Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Her Tür Enjeksiyon Makinesi Made In Korea

BaşlatanMONODY GROUPTarih30/07/2008 13:05:54Yorum4

İlk mesaj
Üye165 yazı
Enjeksiyon plastik makineleri sektörü ile uğraşan firma sahipleri ihtiyaclarınıza yönelik enjeksiyon makineleri 2-yıl garanti ve uygun fiyat avantajları ile ilginize sunulur.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye51 yazı
Bir ara leasing şartları cok uygundu aklında herhangi bi alım olmayan firmalar bile CNC torna,dik işleme, enjeksiyon..makinalar almaya basladı ama şimdilerde cok yavasladı ..parası olan bile almak istemiyor ve leasing şartları o kadar elverişli değil. .Bide şimdi bu enjeksiyonları türkiyede yapan yerel firmalar var hem ödemede cok kolaylık yapıyorlar hemde cok uygun veriyorlar.
bide bunların rakibi çin..örnek veriyom çin den kimse CNC tezgahı almaz ama çin'in plastik enjeksiyonlarını heryerde görebilirsiniz.Adamlar tutturmuşlar..Böyle olunca fiyatlar cok düşüyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye165 yazı
Tabi ki çin malı makinalardaki garanti kapsamı servis ve yedekparça ve işinizin yarı yolda kalması aldığınız siparişleri yetiştirememek gibi konularıda eklediğiniz zaman gayet uygun bir fiyat çıkıyor ortaya .Bunlar değerlendirmelere dahil edilecek konulardır tabiki !!!!

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye51 yazı

Servis olayı türkiye'deki temsilci firma tarafından karşılanıyor.Kurulumu dahil.Yedek parca ise çinden de koreden de hemen hemen aynı zamanda geliyor.Mesela hyundai dik işleme tezgahının bi parcasını istiyorsunuz ellerinde varsa hemen gönderiyorlar en az 15-20 gün cekiyor ellerinde yoksa vay halinize..
Garanti kapsamı hemen hemen heryerde 2 yıldır ama temsilci firma onu 1 yıla cekiyor :)))
Ayrıca kore malları kesinlikle cok ama cok iyi ben kalite olarak karşılaştırma yapmıyorum.Bizzat gördüm kalitelerini.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye195 yazı
preform şişirme makinası varmı acaba

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet