Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bir Fabrika Kursanız Ne Üzerine Kurardınız ?

Başlatanonur60Tarih01/12/2014 23:35:23Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
Merhaba arkadaşlar ögrenmek istedigim şu zamanda hangi alanda ne üretilse karlı ve satışı rahat olur? Bilgilerinizi paylaştıgınız için şimdiden teşekkür ederim
GençGirişimci

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye112 yazı
baya bayan ayakkabı imalatı yaparsanız karlı bir yatırım olur bütçede sağlamsa kısa zamnda markalaşabilirsiniz 0532 331 73 34 gerekirse ararsanız daha net bilgiler verebilirim

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye13 yazı
Değerli Arkadaşlar ,

Mobilya Yan Sanayi üretimi (Menteşe-Çekmece Rayı) projemize sermaye koyabilecek müteşebbis arkadaşlar arıyorum. Projenin Teşvik Belgesi ve Kalkınma Ajansıyla imzalamış olduğumuz Hibe Sözleşmesi Mevcut. Şuan Fabrika inşaatının Taslak Projesi üzerinde çalışıyoruz. Projeye belirlediğimiz bedel üç milyon TL.(Fabrika İnşaatı-Ar-Ge için gerekli Makina Parkuru vs.) Minimum %5 Hisse olmak kaydıyla değerlendirecek ciddi iş yapmak isteyen arkadaşlarla gerekli bilgileri detaylı bir şekilde paylaşabilirim. Selamlar..

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye62 yazı

Kesinlikle halı. Mükemmel kar oranları var (özellikle ihracatta) ben de şu anda bu işi yapıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye844 yazı
ambalaj sektörü, orman ürünleri, ayakkabı üretimi, tekstil, bu sektörler günümüz şartlarında ideal yatırım alanları.
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye433 yazı
perlit sektörüne girebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye99 yazı
sn utkuku hali uretimi cok buyuk bir yatirim ister imaji var bende.yaniliyormuyum..konu hakkinda biraz bilgi verirmisiniz.
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis