Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Rusya Moskova Eticaret Gümüş Takı Ve Aksesuar

BaşlatanenigmadarknessTarih14/09/2014 15:16:04Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
e ticaret sitem üzerinden rusyaya moskova odaklı gümüş takı ve bayan takı aksesurları satmak istiyorum kendim üretici değilim uygun spot ürünleri alıp sadece sitemde satışını yapmak istiyorum bunun ile ilgili araştırmalarım oldu ama kargo sisteminden gümrük mevzuatına kadar çok ayrıntı var gibi bunun daha basit bir yöntemi varmı ? siteyi kurduk dil altyapısını yaptık ödeme sistemini yaptık ürünün teslimi konusunda nasıl bir yol izlemek lazım.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye41 yazı
selam arkadaşım kolay gelsin iyi çalışmalar ben 8 yıldır kırım da yaşamaktayım.malum önceden ukrayna idi şimdi rusya.gelelim ürün satış ve teslimat işlemlerine.e-ticaret gerçekten sıkıntılı ve zaman alan bir uygulamadır.kaldıki türkiye deki gibi hiç değil.evet rusya ukrayna gibi slav ülkelerinde yeni yeni yaygınlaşan bir ticaret türü.ancak dilini bilmediğiniz dağıtım ağını kurmadığınız bir düzende e-ticaret inanın sıkıntı yaratır sizlere.bende parfüm ve bijuteri işindeyim.Ana kalem işim aslında meyve ticareti ama parfüm ve bijuteri sektöründe kar marjı yüksek olduğu için bu işle ilgilenmek istedim ancak sancılı bir süreç.ve şu anda elimdeki ürünleri satıyorum.1-ilgilenirseniz elimdeki ürünleri size satabilirim uygun fiyatla 2-satış konusunda fikir alışverişi yapabiliriz 3-kurduğunuz sitenin ismi linki nedir bunları tarafıma bildirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dilerim. Mehmet Ali Aydemir oooantalya@hotmail.com,www.oooantalya.com +380 63 826 42 32 ve +7 978 011 69 09
www.deluxe-bazaar.com

Yerleşim Ukrayna / JitomirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
merhabalar turkiye den actiginiz site ile buraya bu isi yapmaniz baya zor olucak diye dusunuyorum cunku insanlar burada genelde bu tur urunler gorerek almayi tercih ediyorlar fiyati muhim degil bende st petersburgta yasiyorum.ne bilim zor heralde diye dusunuyorum.

Yerleşim Rusya Federasyonu / Saint PetersburgMeslek Dekoratör