Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Jetonlu Oyun Eğlence Merkezi Kurmak

Başlatankılıc110Tarih20/12/2014 14:25:48Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Mrb arkadaslar. Bn jetonlu oyun eğlence merkezi kurmak istiyorum bu işi işlek bi caddede kurmayı planlıyorum elimdeki sermaye 80000 tl.
Bu sermaye ile bu işi kurabilir miyim.
Bu işin artıları eksileri neler.
Bu işin geliri ne kadardır.
Bu sermaye ile ne kadar makine alabilirim.

Bü işi yapan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye217 yazı
dost yer hareketli ise 10 numara iş. ben bir iş bu kadar karlı olmaz diye hep kuşku duydum ama içine girince çok tatlı işmiş onu anladım
mekanda dondurma sat, pamuk helva sat, mısır sat, haribo sat, palyaço getir,müziği aç bangır bangır ama hareketi kesme. gerisi olur bence.samsun sever o tarz şeyleri

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
bu ise ben de cok merakliyim, makineler nerden aliniyor?

Yerleşim Türkiye / SynopMeslek Serbest meslek
Üye213 yazı

bıldıgıme gorre yenı tıp makıneler 2 bın dolardan baslıyo tabıkı 10 bın dolarada makıne var bu tur salonlara gıden bırıyım gıderken tercıh ettıgım tek sey ıstedıgım oyunların olmasıdır. 80 bın tl ıle tam anlamıyla yapılacak br ıs oldugunu dusunmuyorum. Daha yuksek bır sermaye ve işlek bir cadde gerektıren bi iş gelirine gelince gelırının yuksek oldugunu dusunuyorum. Cunku gıren bı ınsan rahat 10 jeton erıtıyor 30 dakka gecmeden.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye385 yazı
avm de yap bu işi çunku aılecek alısverıse ve gezemeye artık ınsanlar avmye gıdıyor cocukları buralarda eğlendiriyor.
istanbulda işlek caddede yaptılar tutmadı ama avmdekıler para basıyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye639 yazı
SELAMLAR.
YERİNE GÖRE DEĞİŞİR TABİ Kİ BU İŞ ARKADAŞLAR.
bEN 4 ADET AKÜLÜ ARABA İLE NİCE PARALAR KAZANDIĞIMI BİLİRİM ALLAHIN İZNİYLE.
ÖYLE MAKİNALAR VAR BU İŞLE ALAKALI 80,000 TL DEĞİL 800BİN TL VERSENİZ ANCAK BİR MAKİNA ALABİLİRSİNİZ,ANCAK ÖYLE MAKİNA ALIRSINIZ VEYA YAPTIRIRSINIZ 15,000 TL YE SİZE 800 BİNİ HAVADA KARADA GETİRİR.
HEM AÇIK ALANA KURUN HEM KAPALI ALANA.
ARKADAŞIM TREN KURDU BULUNDUĞUMUZ MEVKİDE-PARKA YAZ VEYA GÜNEŞ GÖRDÜKÇE MAŞALLAH RIZKINI FAZLASIYLA ÇIKARIYOR.
YANINA BOKS MAKİNASI-TİLT-OYUNCAK KAPMA VE BİR TANE JETNLU OYUNCAK BİR TANE DE AIR HOCKEY KURDU....
VALLA DIŞARIDAN FUZULİ İŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA EKMEK GÜZEL BIRAKIYOR.
YAPILIR MI?HİÇ DÜŞÜNMEDEN YAPILIR.EKMEĞİNİ ÇOK YEDİM.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye639 yazı
MAİL VERİRSENİZ Bİ İKİ FOTO GÖNDEREBİLİRİM HATTA EKLEYEBİLİRSEM BURAYA EKLEMEYE ÇALIŞAYIM.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Arkadaslar is guzel gorunuo getiriside iyi gozukuo ama 80000 tl ile bu ise girilirmi bnialabilirimyorumlariniz icin arim var. O paraya kacmakine alabilirim ki. Hem iyi bir yerde dukkan kiralari cok pahali. bunun altindan kalkabilirmiyim bilemiyorum. Bu isi yapan arkadaslar varsa onerilerini alabilirim.
Orumlariniz icin tesekkurler.
Kılıc110

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Üye108 yazı
Arkadaşım bu tip işlerden anlamak gerekir.. Basit gibi göründüğüne bakmayın.. Benim bir fikrim var sadece.. Bu işi yapmak için en iyi yol ORTAKLIK yani bu işi yapan firmalarla KİRALAMA yöntemi yada yarı/yarıya diye bir yöntem olduğunu duydum.. Bence burda fikir topla ama firmalarla birebie görüş..Bir yolu vardır elbet Allah yardımcınız olsun..
EGE

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Esnaf
Üye195 yazı
merhaba bizim burada avm içinde senin yapmak istediğin tarzda ama içerdeki oyuncaklara bakıyorumda seksen bine kurmak imkansız gibi geliyor 2 bin dolara alınan makinalar sadece alanı kandırır satanı kazandırır başka işe yaramaz
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
Merhaba bu işi ben caddede kurmayı düşündüm ama tek oyun makinaları değil aynı zamanda jetonlu yeme içme, masaj koltuğu ve eğlence cihazları fakat cihazların aylık kirası ortalama 1500-2000 tl arasında değişiyor siz 8.000 tl ile ancak boş işyerinin kurulumunu yaparsınız yani bu işe sermaye lazım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye32 yazı
emr05 8 değil 80.000 sermayem var demiş
N$E

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur