Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Big Bag Alım Satım İçin Tavsiye

Başlatanmetalurjist19Tarih07/11/2014 13:51:42Yorum5

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var big bag alım satım konusunda ne diyorsunuz aslında üretimini yapmak istiyorum ama ne kadar sermaye gerekli ve ilk başta hangisi daha mantıklı yerli üreticiler ve maliyetleri hakkında bilgisi olan varmı?

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
@metalurjist19;

Bigbag alım satım işi nasıl aklınıza geldi?

Nerede gördünüz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis

Merhaba sadece fikirlerimizden biri arastiriyoruz. bu konuda bilginiz var galiba fikirlerinizi dinlemek isterim

yem fabrıkaları,boya hammade fabrıkaları ve buna benzer fabrıka ve orta olcekli firmalardan kg hesabı ıkıncı el bigbag cuval alman mümkün geri donusumcuden aldıgın ıkıncı el bigbaglerden pek ekmek yiyemezsin. sıfır bıgbag bence ıs degıl piyasa buyuk firmaların elinde ve yaptıkları ısı genelde vadeli yaparlar.fakat 2 el bigbag genelde alımı satımı peşindir. alabilirsen 2 el bigbag al kg ile fiyat soyle saglamlarını satarsın az yırtıkları tamır eder satarsın artıklarınıda kg hesabı yıne bır geridonusum firmasına satabılırsın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
teşekkürler tavsiyeniz için şu anda araştırıyoruz neler yapabileceğimizi ve kurulum maliyetlerini rekabet şansını