UYGUN DÜKKAN BİLEN VARSA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
İlk mesaj
UYGUN DÜKKAN BİLEN VARSA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - zzaxiss arkadasım sultanbeylıde sağlık ocağı acılacağını duyunca daha ocak acılmadan 9 ay evvelinde dukkan tutmustu ve zamanında 30000 tl borcla acmıstı sımdı maddı durumu uçuk durumda ama tek eczane oydu bırı daha actı ama o kapattı sonra tabı doktorları fılan gonlunu epeyce hoş tutmuştu eczanedı ılacları yazsınlar dıye |
Yazıyı gönderen - nevastones eczacıların pek fazla düşünmesine gerek yok. MF' lerden dolayı, dükkanın içindeki ilaçların yarısı bedavaya geliyor. İlaç firmaları eczanenin içini dışını yaptırıyor. içerideki televizyon ve koltuklara varıncaya kadar alıyorlar. eczacı kalfaları ilaç mümessillerinden yemek fişi, ticket, kontör, para vs. alıyorlar. firmalar eczacıları ve doktorları tatile gönderiyorlar. elektrik ve su faturasını ilaç firmalarına ödetiyorlar. ilaç mümessillerini gel git işlerinde kullanıyorlar. hatta kiraları dahi ilaç firmalarına ödetiyorlar. birkaç ilaç firması birleşip kirasını ödüyor. eee bu durumda sadece kalfaların paraları kalıyor. eee o kadarda maliyet olsun değilmi? doktorla anlaşma yapmasalar dahi, muadil ilaçları (etken maddeleri aynı olan) yazıyorlar, daha doğrusu en çok maddi destek olan firmaların ilaçlarını veriyorlar. al gülüm ver gülüm. bu sebeplerden dolayı para medikal eczacılık ve paramedikal doktor oldukça cazip ülkemizde. benden daha iyi bilirsiniz bu yazdıklarımı ama ben de hatırlatayım dedim. ilaç firmalarına yüklendimiz mi kiranızı da öderler, değil mi? gidin en pahalı yerden tutun eczanenizi :) |
Yazıyı gönderen - phılıps Merhaba, Kocaeli Acıbadem hastanesi yanında bir devren eczane dükkanı vardı,geçenlerde sahibinden.com adlı sitede gezinirken görmüştüm.İzmit /Kuruçeşme mevki.bir araştırın isterseniz.Saygılar. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - darnglove
acıbadem hastaneleri etrafında genelde fazla eczane olmaz çünkü SGK geçmiyor özel sigorta olması gerekiyor o yüzden devir ediyordur.. Bilgi için çok teşekkür ederim |