Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Bal Satışı

BaşlatankadrilinTarih28/03/2013 12:44:49Yorum21

İlk mesaj
Üye114 yazı
çanakkalede 100 kovanla sabit arıclık yapmaktayım. 2013 yılı ürünü olan 15 teneke (1 teneke 26 kg) süzme çiçek balı arıcının kendisinden satılıktır.
1 teneke 26 kg: 300 tl
ayrıca kendi markamla 850 gr kavanozlarda süzme çam ve çiçek balı satıyorum.
ilgilenen arkaraşlar
www.truvabalpinari@gmail.com mail atabilir.
0544 405 8980
kadri arslan

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye114 yazı
sayın: mete yavuz: bal fiyat listemiz mail adresine gönderilmiştir.
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Gyda
Üye340 yazı
sayın kadrilin

radyolar üzerinden bal satısı gerceklestirdik zamanı gecti satıslar durdu ama gelecek kışa benide yazarsanız alım yapmak isterim fiyat uygun olursa
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı

arkadaşlar bende kestane balı satabilirim isteyene düzcenin akçakoca dağlarından kilosu 45 tl
isteyenler bilgi için cemal_cakmak@hotmail.com adresine yazabilirler.

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Ymalat
Üye114 yazı
SAYIN HORTAÇ FİYAT LİSTEMİZ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLMİŞTİR.
İYİ ÇALIŞMALAR.

Üye114 yazı
sayın dündar bey
1 teneke net: 26 kg bal 300 tl dir. 2012 yılı ürünü olup tahlele açıktır. elimde 10 teneke bal mevcuttur.
iyi çalışmalar

Yeni Üye20 yazı
her tarafta bal var.orjinal olduğunu nasıl anlayacaz?

Yerleşim Türkiye / EsnafMeslek Esnaf
Üye114 yazı
sayın pamukilekale;
markalı ballarımı doldurturken ege üviversitesi argefar tarafın analiz yapılıyor analiz sonucu olumlu gelirse fason doldurttum firma sonuca göre şişeliyor. çünkü tüm sorumluluk noterden yaptığım sözleşmeye göre dolduran firmaya aittir. parti numarasında yapılan kontlarlerde birşey çıkarsa dolduran firma sorumludur.
markasız ballarımı sorarsanız tarım il müdürlüğü bal üretici ruhsatım var. çanakkale de yapıyorum arıcılığı. ayrıca ilgili tarım il müdürlüklerine yada özel labarotuvarlarda bal gıda kodeksindeki tüm analizleri yaptırabilirsiniz.
o televizyonlarda gördüğünüz petekli ballar bembeyaz ve deliksiz sırlı aklım ermiyor. ben 17 yıllık bu işin işindeyim 150 kovan arımdan öyle bal alamadım. şeker yani şerbet verseydim alırdım. birde şerbete süz tozu atıyorlar mış petek beyaz olsun diye .
sonuçta ben üreticiyim malımın arkasındayım isteyen istediği yere tahlil yaptıra bilir. zaten sakıncalı birşey bulunursa tahlilerde benim üretici numaramla gerekli cezai işlem uygulanır. ben balımı değerlendirme paraya çevirme derdindeyim. birkerelik alış veriş için değil her sene alış veriş yapabilmek için bal üretiyorum.
saygılarımla...

Üye114 yazı
SAYIN HAKAN ŞEN
FİYAT BİLGİSİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLMİŞTİR.
İYİ ÇALIŞMALAR

Üye114 yazı
sayın çerkezli
fiyat bilgisi mail adresinize gönderilmiştir.
saygılarımla..

Yeni Üye39 yazı
Merhabalar,
2002 yılında tekstil üzerine ticari faaliyetlerine başlayan, 2011 yılında da dış ticaret departmanı vasıtası ile birçok ülke ile değişik kalemlerde ithalat ve ihracat anlaşmaları yapan firmamız, yurtdışında yerleşik, ağırlıkla avrupa pazarına yönelik ( İtalya,Fransa v.s.) cam kavanoz ve şişe imal eden , dünya’nın ilk 3 büyük üreticilerinden biri olan firma ile yaptığı anlaşma münasebetiyle, ülkemizdeki üreticilere, ithal ettiği cam kavanoz ve şişeleri pazarlamaktadır. İthalatını yaptığımız ve markaları ile piyasada bilinen müşterilerimizin beğenisini toplayan, enaz yerel üreticiler kalitesinde ancak daha uygun fiyat ve teslim şartları ile satışa sunduğumuz cam kavanoz ve şişeleri kapsayan ürün kataloğumuzu talep ediniz.(Ayrıca talebiniz olursa firmanın tüm üretim izin ve kalite belgelerinide ayrıca ibraz edebiliriz.)Maliyetinizin ana kalemlerinden biri olan cam kavanozlarımızın uygun fiyatları ve kalitesi ile üretiminizde kullanarak rakiplerinizin bir adım önünde olma fırsatını yakalayabilirsiniz.Ayrıca firmanıza özel dizayn ve teknik özellikteki kavanozlarınızın üretimini yaptırıp, tedarik etme imkanımızda mevcuttur.
Saygılarımızla,
Hayri TUTAL
ONKAR TEKSTİL,KİMYA PAZ.İTH.İHR.LTD.ŞTİ.
0212 637 12 38
0542 413 84 95
hayri@onkartekstil.com
hayritutal@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye114 yazı
güncel

Üye114 yazı
günsel ilan

Üye114 yazı
SAYIN PORTAKAL06
BALINIZ KARGOYA TESLİM EDİLMİŞTİR.
SAYGILARIMLA..

Üye187 yazı
hocam bal numune alabilir miyiz.2-3 kg şeklinde
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye114 yazı
ilanım günceldir

Üye114 yazı
günceldir

Üye187 yazı
kadrilin bişey sorduk ama cevap glmedi. baldan 3-5 kg numune seklinde almak istesek mumkun mudur.
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye114 yazı
MERHABA KYMK ÜCRETİNİ ÖDEDİĞİNİZ TAKTİRDE GÖNDERBİLİRİM.
kadrilion@mynet.com mailden görüşebiliriz.
saygılarımla

Yeni Üye45 yazı
herkese hayırlı satışlar ilaç niyetine bi ürün sunuyoruz doğal kestane balı istediğiniz yere teslim kargo bizden !!!
doğukaradeniz bölgesinden
doğal kestane balı üretiyoruz ve satışını yapıyoruz . satışımız toptandır 130tl fiyatı vardır pazarlık sünnettir ...
iletişim bilgilerimiz : bilalerdogan53@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Gyda