İlk mesaj
Dış Ticaret
Sebze Meyve İthalat İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
54 yorumA
Yeni Üye28 yazı
elinde saglam satici varsa musteri bulman zor olmaz
genelde%70 veya 80 pesin gerisi mal ulastiginda malin bedeli ya da pesin calisilir bu iste.
saglam bi satici bulabilirsen aracilik yapabilirim
T
Yeni Üye10 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR,2009 UN HEPİMİZE SAĞLIK VE BOL KAZANÇ GETİRMESİ DİLEĞİYLE.
ADANALIYIM 32 YAŞINDAYIM.HALEN GAZİANTEPTE BÜYÜK BİR TEKSTİL FABRİKASINDA 2 YILDIR DIŞ TİCARET MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.UZUN YILLAR YURTDIŞINDA PEK ÇOK ÜLKEDE EĞİTİM VE İŞ İÇİN BULUNDUM(RUSYA,UKRAYNA,POLONYA,ROMANYA,ÇEK CUM.SLOVAKYA,SLOVENYA,FİNLANDİYA,KAZAKİSTAN ,ÇİN,ALMANYA)
İYİ DERECEDE DIŞ TİCARET,KAMBİYO VE 3 YABANCI DİL (İNGİLİZCE,RUSÇA,LEHÇE BİRAZ İSPANYOLCA) BİLMEKTEYİM.
ADANADA VE YURTDISINDA SEKTÖRÜNDE LİDER FİRMALARDA (FİRMA İSİMLERİ İSTENİLİRSE BELİRTİLİR)UZUN SÜRE YAŞ SEBZE MEYVE PAKETLEME,İHRACI VE İÇ PİYASA SATIŞI ÜZERİNE ÇALIŞMA FIRSATIM OLDU.YURTDIŞI MÜŞTERİ POTFÖYÜM ÇOK GENİŞ VE SAĞLAM TANIDIK FİRMALAR. SATIŞLAR GENELDE AKREDİTİF VEYA BANKA SİGORTALI(DRAFT,FACTORING) OLACAKTIR. LOJİSTİK,GÜMRÜKLER VE HER TÜRLÜ PROSEDÜRE VAKIFIM. ÜRÜN TEMİNİ GENELDE YAKIN ÇEVREMİZ VE HEMŞEHRİLERİMİZ OLAN ÇİFTÇİLERDEN VADELİ OLACAĞI İÇİN PROBLEM YAŞANMAYACAKTIR.AYRICA POLONYADAN İTHALAT İLE UĞRAŞAN POLONYALI BİR DOSTUMUNDA BU İŞE İŞTİRAK ETMESİ MUHTEMELDİR.SİSTEMLİ VE BİLİNÇLİ ŞEKİLDE YAPILDIĞI TAKDİRDE ÇOK KAZANÇLI VE SIKILMAYA VAKİT BULAMAYACAĞINIZ YOĞUN TEMPOLU BİR İŞ. RİSK YOKMU DERSENİZ TABİ VAR HER İŞTE OLDUĞU GİBİ. FAKAT PAZAR PROBLEMİM KESİNLİKLE YOK.ISKARTA TABİR EDİLEN İHRACATA UYGUN OLMAYAN ÜRÜN İÇ PİYASADA SATILACAKTIR.ADANA VEYA MERSİN CİVARINDA KİRALIK BİR FABRİKA BİNASI VE ÇEŞİTLİ MAKİNALAR GEREKMEKTEDİR. TAKRİBİ OLMASI GEREKEN SERMAYE 300.000-350.000 TL. BİR KISMI TARAFIMCA TEMİN EDİLECEKTİR.ADANA VEYA MERSİNDEN CİDDİ GİRİŞİMCİLER LÜTFEN İRTİBATA GEÇSİN. SEBZE MEYVE TİCARETİ İLE UĞRAŞAN VEYA ZİRAİ BİLGİ BİRİKİMİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN ÖZELLİKLE DÜŞÜNÜN.
A
Yeni Üye10 yazı
selam ihrac etmek istediğin ürünler içerisinde üzüm çeşitleri kiraz şeftali kestane varsa yardımcı olabiliriz.. ürün bulmanız için...
a&s
A
Üye992 yazı
eger kazanmak istiyosan kendi isini kendin yapacan ,elini birazda sen cebe atacan, akrepmi var cepte ya. yoksa araciya ve komisyoncuya magdursun.
F
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,
Yaş meyve ihracatinda alıcılar ile anlaşmadan önce elinizdeki meyveyi görmek istiyorlar mı? Eger istiyorlarsa bunu hangi sekilde gönderiyorsunuz? (Ambalajlama, kargo vs?) Konustugum kargo sirketleri yiyecek almadigi icin ve karsi tarafta da gümrükten geçmedigi icin meyve numunelerini karsi tarafa gondermek mumkun olmuyor. Bu konuda bilginiz var mi?
Yaş meyve ihracatinda alıcılar ile anlaşmadan önce elinizdeki meyveyi görmek istiyorlar mı? Eger istiyorlarsa bunu hangi sekilde gönderiyorsunuz? (Ambalajlama, kargo vs?) Konustugum kargo sirketleri yiyecek almadigi icin ve karsi tarafta da gümrükten geçmedigi icin meyve numunelerini karsi tarafa gondermek mumkun olmuyor. Bu konuda bilginiz var mi?
K
Üye180 yazı
Sebze meyva ,üreticiden alinir paketleme tesislerimizde paketlenir ve yurt disinda satis yerlerimize ihracaat sirketimiz tarafindan getirilir mevsimine göre her iki günde bir SU AN ANTALYA-MAVI KENT ten malimizi yapip getiriyoruz ihtiyaci olan arkadaslara yardimci olabiliriz yeterince kapasitemiz mevcuttur mevsim basladi ürün yavas yavas cogaliyor yurt ici yada yurt disi firma kisi ve kuruluslara duyurulur.Halen biber cesitleri ,patlican kabak salatalik vs.. erik cagla mevsimindeyiz mevcut hergün isledigimiz ürünler olup UCUZ narenciye baglantimizda vardir.
Gelin sizede yardimci olalim para kazanin...FIATLAR COK CAZIPTIR .. Antalya haline mal tedariki yapiyoruz ayrica fiati siz düsünün?..
tel-su an yurt disinda oldugumdan 0049 178 68 354 68 kartay@gmx.de bana mesaj atin sizi arayabilirim selamlar kolay gelsin.Düsünmeyin para kazanin sadece calisilacak bu kadar konusmak yerine calismak zor degil para kazanmak ,kücük sermayesi olan arkadaslar icin yurt icine malimizda mevcut tirimiz Antalyadan Canakkale istikametine sürekli servis yapmaktadir.hepinize bol kazanclar.
Gelin sizede yardimci olalim para kazanin...FIATLAR COK CAZIPTIR .. Antalya haline mal tedariki yapiyoruz ayrica fiati siz düsünün?..
tel-su an yurt disinda oldugumdan 0049 178 68 354 68 kartay@gmx.de bana mesaj atin sizi arayabilirim selamlar kolay gelsin.Düsünmeyin para kazanin sadece calisilacak bu kadar konusmak yerine calismak zor degil para kazanmak ,kücük sermayesi olan arkadaslar icin yurt icine malimizda mevcut tirimiz Antalyadan Canakkale istikametine sürekli servis yapmaktadir.hepinize bol kazanclar.
kartay
V
Yeni Üye1 yazı
Elma ithalatı yapan firmalar arıyorum.
M
Yeni Üye2 yazı
selam, forumununza Makedonyadan katiliyorum
turkiyeye elma satin alabilecek firmalar ariyorum,
yuklu miktarda ve kaliteli elma mevcuttur,
ilgilenen firmalara gerekli bilgileri verebilir, resimler yollayabilirim,
ilgilenen firmalar, ve bu gibi firmalari bilen arkadaslar lutven irtibat icin
downmk@gmail.com - adresine mail yazsinlar
simdiden tesekkurler ;)
turkiyeye elma satin alabilecek firmalar ariyorum,
ilgilenen firmalar, ve bu gibi firmalari bilen arkadaslar lutven irtibat icin
simdiden tesekkurler ;)
M
Yeni Üye2 yazı
herkezeselam,
Makedonyadan Turkiye veya baska ulkelere elma satin alabilecek firmalar ariyorum,
ilgilenen firmalar, www.makapple.tk sitesinden gerekli butun detaylari ogrenebilir
ve bu gibi firmalari bilen arkadaslar lutven irtibat icin
simdiden herkeze tesekkurler
umarim ilgilenecek olan firmalarla guzel islere imza atariz ...
Makedonyadan Turkiye veya baska ulkelere elma satin alabilecek firmalar ariyorum,
ilgilenen firmalar, www.makapple.tk sitesinden gerekli butun detaylari ogrenebilir
ve bu gibi firmalari bilen arkadaslar lutven irtibat icin
simdiden herkeze tesekkurler
umarim ilgilenecek olan firmalarla guzel islere imza atariz ...
E
Yeni Üye3 yazı
emrahkoçoğlu
A
Yeni Üye92 yazı
11/05/2010 : 09:56:01#11
Web sitesi
Alıntı
Hocam benim iş yerim tahtakalede.çinde de ofisimiz var.çinde alacağın her hangi bir ürünü oradan takip edip size istanbuldaki adresimize kadar sağ salim yollayabiliriz.Yani birnevi takipçiniziz.
Malınız sağ salim gönül rahatlığıylan teslim edilir.
asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
0542 325 11 37
Malınız sağ salim gönül rahatlığıylan teslim edilir.
asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
0542 325 11 37
ayhan
N
Yeni Üye10 yazı
selam arkadaşlar ben istanbul halindeyim. rusya başta olmak üzere bazı ülkelere narenciye ihracatı yapmak istiyorum. mal konusunda sıkıntı olmaz istediğiniz kadar mandalina portakal greyfurt limon sağlayabilirim. ancak yurt dışı pazarım yok. bana rusya başta olmak üzere bir pazar bulmaya yardımcı olursanız çok sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim herkeze hayırlı işler...
gökhanöz
E
Yeni Üye2 yazı
31/08/2010 : 13:45:53#13
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - narenciye selam arkadaşlar ben istanbul halindeyim. rusya başta olmak üzere bazı ülkelere narenciye ihracatı yapmak istiyorum. mal konusunda sıkıntı olmaz istediğiniz kadar mandalina portakal greyfurt limon sağlayabilirim. ancak yurt dışı pazarım yok. bana rusya başta olmak üzere bir pazar bulmaya yardımcı olursanız çok sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim herkeze hayırlı işler... |
biz firma olarak yurtdışına meyve ihracatı yapmaktayız. Bizimle iletişime geçerseniz, görüşebiliriz.
info@ekoart.com.tr
B
Yeni Üye58 yazı
arkadaşlar bizde ıspartada elma ticareti ile uğraşıyoruz. Dış pazarı olan firmalara elma konusunda yardımcı oluruz. tonaj konusunda sıkıntımız yok
Ümit BAYINDIR MEYVE SEBZE 05072258345
T
Üye187 yazı
18/09/2010 : 18:11:47#15
Web sitesi
Alıntı
ekoart sitenize index atmışlar abi
C
Yeni Üye68 yazı
EVT BEN GÜMRÜK MÜŞAVİRİYİM
YARDIMCI OLABİLİRİM.iŞİNİZİ YAPABİLİRİM GÜMRÜK KISMINI
YARDIMCI OLABİLİRİM.iŞİNİZİ YAPABİLİRİM GÜMRÜK KISMINI
C
Yeni Üye12 yazı
sevgili arkadaslar!ben suanda ukraynada bulunmaktayim ve bende burada bir seyler yapmak istiyorum italat ihracat olabilir mesela burada evimin yaninda dev gibi bir market var portakal mandalin dometes yiginla gidiyor cok seviyorlar ve pahali bende birseyler yapmak istiyorum ukrayna tarafindan hic sikinti olmaz cunku kiz arkadasim vergi memuru ve is adamlarini taniyor ama turkiye tarafindan nasil ilerler bu is yorumlarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum...tesekkurler
K
Yeni Üye1 yazı
Slm Makedonyadan Elma , Uzum , Sogan Satin almak isteyen Benimle Iletisime gecsin herseyde Kolaylik saglanir sende kazanirsin bende kazanirim.. Mail... Kuralsiz-music@arabeskrap.biz Tel 0038977906965
Emrah
M
Yeni Üye22 yazı
rusyaya batates satmak ısdeyenler varsa arasın lutfen +79885212211
A
Yeni Üye87 yazı
selam arkadaslar şili den yazıyorum. ben istanbul halıne seftalı ve kıraz gonderıyorum. meyve uzerıne mal ısteklerını karsılarım.
J
Yeni Üye39 yazı
merhabayin ben bulgaristandan turkiyeye ceviz,meyve,ve cekirdek.ihracati yapan firmalar ariyorum,ilgilenen beni arasin.+359899389979.
jah...
N
Üye352 yazı
23/06/2011 : 19:35:54#22
Web sitesi
Alıntı
arkadaşlar,
bildiğiniz üzere Manisa meyve-sebze ihracatında çok iddialıdır ve ihracatıda oldukça fazladır. oldukça sağlam üreticiler tanımaktayım.
talepleriniz olursa yardımcı olurum.
Levent Sivrioğlu
info@nevastones.com
+90.533.5520293
bildiğiniz üzere Manisa meyve-sebze ihracatında çok iddialıdır ve ihracatıda oldukça fazladır. oldukça sağlam üreticiler tanımaktayım.
talepleriniz olursa yardımcı olurum.
Levent Sivrioğlu
info@nevastones.com
+90.533.5520293
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com
www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com
www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile
I
Yeni Üye71 yazı
IRAK İÇİN DÜŞÜNİLEN ARKADAŞLAR İÇİN
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.
IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET, BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR, VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM, DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,
BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.
IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET, BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR, VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM, DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,
BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com
5324434454
KADDAFİ İMRAK
KADDAFİ İMRAK
A
Yeni Üye90 yazı
merhabayin epinize arkadaslar ben bulgaristandanim.bulgaristanda meyve sebze gecerlidir eyer isteyen varsa getirmeye vea buradan almaya hic sorun deil. halederim eyer bu isici binalar lsteyen varsa bende vardir fabrika bicimi binalar ilgilenen varsa beni arasin.+3590899389979.
A
Yeni Üye46 yazı
17/11/2011 : 12:17:31#25
Web sitesi
Alıntı
merhaba ithalat ve ihracat isleri ile ugrasan yada ugrasmak isteyen arakadaslar.
biz Galali DIS Ticaret olarak istediginiz ulke ile ticaret yapmaniza imkan sagliyoruz. ozellikle Cin - vietnam - Filipinler - ukrayna - malezya - endonezya - thayland - brezilya - bazi afrika ulkeleri - pakistan - hindistan vs. gibi ulklerde mal almak isteyen ya da mal satmak isteyen arkadaslar. bizimle irtibat kurabilirsiniz. bu ulkelerde bulunan ofislerimizde alaninda uzman arkadaslar sizlere yardimci olmaktan memnuniyet duyariz. ARACILIK bizim isimiz.
iyi calismalar
GALALI DIS TICARET
Tel : +90-2126547500
Fax : +90-2126547500
Gsm : +90-5433421520
Mail: galali44@hotmail.com
Add : Toyak business center
No:5/241 Sirinevler/Istanbul/TURKEY
biz Galali DIS Ticaret olarak istediginiz ulke ile ticaret yapmaniza imkan sagliyoruz. ozellikle Cin - vietnam - Filipinler - ukrayna - malezya - endonezya - thayland - brezilya - bazi afrika ulkeleri - pakistan - hindistan vs. gibi ulklerde mal almak isteyen ya da mal satmak isteyen arkadaslar. bizimle irtibat kurabilirsiniz. bu ulkelerde bulunan ofislerimizde alaninda uzman arkadaslar sizlere yardimci olmaktan memnuniyet duyariz. ARACILIK bizim isimiz.
iyi calismalar
GALALI DIS TICARET
Tel : +90-2126547500
Fax : +90-2126547500
Gsm : +90-5433421520
Mail: galali44@hotmail.com
Add : Toyak business center
No:5/241 Sirinevler/Istanbul/TURKEY
Fatih
K
Yeni Üye80 yazı
Abi Makedonyadan Elma calismak isteyenler benim le iletisime gecebilir yardimci oluruz..
0038976688213 Emrah Demir
0038976688213 Emrah Demir
Kmp
A
Yeni Üye32 yazı
Cok acele Sebze meyva ihracati icin sermayesi olan ortak ariyorum. yurtdisinda sabit musterilerim var, ancak sermayem yok. ciddi dusunenler,05373211415 numarali telefondan bana ulasabilirler
yurtdisindaki musterilerimin alim kapasitesi cok buyuk. zaten ilk etapta buyuk siparisleri karsilayamayiz. ilk etapta ayda 10 - 12 tir gonderebilecek sermayemiz olmasi lazim. buda yaklasik 200 bin tl eder. sirket kurulum masraflari vs o da 3-4 bin tutar. ama suna emin olun, 1 yil surmez ve tahmin edemiyeceginiz kadar buyuruz. cunku benim baglantilarim cok guclu, ve zaten ben yillardir yurt disinda yasiyordum ve hala oyle. simdi turkiyeye geldim, ve bu isi muhakkak yapacagim. millette sirket var kurulu tezgah var ama musteri sikintisi var. bende de tam tersi, musteri var ama burada bu isi kurubilecek ve bir kac tir mal alip satacak sermayem yok. telefonum 05373211415 isterseniz arayin goruselim. bu is belki sizlere saka gibi gelebilir, ancak, beni bu konuda her kim desteklerse, 1 - 2 yil sonra nerelere geldigine kendisi bile sasacaktir, ve ben buna cok eminim. cunku bu isin getirisini cok yakinen biliyorum. mumkunse beni cepten arayin, cunku internete pek sik girmiyorum. selamlar.
Altan EYUPOGLU
yurtdisindaki musterilerimin alim kapasitesi cok buyuk. zaten ilk etapta buyuk siparisleri karsilayamayiz. ilk etapta ayda 10 - 12 tir gonderebilecek sermayemiz olmasi lazim. buda yaklasik 200 bin tl eder. sirket kurulum masraflari vs o da 3-4 bin tutar. ama suna emin olun, 1 yil surmez ve tahmin edemiyeceginiz kadar buyuruz. cunku benim baglantilarim cok guclu, ve zaten ben yillardir yurt disinda yasiyordum ve hala oyle. simdi turkiyeye geldim, ve bu isi muhakkak yapacagim. millette sirket var kurulu tezgah var ama musteri sikintisi var. bende de tam tersi, musteri var ama burada bu isi kurubilecek ve bir kac tir mal alip satacak sermayem yok. telefonum 05373211415 isterseniz arayin goruselim. bu is belki sizlere saka gibi gelebilir, ancak, beni bu konuda her kim desteklerse, 1 - 2 yil sonra nerelere geldigine kendisi bile sasacaktir, ve ben buna cok eminim. cunku bu isin getirisini cok yakinen biliyorum. mumkunse beni cepten arayin, cunku internete pek sik girmiyorum. selamlar.
Altan EYUPOGLU
Altan EYUPOGLU
E
Yeni Üye4 yazı
yaş meyve ve sebze ihracında en çok rusyada sıkıntı yaşanılabilir.direk üretici ile temas halindeler.
T
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar,
Biz INSERA GIDA olarak, Mersin bölgede bulunan bir Türk kuru meyve üretimi ve ihracatı yapan şirketiz Aynı zamanda bir parçası olan ICS Gıda Ltd Barış Havacılık ve Bordo Grup INSERA GIDA, 30 milyon dolar yıllık cirosu olan, herhangi bir aracı olmadan, doğrudan tüketicilere mikro koşulları altında elde edilen mal teslim, bir ilke olarak benimsemiştir.Başlıca ürünlerimiz, Kayısı, Kuru Erik, Kuru Üzüm ve Kuru Dut ve Kuru Meyve Pulp Kuru Kuru Kayısı (Kurutulmuş)
INSERA GIDA KOSHER, ISO 9001, ISO 22000 sahiptir. Ayrıca ahşap sandık, ahşap palet ve karton gibi kaliteli malzeme kullanarak uzun ömürlü ambalaj sağlar. Biz de ürünleri kontaminasyonu önlemek için hijyenik sterik sterilize edilmiş durumda ve otomatik makineler ile dolu olduğu dikkat.Şu anda ABD, Kanada, Orta Doğu, Rusya, Avustralya ihracat yapıyoruz. Kısa bir süre içinde, rekabetçi fiyatlar, geniş çalışma uzun yıllar içinde edinilen bilgi ve deneyim nedeniyle Türkiye'de kuru kayısı önde gelen ihracatçılarından biri haline geldi.Eğer daha fazla sorunuz varsa, lütfen web sitemizi ziyaret edin.
Biz INSERA GIDA olarak, Mersin bölgede bulunan bir Türk kuru meyve üretimi ve ihracatı yapan şirketiz Aynı zamanda bir parçası olan ICS Gıda Ltd Barış Havacılık ve Bordo Grup INSERA GIDA, 30 milyon dolar yıllık cirosu olan, herhangi bir aracı olmadan, doğrudan tüketicilere mikro koşulları altında elde edilen mal teslim, bir ilke olarak benimsemiştir.Başlıca ürünlerimiz, Kayısı, Kuru Erik, Kuru Üzüm ve Kuru Dut ve Kuru Meyve Pulp Kuru Kuru Kayısı (Kurutulmuş)
INSERA GIDA KOSHER, ISO 9001, ISO 22000 sahiptir. Ayrıca ahşap sandık, ahşap palet ve karton gibi kaliteli malzeme kullanarak uzun ömürlü ambalaj sağlar. Biz de ürünleri kontaminasyonu önlemek için hijyenik sterik sterilize edilmiş durumda ve otomatik makineler ile dolu olduğu dikkat.Şu anda ABD, Kanada, Orta Doğu, Rusya, Avustralya ihracat yapıyoruz. Kısa bir süre içinde, rekabetçi fiyatlar, geniş çalışma uzun yıllar içinde edinilen bilgi ve deneyim nedeniyle Türkiye'de kuru kayısı önde gelen ihracatçılarından biri haline geldi.Eğer daha fazla sorunuz varsa, lütfen web sitemizi ziyaret edin.
M
Üye157 yazı
birincisi konu 2008 de açılmış 20 küsür yorum var ve hiçbiri konu sahibi arkadaşa bilgi verecek derece de değil yorumcular size ne yazayım bilmiyorum ki !!!!!!!!!!!!!!!
kitlendim yani neyse ya beni anlayan zaten bu yazıyı neden yazdığımı anlar saygılar (!!!) arkadaşlar ünlemi de anlayan anlamıştır
kitlendim yani neyse ya beni anlayan zaten bu yazıyı neden yazdığımı anlar saygılar (!!!) arkadaşlar ünlemi de anlayan anlamıştır
e-broker
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz