Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yetkili Satıcı/dağıtcı Arıyoruz.

BaşlatanAyhan ErcanTarih29/11/2014 11:02:02Yorum22

İlk mesaj
Mekan iç cephelerinde boya ve duvar kağıtlarına alternatif olacak, Nano teknolojisi ile üretilen (%100 pamuk) selüloz duvar kaplama malzemesinin Türkiye içinde il/bölge bazında satış ve dağıtımını üstlenebilecek distribütörler aranmaktadır. Ürünümüz hakkında bilgi almak için www.sirac.com.tr sitesini inceleyebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Çalışma şartlarınız nelerdir stoksuz çalışma imkanımız varmıdır ??? Fiyatları nelerdir detaylı bilgi alabilirmiyim ...
İyi Çalışmalar
Ali ACAN
aliacan84@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Sayın acan2984
Merhaba,

Ürettiğimiz bahse konu ürünle ilgili olarak bize ciddi anlamda çalışabilecek distribütörler aramaktayız. Ürünümüz nano teknolojisi ile üretilerek dünyada tek olan bir üründür. Websitemizde bayilik başvuru modülü hazırlanma aşamasındadır. şuan telefon ile randevu talep edebilirsiniz.

Ciddi olarak ilgileniyor iseniz 0264 281 21 22 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Ayhan Ercan
Genel Müdür

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er

Merhaba,

Yetkili Satıcı / Dağıtıcılık Başvuru formu sitemizde yayınlanmaya başlamıştır.
Ürünle ilgili olarak detaylı bilgiler Adapazarındaki fabrikamızda yüzyüze verilecektir.

Tekrar merhabalar değerli arkadaşlar,
Öncelikle telefon veya mail ile bana ulaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar,
Bilirsinizki "nano teknoloji" geleceğin teknolojisi dir. Nano teknoloji denilince insanların akıllarına değişik değişik şeyler gelmekte olup bilmenizi istediğim şey şudur ki, Nano teknoloji bir çok alan içerebilmekte olup, bizim ürünümüzde nano teknolojinin "Nano Gümüş" formulüzasyonu mevcuttur. Buda %100 pamuk(tekstil) olan bir ürüne formulüze edildiğinde mikrop, bakteri, virus gibi gözle görülemeyecek kadar küçük zararlı canlıların üründe barınamaması ve yaşayamamasına sebep olmaktadır. Günümüz çağında hem doğallık(naturel) hem sağlık alanlarına çok rağbet, hatta dünyadaki tüm devlet ve uluslarda bu alanlara yönelinmesi ısrar edilemktedir.
İşte bizde tam bu alan ve doğrultuda hareket ederek, bütün bunların yanında da Isı-Ses izolasyonundan, antistatik, antimikrobiyal ve daha bir çok özelliği aynı anda içinde barındıran böyle bir ürünü piyasaya sürmekten kendi adımıza gururlanmaktayız.
Gelen telefon ve maillerde de buna cevap verdiğim için bunları burda da yazma gereği duydum. Ürünümüz, 150 ülkenin katılımı ile Amerika Birleşik Devletleri Pennsylvania, Pittsburgh'ta 18-19-20 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşen "Inpex Invention & New Product Exposition" (İnpex Buluş ve Yeni Ürünler Fuarı) 'da Altın madalya ile ödüllendirilerek ürünümüz dünyaca kabul görmüştür.
Kendine güvenen, ciddi çalışacak Yetkili Satıcı/Distribütor adayları bize ulaşabilirler....

hayırlı , uğurlu olsun
sadıkoğlu ltd şti

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alfa16
hayırlı , uğurlu olsun
sadıkoğlu ltd şti

Cok Tesekkur ederiz.

fasta kurulu bir turk sirketiyiz ithalat ihracat insaat ve danismalik yapiyoruz mail adresime urununuzun cesitlerini ve fiyatlarini gonderirseniz musterilerimize sunmak isterim viagroupe.bayram@gmail.com
bdnf21072014

Yerleşim Fas / TangerMeslek Ythalat / Yhracat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - viagroupebayram
fasta kurulu bir turk sirketiyiz ithalat ihracat insaat ve danismalik yapiyoruz mail adresime urununuzun cesitlerini ve fiyatlarini gonderirseniz musterilerimize sunmak isterim viagroupe.bayram@gmail.com

Bilgilendirme e-postasi gonderilmistir.
Iyi calismalar dileriz....

Merhabalar ayhan bey ben size ben distribütörlük için web siteniz üzerinde başvuruda bulundum acaba ne zaman bilgilendirilirim. Teşekürler

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - katip0730
Merhabalar ayhan bey ben size ben distribütörlük için web siteniz üzerinde başvuruda bulundum acaba ne zaman bilgilendirilirim. Teşekürler

Merhaba,
Hangi isim (firma) ile başvuru yaptınız? Bize gelen başvurulara olumlu veya olumsuz da olsa kesinlikle cevap vermekteyiz. Tekrar denermisiniz.

Ayhan bey Nesim UYTUN adı altında başvuruda bulundum ilginiz için teşekürler

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - katip0730
Ayhan bey Nesim UYTUN adı altında başvuruda bulundum ilginiz için teşekürler

Merhaba,
Başvurunuzu "Bayilik" için değil "İş başvurusu" şeklinde yapmışsınız.
http://www.sirac.com.tr/iletisim/bayilik-basvurusu linkinden tekrr başvuru yaparsanız en kısa sürede size geri dönülecektir.
Saygılarımla...

Hayırlı olsun,
güzel bir ürüne benziyor,
hayırlı ve bol kazançlar.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Ayhan Bey
ihraç için fiyat alabilirmiyim. ayrıntıları mail yolu ile görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - citymen35
Ayhan Bey
ihraç için fiyat alabilirmiyim. ayrıntıları mail yolu ile görüşebiliriz

Merhaba, fiyat bilgileri için mail adresinizi paylaşırmısınız?

ihraç kaydıyla teslimat yapabilir misiniz ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nevarneyok
ihraç kaydıyla teslimat yapabilir misiniz ?

Malesef yapmıyoruz...

İyi günler yeni girişimciler için desteğiniz varmı? bu işi yapmak istesek yeni bir firma kurup yapabilirmiyiz? ürün gayet güzel ve mantıklı bir ürün.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Kimyager
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - karakule
İyi günler yeni girişimciler için desteğiniz varmı? bu işi yapmak istesek yeni bir firma kurup yapabilirmiyiz? ürün gayet güzel ve mantıklı bir ürün.

Eğitim ve satış desteği verilir, ancak yine de sektöre aşina olması tercihimizdir.