Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50 Bin Tl Sermaye İle Yeni İş

BaşlatanGalosveboneTarih14/09/2014 23:45:41Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Arkadaşlar

İstanbul Bağcılarda Galoş ve bone üretimi konusunda faaliyet göstermekteyim.
Mevcut işime ilave olarak 50 bin TL sermaye ile yeni bir iş kurmak istiyorum. İş fikri veya ortaklık fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Güzel bir fikir bulabilirsem daha fazla sermayede koyabilirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye41 yazı
selamlar arkadaşım iyi çalışmalar yurtdışında (Kırım,Rusya,Ukrayna veya Azerbeycan) ülkelerde bir iş düşünürmüsünüz?Ve sevdiğiniz ilgi duyduğunuz veya yapmak istediğiniz iş kolu sektörü nedir? oooantalya@hotmail.com www.oooantalya.com Mehmet Ali Aydemir
www.deluxe-bazaar.com

Yerleşim Ukrayna / JitomirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
İyi günler, eğer size ulaşa bileceğimiz iletişim bilgisi gönderirseniz aşağdaki e-mail adresine sizi aramak isteriz.
e-mail.tuncereyupcan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye15 yazı

Abicim hali yikama ve koltuk yikama isine gir gider az gelir mukkemel
Yok

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Kolonyalı mendil olabilir hem sizin sektörle de paralel 0539 481 64 46

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye8 yazı
kargo şubesini bi araştırabilirsin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü
Üye112 yazı
ayakkabı imalat toptan satışı yapmaktayım güzel ve karlı bir iştir geleceğide herzamn olan bir sektördür konuyla ilgili detaylı konuşmak isterseniz 0532 331 73 34 arayabilirsiniz facebook emsallife@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye112 yazı
ayakkabı imalat toptan satışı yapmaktayım güzel ve karlı bir iştir geleceğide herzamn olan bir sektördür konuyla ilgili detaylı konuşmak isterseniz 0532 331 73 34 arayabilirsiniz facebook emsallife@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye114 yazı
50 bin tl sermayemi küçük çaplı bir ev almam için arttırmam gerek, 60 bin tl gibi bir rakama çıkarmam için öneriniz varmı al sat ürünler vb , özel mesajla ulaşabilirsiniz, eğer iş devamı olabilecek gibi olursa devam etmem de mümkün önerilere açığım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye61 yazı
Eski işim olan otel - havalimanı turist transferi, araçla turistik gezi işleri bugünlerde tekrar aklımdan geçiyor. Firmam vardı başka bir yerden iş teklifi alarak 2008 yılında kapatmıştım ama pişman oldum. Sermayem yok ama tekrar o işi yapmak isterim düşünürseniz görüşelim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret