Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Tesettür Giyim Online Satış Siteme Ortak Arıyorum

BaşlatangiyburadanTarih18/11/2014 14:23:51Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
hali hazırda yayında bulunan tesettür giyim online satış siteme ürün temini ve reklam temını yapacak dürüst ortak arıyorum. 2013 Senesinde kurduğum rahman tesettur ve giyburadan com online satış sitelerime yada herhangi birtanesine ürün ve reklam yardımı yapacak benımle işi koşturacak takip eddecek iş yapma hevesi olan hedefleri olan herseyden once haramı helali bilecek uzun yıllar dürüst şekilde çalışacağım bır ortak arıyorum. Bu sektörde ürün ve reklam çok önemli olduğu için ve benımde maddiyatımın kısıtlı olması nedeniyle işim yarıda kaldı . Ama takipçilerimiz hergecen gün çoğalmakta ve yeterli ürün olmamasından şikayetçiler :) ofis kurulu siteler ve sosyal medyalar hazır firmada kurulu bu işi gerçekten yapmak isteyen yatırım yapacak arkadaşların dönüşlerini bekliyorum. Ulaşmak isteyenler 05309586906nolu telden ulaşabilirler.Siteyı ziyaret etmek isterseniz rahman tesettur ve giyburadan.com sosyal medya sayfalarımızdan da bakabılırsınız . Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye49 yazı
maddi durumum elverişli değil şu anda ben tesettür ürünleri teymin ederim reklam tanıtım vs yaparım + olarak webmaster olarak siteye bakım seo gibi çalışmalarda yaparım ama dediğim gibi maddi durumum yok 05453715151 nolu hattan ulaşabilirsiniz destek vermeye hazırım

Yerleşim Türkiye / amasyaMeslek Ticaret
Yeni Üye49 yazı
rahmantesettur.com adlı sitenize baktım site biraz sade olsa daha iyi olur

Yerleşim Türkiye / amasyaMeslek Ticaret
Yeni Üye99 yazı
şu an site faliyette değil heralde hiç bi ürün yok ne kadar bi meblağ gerekli satış durumu ne ve ne kadar ciro kar bekliyosunuz...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Üye844 yazı
e-ticarete bende girmek istiyorum aslında, fikir alışverişinde bulunabiliriz, numaranızı alıyorum kısa zamanda arayacagım.
başarılar
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
sayın beyda 44 sitemize ürün ekledik yeni sezon geldiği için çıkardık ürün olduğu takdirde satışlarımızın çok artacağına eminim. Benim beklentim ve yaptığım analızler sonucunda ( gittğim e- ticaret geliştirme semınerlerinde aldığım dersler sonucunda yaptığım analiz ) aylık ortalama 7-10.000 tl.lik satış yapma ihtimalim yüksek.Bu işin masrafıda az olduğu için kar marjı yüksek oluyor benım aklımda hem güveni sağlamak hemde müşteriyi memnun etmek için hocalrıma danışarak ürettiğim fikirler var buda sitenin ve sosyal medyadaki hesaplarımızın gün geçtikçe artmasına sebeb olacaktır. Bu iş için tahmını meblağ 15.000 civarıdır. İş oturduğunda zten bu meblanın fazlasıyla size geri döndüğünü göreceksiniz ürün ve reklam bu işin en önemli 2 ana maddesi .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye17 yazı
ugurum2211 tabikii arayabilirsin fikir alışverişinde bulunuruz saygılarımla...

Yeni Üye17 yazı
Buğra bey telefonunuzu özel mesajdan gonderebilirmisiniz

Yeni Üye57 yazı
Telefon numaranizi ozel mesaj ile iletebilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye365 yazı
2010 -2011 yılında yılında facebook üzerinden tesettür giyim ve eşarp satışı yapmıştım.genellikle yurtdışına avrupa da yogunluk almanya olmak üzere fransa hollanda avusturya isviçre isveç kanada avusturalya ve endonezya ya satış yaptım.o zaman tesettür giyim magazaların e satış siteleri yoktu olanlarda cok gelişmemişti . ben facebook ta eklediğim 3000 kişi ile aylık 2000 tl ciro yaptıgım oldu.ben bu satışları çok güvensiz ortamda yaptım . müşteri yurtdışında oldugu için önce western union ile para gönderir (ürün ve kargo) daha sonra ben ürünleri kargolardım . yurtdışında bayanlar var toptan ürün alıp kermeslerde satıyorlar . ülke ne kadar uzak olursa toptan satış adedi o kadar fazla oluyor.sizin yapacagınız iş de tedarikçi ile anlaşma çok önemli. tedarikçi elinde ürünü ne kadar tutacak veya sizin deponuzdamı duracak piyasada artık böyle anlaşmalar sözkonusu bunları dikkate alıp size daha fazla sermaye gerekecegini düşünüyorum.siz belki işin online kısmını iyi biliyorsunuz ama ben 15 yıl tesettür giyim ile ugraşmış biri olarak bu işin para kazandıracak şeklinde daha fazla sermaye lazım olacagını söylemek istedim.basarılar
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
Sayın tekbay bilgilendirme için çok teşekkür ederim .

Üye420 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - giyburadan
konu günceldir
detay bilgi alabilir miyim..

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı
Sayın estradeland bilgiyi telefonda veriyorum . Özelden mesaj atıyorum bilginize..

Yeni Üye28 yazı
ŞOK ŞOOK ŞOOOK ÇARŞIYA,PAZARA DÖKME MALLAR 0,85 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ Ç0CUK KÜLOT 0,85 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN KÜLOT 0,99 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ ÇOCUK BOXER 1,25 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN BOXER 1,49 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN DANTELLİ KÜLOT 1,49 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN BATTAL KÜLOT 1,49 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BATTAL DANTELLİ KÜLOT 2,25 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ ÇOCUK TAKIMI 3,49 KRŞ !!!

TOPTANCILAR,PAZARCILAR,MAĞAZACILAR,1 MİLYONCULAR,
TUHAFİYECİLER,İÇ ÇAMAŞIRCILAR,SERBEST MESLEK SAHİPLERİ VS.

1.KALİTE RENK,RENK MODEL,MODEL BİRBİRİNDEN FARKLI ;
KIZ ÇOCUK,ERKEK ÇOCUK,BAYAN,BAYAN BATTAL,ERKEK KÜLOT,BOXER,
ATLET,İÇ ÇAMAŞIRLARI,ÇITÇITLI BADYLER,BAYAN PİJAMA TAKIMLARI,
BAYAN GECELİK TAKIMLARI,ATLET KÜLOT TAKIMLARINDA...

ŞOK ŞOOK ŞOOOK FİYATLAR AL-SAT KAZAN !!!

DİĞER ÜRÜN VE MODELLER İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ !!!

hicrettoptanticaret.ticiz.com / hicrettoptanticaret@gmail.com /

HİCRET TOPTANCILIK 0534 722 17 88

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret