Arkadaşlar hayalet kolyelerde mükemmel bir kampanya yapıyorum.Üretimi tekele aldığım için sürekli uygun fiyat olacak.. Yurt dışına pazarlamak yada yurt içinde pazarlamak isteyen arkadaşlar olursa görüşebiliriz. Ürünler hem kaliteli ve 925 ayardır. Tane fiyatını 5 $ dan vereceğim..
Hayalet kolyerin toptan fiyatı 5$ dır.. bu fiyat istanbulda ki toptancılara sattığım ücret ile aynıdır.. Şahsi olarak yurt dışı gönderimi yapamıyorum, sizin bi şekilde yurt dışına çıkarma şansınız olursa o şekilde size verebilirim.. Genelde müşterilerim kendi imkanları ile yurt dışına ürünleri çıkartıyorlar..
merhaba Erkan bey banada modeller ile ilgili görselleri gönderebilirmisiniz ? yurt içi ve yurt dışıda satış yapabilirim omeruludag@gmail.com bekliyorum ürün detaylarınızı ve fiyatlarınızı
Yazıyı gönderen - Erkan Kartal Arkadaşlar gümüş kolyelerdeki müthiş indirim devam etmekte , ilginenen ve ticari olarak çalışan arkadaşlara teşekkür ederim..
bir detaylı mailde ben alabilirmiyim..birde yurt dısına cıkaran arkadaslar kendı ımkanları ile çıkardılar demıssınız bu nasıl gerçekleşiyor toplu olarak bir ürünü dışarmak gümrükleme yapmadan nasıl gerçekleşiyor hoş tonajda yer kaplıayacak ürün değil kolyeler ama yurt dısına atıyorum 200 tane çıkardın mı ticari boyuta girebilecğeini düşünüyorum problem yaratabilirler..nasıl çıkarıldığını veya çıkarılabileceği hakkında bilgi sahibi olan arkadaslar yazarlarsa çok güzel olur...
Merhaba, Ürünlerinize ait fiyat, resim ve ödeme ve mal teslim koşulları gibi ürün ve satış hakkında detay içeren bilgileri toptanalici@gmail.com adresine gönderebilir misiniz?
İyi çalışmalar.
Sıfır, İkinci El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım-Satım ve İmalatı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz