Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstanbul Da Pazara Çıkan Arkadaşlar Arıyorum!

BaşlatanfrancserpicoTarih30/09/2014 17:02:55Yorum5

İlk mesaj
Üye151 yazı
Arkadaşlar Merhaba,

Daha önceki yazımda İstanbul Beylikdüzü Pazarı nda iş yapan arkadaşların olup olmadığını sormuştum ama herhangi bir cevap yazan olmadığı için bu sorumu genelleştirmek istiyorum.

İstanbul içerisinde herhangi bir pazarda iş yapan arkadaşlar var mı?

Bunu öğrenmek istememdeki sebep kendileriyle iletişime geçip nasıl çalışma ortamlarının olduğunu görmek ve etrafımda bu işi yapmak isteyen arkadaşlara anlatmak vs.. yardımcı olmak... Pazarda satış yapmak merak edilen, herkesin yapmak istediği ama cesaret edemediği ya da zorluklarının çok olmasından dolayı çekindiği bir iş kolu.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye151 yazı
Hiç mi İstanbul da olupta pazarda iş yapan kalmadı forumda!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye59 yazı
Forumda bir problem var dün bir ilan yayınlamaya çalıştım halen onaylanmadı yazıyor. Yeni üye açmaya çalıştığın zaman sistemde hata var yazıyor. sanırım site patladı. Yazılan ilanlar gözükmüyor olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye151 yazı

pazara çıkanı burda arayacağına pazara çıkarsan yerinde bilgi edinebilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye61 yazı
burada daha sakin kafayla açıklama yazılır bence.. pazara gidince insanların işi başından aşkın olup konuşmak istemeyebilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye151 yazı
Pazarda kimse kimseyle uğraşmaz. Eğer burada pazara çıkan birileriyle tanışa bilirsem, hem pazara çıkacağı gün yardım ederim ve öğrenmek istediğim bilgilere ulaşırım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk