Ana içeriğe geç

İş Dünyası

100 000$ Paramla Tavuk Yumurtası Üretim Çiftliği.

BaşlatanalikbelekTarih08/08/2013 23:58:41Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
100 000$ Paramla Tavuk Yumurtası Üretim Çiftliği.
Antalya da kurmak duşunıorum.
Konu uzmanlarına sormak istiyordum,Allah rızası için lütfen...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Üye140 yazı
Tavuk yumurtası üretimi yerine bıldırcın yumurtası ve bıldırcın satışı daha mantıklı

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
Tavuk yumurtası üretimi yerine bıldırcın yumurtası ve bıldırcın satışı daha mantıklı.

Bu fikr guzeldir AMMA NASIL ACABA...

Üye201 yazı

Bende bi dönem baya heveslisiydim bu ise,,bu sitede uzmanlarindan yardim istedim ama nerde bi ückagitci varsa bana "100bin lira ver seni ortak edeyim ciftligime" gibi tekliflerde bulundular. Trde bu isi kimse ögretmez sana,,bence bilmedigin ise girisme eger ögrenmek istiyorsanda ara tavuk firmalarini örnegin banvit beypilic sekerpilic ... bu isi ögrenmek istiyorum bedava ciftliklerinizin birinde calisayim diye teklifte bulunursun belki yardimci olurlar.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye216 yazı
Tavuk yumurtası üretimi için fizibilite çalışması yapmanı tavsiye ediyorum, Gelir , gider, Kar oranı ,dağıtımı siz mi yapacaksınız yoksa toptancı mı kapasite ne olacak. yerin var mı yeniden mi kuracaksınız yoksa kiralama mı yapacaksınız bunlara karar verdikten sonra en son kararınız veriniz. aksi durumda istenmeyen durumlarla karsı karsıya kalarak nakitiniz de ziyan olur Kulaktan dolma bilgiler yerine işi bilen aynı zamanda işletmeci birinden danışın ayrıca yerin konumu, hava sartarı , yem ve su da çok önemli birer niteliktir.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
benim memleketim de 100,000 $ degil 1 milyon $ yatırdı işi pek bilmedigi için yani pazar olmadıgından şuanda zara ediyor diye biliyorum ama güzel iş diye düşümüyorumm
Endüstriyel mutfak ve sogutma ekipmanları proje taahhüt ve satış sorumlusu web: www.narinoks.com mail: info@narinoks.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye40 yazı
Merhaba benim fikrim olabilme ihtimali yüksek.. Herkes mutlaka farmville oynamıştır. Hatta italyada farmville türü bir internet sitesi gerçek anlamda yapıldı ve hala aktif olarak çalışıyor. Benim fikrimde buna benzer... Köy tavukçuluğunun öneminin arttığı şu günlerde o eskilerin yumurtasının tadını o eski köy tavuklarının tadını özlemeyen yoktur. Bu işe girşimek istememdeki sebep zaten ailem köyde hayvancılıkla uğraşmakta. Anne amatör olarak 50 den fazla tavuk yetiştiriyor. Köy yumurtasını bakkala veriyor. Benim hedefim biraz para harca****:
sayıları örnek olarak veriyorum..
Mesela 5 tavukluk 10 kümes 10 tavukluk 20 kümes bu sayılar isteğe göre çoğaltılabilir. İşin benim için zor tarafı internet sitesini kurmak. Siteye giren kişi üye olacak kümesini hangi büyüklükte istiyorsa sececek ve civciv alımını gerçekleştirecek yada hazır yumurtaya başlamış piliç alımını gerçekleştirecek. tabi etlik için de sipariş verebilir. Bundan sonra siteye bunların ücretin belirli bir kısmını vererek onları kümesine yerleştirecek. Bundan sonra farmville gibi site onu yönlendirerek yam vermesi onu yeşil alanda gezdirmek gibi yönlendirmeler yapacak... Bunları şu anda kısa kısa anlatıyorum.. Dahada ayrıntılar artırabilir. Kümesin ücretini ödeyen kullanıcının adı kümesin üstüne yazılarak ve istediği hayvanlar kümesine konarak video çekilip kullanıcıya gönderilecek.. ve yumurtaları olduktan sonra özel kutularla kargoyla gönderilebilir. tavuğu et için yetiştiriyorsa o da yetiştirdikten sonra temiz kesilip adresine gönderilecek. Tabi bu fikir şu anda kaba hatlarıyla anlattım burda. İnce ayarlamalar olabilir. hatta kümesimizi yapmayı düşündüğüm yer 2-3 dönüm alan üzerine bir yer olacak. bazı saatlerde kamerayla kümeslerden canlı yayın yapmayı bile düşünüyorum.

Sizden fikrin uygulanması ile ilgili olumlu veya olumsuz yazılarınızı bekliyorum...
www.1fikrimvar.com
www.1fikrimvar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye140 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alikbelek
Tavuk yumurtası üretimi yerine bıldırcın yumurtası ve bıldırcın satışı daha mantıklı.

Bu fikr guzeldir AMMA NASIL ACABA...

Valla denizlide bizim bir süleyman abi vardı o şuan tüm arap ülkelerine bıldırcın eti ve yumurtası satıyor bu işte para var bıldırcın et yumurta tüy ve gübresi hepsi satılıyor... Ayrıca bu bıldırcın cok arsız bir hayan yumurtatoplamakla başa çıkamazsın:)

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye23 yazı
arkadaşlar tavuk yumurtası üretimi işi güzel bir iş yapıldıgında getirisi var ama bilmediginiz ve herkesin bol keseden atıp tutugu gibi degil şimdi yumurta üretim çiftligi 100000 dolarla yapılabilir ama çok küçük çaplı olacaktır çünkü burada ancak 5000 bin tavuk istihdam edilebilir.bir kafese en fazla 8 hayvan sıgar bunlar çok yem tüketirler ve en önemli şey burada hayvanların çok iyi bir havalandırma sistemi olmalıdır. ama benim yumurta tavuguna yatırım yapmayı planlayan arkadaşlara önerebilecegim masrafsız ve devlet tarafındanda hibe ve kredilerlle desteklenen broiler yani et tavugu yatırımı varki herşeyi kar yumurtacılıktan 3 kat daha karlı bir iş buarada dogrudan masrafınız sadece elektrik ve bakıcı personel gideri baska masraf yok
yem,canlı hayvan ilaç.ve veteriner entegre tesisten hayvanı yasatmak ve 45 gün bakmak sizden 500000 lik bir kümese 63000 canlı hayvan sıgar 40000 tl fatura kesersiniz 45 günde ve bunun 30000 tl si kardır bu işten para kazanmayan yok ve para kazanamayan kişiler kesinlikle yalan söylüyorlardır veya teknolojileri çok eski veya yoktur. detaylı bilgi istiyorsanız arayın bilgi vereyim muhterem kocaöz 0530 322 4773
muhterem

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye61 yazı
konu sahibi 08.08.2013 te konuyu açmış 09.08.2013 te bir mesaj yazmış sonra hiç uğramamış galiba. Konu ile ilgilenenler olur diye yazıyorum TKDK.GOV.TR ye uğramadan tarımsal kredi, destek ve hibeler hakkında bilgi almadan para yatırmayın. Selametle...

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Tekstil
Yeni Üye15 yazı
HERKESE YORUMLAR DAN DOLAYİ TEŞEKUR EDİORUM ETERLİ BİLGİLENDİGİMİ DUŞUNUYORUM...

Yeni Üye8 yazı
kararın nedir ne karar verdiniz acaba ?
Başladınız mı bu işe ?

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye15 yazı
DAHA BAŞKA İŞ BULDUM 6 AYDA AMORTI OLUYOR .

Yeni Üye15 yazı
alikbelek neymiş 6 ayda amorti eden iş paylaşın lütfen;yoksa sizde kimse bilmesin hep ben kazanayım diyenlerden misiniz
a.kabali

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye91 yazı
ÖLE Bİ İŞ YOK MALESEF AMA OLABİLİR OF ŞHOR BANKACILIĞI VE YE FAİZCİLİK FALAN

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye73 yazı
Salma yapan biri olarak tavsiye etmem. Sertifikali organik zor ama karli bir is
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye46 yazı
salmayı neden tavsiye etmiyosunuz merak ettim kkurt
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye73 yazı
Salma yapan biri olarak tavsiye etmem. Sertifikali organik zor ama karli bir is
kkurtt

Yeni Üye15 yazı
a.kabalı .PARASI OLANLA KONUŞURUM
SKYPE .alikbelek

Yeni Üye8 yazı
100.000 adet etlik broiler tavuk çiftliği sahibiyim. Bu işe girecek arkadaşlara 45 günlük bir dönem boyunca ücreti karşılığı çiftlikte yaşama ve işi öğrenme fırsatı sunuyoruz. İletişime geçebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye73 yazı
Salma isi tr de hak ettigi degeri gormuyor.
kkurtt

Yeni Üye5 yazı
Syn.ALİKBELEK Düşünce ve çalışmalarınız hayırlı olsun,Bende uzun zamandır ceviz yatırımı konusunda çalışmalar yürütüyorum,sizin konuda bir uzmanlığım yok ama madem yatırım yapacaksınız,size bir ceviz fizibilite çalışması gönderebilirim.Yatırım yapmadan önce. uzun vadeli ve getiri yönünden kendi yatırımınızla mukayese etme imkanıda bulmuş olursunuz.Mail atarsanız ,sizin mailinize dosyayı aktarabilirim. okyanusdizayn@gmail.com
star

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret