selamlar koniksci arkadaşlar .aklımda şu anki işimden feragat edip (bakkallık) , aklıma menemenci açmak gibi bir delilik gelip gitmekte,hem sizlerden tavsiye almak hemde yapılabilecek ekstraların olup olamayacağını sormak istiyorum .aklımda olanları kısaca şöyle yazayım istedim ,biliyorsunuz menemenin ayı, mevsimi yoktur ,ama malzemelerinin ayı ve mevsimi vardır,domatesin,biberin soğanın ,sarımsağın ....işte o zaman menemen menemen gibi olur. tadı ,lezzeti her bir şeyi ,birçok kişi evlerinde malzemelerini alıp yazın menemeni stok yaparlar kavanozlarda,bende tüm bu malzemeleri yazdan hazırlayıp stok yaparakdan yettiği kadar menemen hazırlayıp ,sakla**** müşterilere hazırlama düşüncesindeyim,,dükkanım gayet müsait ,öğrencide çok buralarda ,biri geliyor biri gidiyor öğrencilerin ,böyle bir işe girişip yanına yani menemen harici ,neler koyabilirim,ekstra şeyler için sizlerin fikirleri var mı? yok mu ? bilmek isterim.şuan için aklımda semaver yada demlik ile servis yapma düşüncesi var, tost da olabilir ,sulu yemek koymak istemem ,sadece menemene yoğunlaşıp ,çok fazla saçılmak istemem işin gerçeği,belki bunu da zaman gösterir şuan için bilemiyorum çok açılıp saçılmayı....evet fikirlerinizi yorumlarınızı,deneyimlerinizi bekliyorum ,şimdiden teşekkürler..