Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Takı Tasarımı Hakkında

BaşlatancanerkusTarih07/08/2008 10:22:47Yorum6

İlk mesaj
Üye281 yazı
Merhabalar

Bulunduğum bölgede Avon yada Amway ürünleri satan bir çok bayan bulunmakta ve genelde satışları çok iyi. Bende bu satış yapan kişilere toptan kolye , bileklik gibi el yapımı takıları vermeyi ve dağıtım ağı kurmayı düşünüyorum ve bu işi ilerde ciddi bir iş kolu olarak yürütmek istiyorum. Ancak sorun ürünün kaynağına ulaşmada. Piyasadaki saçma sapan ucuz Çin malı takıları alıp dağıtmak yerine daha orijinal ve şık ürünler arıyorum. Bu sebeple takı tasarımı yapan ve ürünlerine güvenen arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum. Ayrıca takı işi ilgili başka projelerimde var. İlgilenen arkadaşlarla öncelikle forum üzerinden görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye8 yazı
Arkadasım selam. Bu konuyla ilgilenen bir arkadasım var. Takı tasarımı falan yapıyor. Ayrıca büyük firmalarda takı üzerine tasarımcı arkadaslarımda var. Eğer ciddiysen onlarla irtibata gecerim. Söz vermiyim ama tasarımları ortaya cıkardıktan sonra üretim yaptırabileceğim el becerisi olan bayanlarada ulaşabilirim.
mSn: canercanoglu@hotmail.com
tel: 05557603137

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
selam, benimde yapmis oldugum takilar var birkac örnek gönderebilirim ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Üye281 yazı

Arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim ve konuya geç cevap verdiğim için özür dilerim. Konuyu ben biraz daha açmak ve yapmak istediğim şeyi tam olarak anlatmak istiyorum. Fiyatı hesaplı ve görünüşü şık olan takıları daha öncede belirttiğim gibi satış yapan ev hanımları sayesinde dağıtmak ve bu şekilde işleyen bir ağ kurmak istiyorum. Bunun dışında bu işi düşünürken aklıma yeni fikirlerde geldi. örneğin üretilen takıların resimleri çekilerek güzel bir katalog oluşturup bu katalogları bujiteri işi yapan dükkanlara dağıtabilir yada toptancılara verebiliriz ve bu sayede üretilen ürünlerin satışını adet olarak arttırabiliri. Yine bir başka düşüncede bir web sitesi oluşturmak ve zsiteyi yabancı dillerdede hazırlayıp yurt dışında da bir pazar yaratak bu işi geliştirmek ( tabi bu uzun vade de olacak bir düşünce).

Birde şu varki ben bu işe yüklü miktarda para yatıracak kadar zengin değilim. Başlagıçta çok düşük bedellerle bu işe başlamak istiyorum ( çünkü daha önce çok para kaybettim) .Ve zaman içinde bu işi büyütmek istiyorum.

Bu işle ilgilenenlerden isteğim yapmış olduğunuz tasarımların fotoğraflarını göndermenizdir. Dilerseniz bu siteye dilerseniz canerkus@windowslive.com adresine resimleri gönderebilirsiniz. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa burada belirtebilir yada mail atabilirsiniz. Görüşmelerin bir süre daha bu yollarla gerçekleşmesini arzu ediyorum. İş ciddileştiği zaman başka türlü iletişim kurarız.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
valla avon ve amway bana biraz zaman kaybi gibi geliyor bir kac arkadasim denedi olmadi ama kovalayip ekmegini cikaran varmi onuda bilmiyorum ama bana biraz bos is gibi geliyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye281 yazı
Amvway gerçekten boş bir iş oldukça kalitesiz malları bilinçsiz ev hanımlarına satıyorlar ama Avon ürünleri oldukça kaliteli ve hesaplı. Ama beni bunlar ilgilendirmiyor. Benim bu ürünlerle alakam yok sadece bu ürünleri satan kişilere takı vermeyi düşünüyordum ama şu an içinde bu projeyi dondurdum. Belki ramazandan sonra tekrar düşünebilirim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
http://www.amway.com.tr/productset/nFwbNm2ojH7ohXfqXBL1mg==

Amway ürünlerini buradan alabilir, inceleyebilirsiniz.

Kendinize bir sayfa oluşturup satıcı da olabilirsiniz.

10 yıldır hiç bir sıkıntımız olmadı amwayle.

Aylık 2-3 bin lira gelire ulaşmak için ayda 7-8 tam gün mesai yapmanız gerekir. Kalan zamanda ne yaparsanız yapın.
Red Puntakte Lens Esculante

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Psikolog