Arkadaşlar bahsettiğim alanda 1-2 metrekare genişlikte, 10-15 santim yükseklikte bir havuz var. Görüntü niyetine yapılmış. Parkın içinde felan değil kendi başına bir havuz. bir Bu alana Gazete akbil bayii gibi birşey kondurmak istiyorum. Sizce mümkünmüdür verirler mi. İstanbul / Fatih'te.
belediye nereye bağlı ise tapudaki alanı belediye yazı işlerine başvur dilekce ile encümene soksunlar encümen uygun karar cıkartırsa olumlu veya olumsuz senin talebini değerlendirir bu işin prosedürü bu tabi havuzun olduğu alan belediyeye aitse milli emlak ve şahısında olabilir. burada karar tamamen kamunun vereceği takdir.
Yazıyı gönderen - theviLLain Arkadaşlar bahsettiğim alanda 1-2 metrekare genişlikte, 10-15 santim yükseklikte bir havuz var. Görüntü niyetine yapılmış. Parkın içinde felan değil kendi başına bir havuz. bir Bu alana Gazete akbil bayii gibi birşey kondurmak istiyorum. Sizce mümkünmüdür verirler mi. İstanbul / Fatih'te.
Yazıyı gönderen - yusuf_export belediye nereye bağlı ise tapudaki alanı belediye yazı işlerine başvur dilekce ile encümene soksunlar encümen uygun karar cıkartırsa olumlu veya olumsuz senin talebini değerlendirir bu işin prosedürü bu tabi havuzun olduğu alan belediyeye aitse milli emlak ve şahısında olabilir. burada karar tamamen kamunun vereceği takdir.
hocam kime aittir sizce bu kaldırımdaki havuz. Şahsın değildir bence etraf dükkan dolu değerli bir yer. bir tabela var park ve bahçeler müdürlüğünün. Park falan değil ama insanların yoğun olarak geçtiği bir alan. İstanbul Fatih belediyesi akpli sizce ne derler.
varmı buna benzer girişimi olup başarılı veya başarısız olan..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz