Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Yapmalıyım?

BaşlatanrennieTarih01/11/2014 18:10:40Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Merhaba değerli koniks üyeleri,
Perpa ticaret merkezinde bir dükkanımız var.
Bilmeyenler için elektrikçi, hırdavatçı yoğunlukta olsada matbaa, market vs aklınıza gelmeyecek her türlü şirketin bulunduğu bir iş hanı diyebiliriz.
Dükkanımız insanların yoğun olduğu bir yerde değil, ulaşımıda kolay değil. 25m2 kadar bir yer.
Fazla sermayem yok, dükkan ofis olarak kullanılmaya daha yatkın gibi ama ne üzerine olabilir?
Yada farklı ne yapılabilir?
Kısaca ben burda ne iş yaparım?
Fikirlerinizi bekliyorum sağlıcakla kalın.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye9 yazı
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye385 yazı
perpada anca dediğin gibi ofis olur dükkan mantıksız olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı

giriş kattaysa olur da oranın çok ölü noktaları var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı
Av malzemeleri olabilir.Özellikle makina kimyada evraklarda sıkıntı çıkardıkları için,her sene subay-astsubayın mermi ihtiyacını almaya gelen askeri yetkililer av bayiilerine yönlendiriliyor.Eğer mermi satışıda yaparsan, yakın olduğun için sana yönlendirebilirler. Tabi seninde memurlarla aranın iyi olması lazım.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Mühendis
Yeni Üye12 yazı
8. kattaysan sandvıc falan kahvaltıcı yanı olabılır guzelde ıs yaparsın he yok ust katlardaysan ısın zor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye342 yazı
selam benım ofısım vardı sana dıyecegım bohca borek cay ocagı gıbı bır sey olur ben 3 yıl c blokda ofıs kullandım ofısı asansore ve cay ocagına yakındı perpada tek yapcan bu sneın dedıgıne gore yerın olu noktada cay ocagı ac ısletemezsende kıraya verısın derım
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye9 yazı
Aracı firmaya dönüşmeyi denesen yararlı olabilir. Yabancı dil bilen birini tut, ithalat-ihracat aracılığı yap. Bir süre sonra danışmanlığa da el at derim.
Milletim Doğudan Koptu Dört Bucak Savaştı, Altaylardan Attığım Ok Alp Dağlarını Aştı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im