Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Hakiki Kestane Balı

BaşlatanMustafa053Tarih09/11/2014 09:11:39Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye68 yazı
Hakiki kestane balı satıyorum kilosu toptan 60 tl isteyenlere numune gönderilir.

Tel: 0535 712 97 10
e-mail: mturan53@gmail.com

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye206 yazı
merak ettim kilosu 60tl den siz toptan satıyosunuz satış fiyatı nedirki kestane balının ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye68 yazı
80 - 100 arası değişiyor

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye78 yazı

S.A öncelikle hayırlı işler dilerim

bal elinizde kaldımı kaldı ise adresime numune gönderebilirmisiniz bende sapancalıyım ekiden kestane balı meşhurdu bizim oralarda ancak şimdilerde şekerle arı beslendiğinden orjinal bulunmuyor

ikitelli organize sanayi haseyat snayı sitesi g2m dağıtım pazarlama a.ş Timon a.ş yanı no:101 zemin kat ikitelli/başakşehir/istanbul

Kemal Topçu adına gönderebilirseniz sipziş için uygun bulursam sizle irtibata geçmek isterim
saygılar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye111 yazı
Kemal bey bal çeşitlerimiz bulunmaktadır.Şuan aktif olarak bal satıyorsanız, cironuz isteiğim seviyedeyse çalışabiliriz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye45 yazı
herkese hayırlı satışlar güncel fiyat bilgisi vermek istiyorum şuanda doğal kesatane balının perakende satış fiyatı ortalama 180ve 200 tl arasında toptan satış fiyatı 130 ve 150 tl arasında bilgilerinize ...
toptan doğal kesatane balı isteyen varsa burdan mesaj atsın numarasını bıraksın yada bilalerdogan53@hotmail.com mail adresim

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Gyda