Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiye'nin Ürünleri

BaşlatanugurdTarih07/08/2008 16:44:16Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
SELAMLAR
ARKADASLAR TÜRKİYENİN HER YERİNDE YAZAN BİRİLERİ VAR VE SANIRIM BUYUK KENTLER DOĞAL ÜRÜNLERE HASRET
MESELA ERZİNCANIN TULUMU
KARS KAŞARI (YANLIŞ ANLAŞILMASIN TEKERLEK ESKİ)
GİBİ HER YÖREMİZE UYGUN ÇEŞİTLİ DOĞAL ÜRÜNLER BİR DATA BASE BULUNDURUP İNSNALARIN ALABİLECEĞİ BİR SİTE .....SATICI VE ALICI AYNI YERDE
BİR HARİTA TÜRKİYE HARİTASI MÜŞTERİ KARS SEÇTİ ORADAKİ SORUMLU YA MESAJ ATTI TEKLİF VERDİ SORUMLU İSTEGİNİ KARGOLADI....GİBİ....BİLMEM KOLAY BAZILARINA SAÇMA GELEBİLİR.AMA FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİKLERİMZ BENCE...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye5 yazı
bence saçma değil hatta 81 ilden 81 kişi ile oluşan 81.com kuralım ; az daha geniş düşünürsek ticaret truzim eğitim gibi bir çok alanda 81 bayi gibi olur
Kzy

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Muhasebe
Yeni Üye25 yazı
bence harika bir fikir iyi düşünmüşsün profesyonelce yapılırsa mutlaka tutar diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Muhasebe
Yeni Üye5 yazı

Doğrusu siteye ne zaman üye olduğumuda unuttum, arada sırada girip okurum. gördüğüm şey birliktelikden ziyade herkesin kolay para kazanıp kısa yoldan zengin olma hayali...bence bu kadar basit değil.
ugurd nin yazısını okudum sonra tekrar okudum bir daha okudum belki basitce anlatmak için dar kapsamlı yazmıştır diye düşündüm. Konuya daha objektif yaklaşınca altından sürüyle iş fikri çıkıyor aslında ama en önemli şart birliktelikden geçiyor. Bu birliktelik sağlanabilirse (sorumluluk sahibi insanlarla), forumdaki bir çok insanında ihtiyacına cevap verebilir kanaatindeyim;
Basit örneklerle açıklamaya çalışırsam truzim acentesi ol diyenlere, imalatcı olupda ürününü satmak isteyenlere, reklamını yaptırmak isteyenlere, öğrencilere,araştırma şirketlerine.......
kısaca ugurd benimde burdan sana bir teklifim olcak tabi diğer ilgilenen arkadaşlara. desteklemek isteyen varsa bende varım desin yeterli. unutmadan hiç bir şey yapamazsak 81 ilde tanına bir sitemiz olmuş olur kimbilir yarın belkide birileri onu satın almak ister:)
Kzy

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Muhasebe
Yeni Üye26 yazı
selamlar arkadaslar;

yazılarınız için teşşekkur ederim. Bu sistemi öncelikle etrafımızla paylaşmalıyız bence ...mesela marketlerde zeytin kilosu 9 ytl kim gemlik gelen hakiki zeytine 14 ytl vermez ki...lezzetine....bu şekilde bir ağ kurmayı düşünmüştüm...mesela benim canım....çökelek çekti...kesin alıcam ama tabiki merkezinden istiyorum...girerim siteye ....bakarım il sorumluya mesajı atarım sorumlu olan bana karı ile birlikte kilo fiyatını soyler...bende kredi kartımla alrım urun geldikten sonra onay veririm ...bu iş geliştirilebilir..her ilde her işe lazım olucak bir sistem ....mesela tatile çıkacaksınız.dediniz ki kapadokya gideyim.orada ne var ne yok görürüm ...sizi gezdirecek rehber.yemek yenilebilicek yer ...bunları en iyi yerlisi bilir.bunu saglayara guvenli gittigim yerden eminim demesi lazım müüşterinin....bence boyle bu sistemi kurmak site yapmak belki biraz maliyetli iş çünkü flah olucak haritamız tıklayınca direk bilgiler gelicek....gibi...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye25 yazı
Fikir çok güzel ama dediğin gibi her ilde bir yetkili olmaz. bence illerden tedarikçi firmalar veya şahıslar bulunur bunlarla bağlantı kurulur ve bulundukları yöreye özgü olan satabilecekleri veya bulabilecekleri ürünlerin tüm özellikleri listelenir. site sadece aracı olur ve komisyon alır, buda sitenin bir kaç kişi tarafından kurulması demektir. ben webmasterlik yapıyorum amatör olarak düşük maliyetlede böyle bir site yapılabilir ve yine dediğin gibi flasla böyle bir site yapmak mümkün değil yapılsa bile her an güncellemek uzun iş , şayet fikir hayata geçirilirse ve tutarsa ilerde site için hertürlü harcama yapılır ve büyütülür.bu tür sitelerin prosedürlerini bilmiyorum sonuçta bir nevi ticaret yapılıyo vergisi geliri gideri gibi ama ciddi yaklaşılırsa bence olmuyacak bişey değil.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Muhasebe
Üye281 yazı
Web sitesi açısından meydana gelecek zorluklar zamanla aşılabilir ancak her ilden bir kişi ile bile muhatap olsanız toplam 81 kişi eder ve bukadar kişi ile ortak bir amaca yürümek oldukça zor. Ama her bölgeden görevlendirilecek toplam 15-20 kişi ile anlaşılır ve iyi bir ağ kurulursa bencede olabilecek bir proje. Sonuçta bu ülkenin bütün vatandaşları fakir fukara değil. Kıyıda köşede bir kaç milyon kişi var refah seviyesi iyi olan ve bu kişiler iyi potansiyell müşterileri olur. Sonuçta parası olan birisi 10 liralık ucuz peynir yemektense 15 liraya doğal ve lezzetli peyniri tercih eder.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er