Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kahve Paketi-ambalaj

BaşlatanpalevacTarih12/10/2014 14:55:48Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye56 yazı

Oncelikle forumun tum aktif kullanicilarina selamlar.Kahve sektorunde bulunmaktayim. Turk Kahvesi icin 100gr lik ve 200gr lik ambalaj paketler yaptirmayi dusunuyorum. Gorustugum firmalar 500kg ve ustu siparis aliyorlar. Adet bazinda yaptirabilecegim yer ariyorum.

Markam icin baskili 12pet/9al/60pe sirttan kaynakli hazir yastik poset, flexo ya da rotogravur ambalaj yaptirmak istiyorum.

Konu hakkinda yardimci olabilecek kisilerin ozelden mesaj atmalari rica olunur.
Tesekkurler
palevac

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye56 yazı
guncel
palevac

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı

bunun için alternatifler var.

mesela baskısız,şeffaf veya kağıt vs poşet piyasada daha kolay bulursunuz,50 kg da verirler 10.000 adet de.sonra bir matbaada etiket yaptırıp paketlere yapıştırırsınız böylece baskılı ambalajınız hazır olur.

dolumu nasıl yapacaksınız,dolum makineniz var mı ? var veya yok durumuna göre alternatif yaratılabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye75 yazı
Merhabalar...

Dilerseniz bobin seklinde yaptirdiginiz ambalaji sirttan dikisli sekilde kapatan volumetrik dolum makinamla fason dolum yapabilirim.

Ayrica bobin seklinde oldugunda cok daha dusuk kg larda, devamli olarak calistigim firmaya yaptirmaniza yardimci olabilirim.

Abdulkadir KARACA
0533 404 87 80
www.icatyatirim.com
www.shifalab.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye37 yazı
Katılıyorum.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nihavend
Merhabalar...

Dilerseniz bobin seklinde yaptirdiginiz ambalaji sirttan dikisli sekilde kapatan volumetrik dolum makinamla fason dolum yapabilirim.

Ayrica bobin seklinde oldugunda cok daha dusuk kg larda, devamli olarak calistigim firmaya yaptirmaniza yardimci olabilirim.

Abdulkadir KARACA
0533 404 87 80

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er