Yeni Üye Toplam 40 yazı |
|
Fikri Üye Toplam 488 yazı | 30/10/2014 : 18:04:16 Alıntı
bu işi tavayla sunmak daha önemli müşteriye özel olursa süper olur. küçük küçük 1 veya 1,5 porsiyonluk tavalarda menemeni yapıp müşterinin önüne sıcak sıcak sunacaksın o zaman tutar bu iş. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Reklam |
ryucel Üye Toplam 122 yazı | 30/10/2014 : 21:49:15 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
cipro Yeni Üye Toplam 36 yazı | 31/10/2014 : 00:43:39 Alıntı
arkadaşın bahsettiği konserve sadece mevsiminde toplanmış biber domatesten yapılıyor.benimkinde bir miktar kırmızı biber ilavesi de var. soğan sarımsak baharat ve yumurta pişirken ekleniyor. resimdeki minik bir şişe tek kişilik. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
bankicampik Yeni Üye Toplam 40 yazı | 31/10/2014 : 13:36:47 Alıntı
benim aklımda güzel bir soğutucu dolap taktırıp yapabildiğim kadar domates konservesini stoklayıp gelen müşterilere sunmak.gerçi artık domatesi her mevsim bulmak kolay ama o ayaş domatesinin ya da diğer tarlada yetişen domatesler kadar lezzetli olmuyor ama yeri geldiğindede günlük domateslerlede menemen yapabilirim.... fikri olan arkadaşların yazması önemli arkadaşlar bekliyorum ....... kırmızı ışık: dur yeşil ışık: geç sarı ışık: HIZLI GEÇ :) Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
ripvanwinkle Yeni Üye Toplam 98 yazı | 02/11/2014 : 17:00:29 Alıntı
İstanbul Kadıköy'de sadece menemen yapan bir yerde yedim , keyif aldım , tek ürüne yoğunlaşmak her zaman en iyisidi belki aynı klasmanda kahvaltı tabağı eklenebilir.Yurtdışında belki videolarda izlemişsinizdir mesela sadece sandviç yapan küçük dükkanlar önünde sıra olan öğleden sonralarıda soğuk ve sıcak sandviç yapılabilir ama malzeme hazır olmamalı , günümüzde büfelerde eskiden yediğimiz yemeklerden keyif almıyoruz mesela Antalya'da yengen vardır (karışık sandviç) aynı büfede aynı tad yok neden efendim pınar'ın sosisini kullanıyoruz evet kullanıyorsunuzda , pınar sosiste değişti , coşkun sosiste , artık bağırsakta sosis yok denecek kadar az , malzemeler değişti(çin sarımsağı berbat) vsvs. Becerim olsa bende böyle insanlara mutluluk verecek bir yer açmak isterdim. Yerleşim : Türkiye |
Grozny Üye Toplam 118 yazı | 03/11/2014 : 11:17:03 Alıntı
Biz arkadaşın resimde gösterdiği konserveden melemen yapıyoruz kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Annem yazdan bu şekilde domates ve biber konservesi hazırlar ama taze meyvenin vermiş olduğu lezzetten çok uzak şunu da söylemek istiyorum bizim köyün meşhur olan tek bir şeyi var o da domatesi düşünün o domatesin konservesi bile tazesini aratıyor. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |