Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Belediyeden Bu Alanı Nasıl Kiralarım?

BaşlatantheviLLainTarih25/10/2014 07:59:21Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye63 yazı
Arkadaşlar bahsettiğim alanda 1-2 metrekare genişlikte, 10-15 santim yükseklikte bir havuz var. Görüntü niyetine yapılmış. Parkın içinde felan değil kendi başına bir havuz. bir Bu alana Gazete akbil bayii gibi birşey kondurmak istiyorum. Sizce mümkünmüdür verirler mi. İstanbul / Fatih'te.

şu fotoğraftaki gibi birşey.

http://www.artvoy.com/wp-content/uploads/2013/10/exterior-of-wood-house-with-small-outdoor-swimming-pool-and-white-stone-floor-together-with-wooden-wall-and-glass-windows.jpg

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye63 yazı
yokmu bilen :/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye61 yazı
Belki bir şahsa aittir çevredeki esnafa bir sorun önce bence.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye110 yazı
belediye nereye bağlı ise tapudaki alanı belediye yazı işlerine başvur dilekce ile encümene soksunlar encümen uygun karar cıkartırsa olumlu veya olumsuz
senin talebini değerlendirir bu işin prosedürü bu tabi havuzun olduğu alan belediyeye aitse milli emlak ve şahısında olabilir. burada karar tamamen kamunun vereceği takdir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye63 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Herstyle
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - theviLLain
Arkadaşlar bahsettiğim alanda 1-2 metrekare genişlikte, 10-15 santim yükseklikte bir havuz var. Görüntü niyetine yapılmış. Parkın içinde felan değil kendi başına bir havuz. bir Bu alana Gazete akbil bayii gibi birşey kondurmak istiyorum. Sizce mümkünmüdür verirler mi. İstanbul / Fatih'te.

şu fotoğraftaki gibi birşey.

http://www.artvoy.com/wp-content/uploads/2013/10/exterior-of-wood-house-with-small-outdoor-swimming-pool-and-white-stone-floor-together-with-wooden-wall-and-glass-windows.jpg

Belediyeden Havuzun yerini sana kiraya vermesinimi istiyorsunuz?

Evet, ben bu ufak havuzun kaldırılıp, üzerine prefabrik bir akbil bayii gibi bişi kondurabilirmiyiz diye bakıyordum

Yeni Üye63 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yusuf_export
belediye nereye bağlı ise tapudaki alanı belediye yazı işlerine başvur dilekce ile encümene soksunlar encümen uygun karar cıkartırsa olumlu veya olumsuz
senin talebini değerlendirir bu işin prosedürü bu tabi havuzun olduğu alan belediyeye aitse milli emlak ve şahısında olabilir. burada karar tamamen kamunun vereceği takdir.

hocam kime aittir sizce bu kaldırımdaki havuz. Şahsın değildir bence etraf dükkan dolu değerli bir yer. bir tabela var park ve bahçeler müdürlüğünün. Park falan değil ama insanların yoğun olarak geçtiği bir alan. İstanbul Fatih belediyesi akpli sizce ne derler.

Yeni Üye63 yazı
birde tam 2 metre önünde otobüs durağı var. ayrıca 7-8 metre arkasındada ufak bir akbilci var. o adam aşağı yukarı 10-12 yıldır orada.

Yeni Üye63 yazı
varmı buna benzer girişimi olup başarılı veya başarısız olan..