Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır özel sektörde çalışmaktayım. Artık kendi işimi yapmak istiyorum çünkü ihtiyaçlar ve talepler bir türlü bitmiyor ve aldığım kuru maaşda bir türlü yeterli olmamaya başladı. Kendi çalıştığım sektörde bir iş yapmak oldukça külfetli olduğundan başka sektörleri araştırmaya başladım. Bir acentanın devrettiğini öğrendim sizden ricam bu iş ile ilgili yorumlarınızı esirgememeniz ve bu işi yapan arkadaşların bilgileri önemli. İşe gelince Ulaşım ve Turizm acentası uçak bileti otobüs bileti bunun yanında da tatil turları satan bir yer konum olarak da : HAREKETLİ (YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİ YOĞUN) ANA CADDE ÜZERİNDE, ETRAFINDA BÜYÜK SÜPERMARKETLER, POPÜLER ALIŞ-VERİŞ MERKEZLERİ, BENZİNLİK, BÜYÜK SİTELER, ŞİRKETLER BULUNAN, SÜREKLİ (HEMEN HEMEN HER SANİYEDE BİR) DOLMUŞ, OTOBÜS GEÇEN bir yerde. Bahsettiğim yer ankara'da. Devreden kişi üniversite'de göreve başlayacağı için, daha yeni kurduğu işi devretmek mecburiyetinde kalmış. Şuan masraflar çıktıktan sonra 1.500-2000 ytl para kaldığından hiç bir reklam ve tanıtımının olmadığından bunlarında olduktan sonra ciro ve gelirin artacağınıda belirtti. İşyeri konum itibari ile yüksek kesim insanların bulunduğu yerde. Yorumlarınız;
İlk mesaj