Yakın zamanda, bulunduğum yerin en işlek caddelerinden birisinde, bulduğum 48 metrekare, Şehir merkezine gidiş yolu üzerinde bir dükkan alıyorum hayırlısıyla.
Dükkan şuan boş, restorasyonunu yapacağım, su ve elektrik aboneliğini başlatacağım.
Cadde üzerindeki işletmeler şöyle ;
* Karşısında ( tam karşısı,gidiş yolunun orada ), bir bakkal / tekel bayii tarzı dükkan var.
* Karşı çarprazında aynı şekilde bir bakkal/tekel daha var.
Benim dükkanla aynı yol üzerinde, bir fırın var. Başkada ortalama 40-50 metreye kadar sağında solunda hiçbirşey yok. ( Perdeci,berber vs.. tarzı daha ufak yerler var sadece.)
Benim aklımdaki;
* Sadece içki & sigaraya yoğunlaşıp, içerisine kuru kahve ve bazı elit ürünler ( çikolata, aromalı ve 1. kalite çerez vs.. ) koymak. Ortalama 40-50 bin TL kadarda içerisi için malzeme düşünmekteyim.
* Birde; elektronik ürünler satmak. Genel olarak , akıllı telefon parçaları, şarj, kılıf gibi yan aparatlar, fatura ödeme, TL kontör satışı, tablet + telefon tamiri ( bu işi iyi yapan birini yanıma alarak düşünüyorum. )
Cadde; şehrin en elit semtlerinden birinde. ( İlk 3'te. )
Bolça cafe ,waffle, özel franchise kahveci türevleri zaten var.
Sizlerin düşüncesi ne olur bu konuda arkadaşlar ? Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Not: Belki bölgeyi iyi bilenler çıkabilir, dükkanın olduğu il İzmir, Semt ise Göztepe - Karataş arasında Mithatpaşa Caddesinde. Yürüme mesafesiyle, Konak'a 15 dk.
http://www.isyerlerim.com | Türkiye'nin en genç firma rehberi