mı yoksa biraz daha beklenmeli mi ?

Rusya'dan dünyaya neler ihraç edilebilir ? Büyük şehirlerde gayrimenkul fiyatları döviz bazlı ciddi düşüş yaşadılar mı ?

Rusya'daki ekonomik krizin sunduğu tüm fırsatları bu başlıkta beraber tartışalım.

Ben Yılbaşından sonra Rusya'ya gidiyorum, bazı incelemeleri bizzat yerinde yapmak istedim.

Herkese selamlar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye37 yazı
Merhaba Sayın Meleti,
Ben sizin gibi düşünmüyorum.Rusya daki zenginler için Ruble 200 ü de geçse durum değişmiyor, zaten zenginç.Belki sıkıntılı zamanlar geçiriyordur, ama küçük esnaf, işçi bunlar etkilenir.Büyük holdingler zaten her zaman ülkenin kaymağını yiyor.Sizin Türkiye'den Rusya'ya gidip birşeyler ihraç etmeniz, onların yapmadığı birşey değil.Hem Putin olduğu sürece bu ekonomik krizde çözülecektir.
Gayrimenkul almak istiyorsanız bence Ukrayna'yı takip edin. Daha net bir düşünceniz olsa, size fikir vermek isterdim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Mühendis
Yeni Üye47 yazı
Arkadaslar ,Amerikanin uyguladigi economik yaptirimlar,Rublenin dususunu devam ettirecek.Rusyanın halkı sıkıntıya alışık, bizlerin 80 li yıllarında olduğu gibi
Petrolün varil fiyatınb ir kaç ay, 60 $ civarında kalırsa, Rusya'nın geliri dahada düşecek ve kriz devam edecek ,enflasyon yükselerek devam edeceğinden ,is yapmak cok zor olacaktır.kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye27 yazı

Rusyaya yatırım ıcın henuz erken. 60 rubleden ev alırsın 100 ruble olursa zarar edersın.

rusyadan kereste,boru,celık gıbı malzemeler gonderılebılır. bu konuda ben calısıyorum. Turkıyede alıcı bulursanız teklıf gonderebılırım.

rusyada yasadıgım ıcın turkıyede alıcı bulmakta zorlanıyorum.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Üye120 yazı
merhaba gönderbilecegin kerestelerin cinsi ve ebat fiyatları verebilir seniz bir çalışma yapalım

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
mail adresınızı alabılırmıyım ?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye12 yazı
Rusya da avrupadan gelen süt ürünlerinin önünün kesilmesi Türkiyedeki süt ürünlerinin önünü açmıştır.Süt ürünleri satılabilir.Labne,Süt,Üçgen peynir tedariği yapabilirim.
soner ceylan

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye15 yazı
altugsam..ben rusyadan ahşap ev ithal etmek istiyorum..ilgilenirsen mail adresim... nizamettindursun@mail.ru tel 0535 508 98 64

Yerleşim Türkiye / Kocaeli GebzeMeslek Emekli