Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yorumsuz

Başlatankazan33Tarih12/09/2014 16:40:37Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
yazı kaldırıldı

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye47 yazı
Hocam Rusya'da malın bedelini peşin almaktan bahsediyorsun.Malın parasını peşin aldıktan sonra ,Turkiyeye gelir malı yüklersin kimseyede ihtiyacın olmaz.
Rusyada açılacak firmanın masraflarınıza yazarsan ,kafamizdaki sorular cevap bulur

1-Firma ,sahismi,Ltd,unvanı ne olacak?Açılma maliyeti nekadar?

2-Ofis kirası,çalışanı,Tlf masraflar aylık nekadar?

3-yaşansak giderler!

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye385 yazı
sayın Kazan 33
Rusya pazarında Toyota marka araçların sıfır km olanlarının gümrüksüz fiyatlarını öğrenip paylaşma şansınız var mıdır? uluslararası araç ticareti yapmakatyız araçlarımız belçika*dubai*singapur ve amerikadadır, Türkiyeden alıp göndermiyoruz.Rusya bildiğim kadar rekabetçi bir pazar eğer fiyatlarımız uyuşuyrsa çalışma imkanımız olabilir.
Türki cumhuriyetlere satıyoruz ama daha hiç rusyaya satış yapmadık.
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye342 yazı

kazan 33 kardesım benım de ukraynada ltd sırketım var rusyaya sube acmayı dusunuyorum bana rusya masrafını yazarsan ısbırlıgı yada ortak calısma yapabılırız kendı oz malım tırlaırmda mevcut turkıyedend e ıstedıgın malı uygun fıyata tedarık edecek ımkan ve cevrem mevcut saygılar skypem eko.trans1
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye96 yazı
Rusya endüstrisine yönelik Toz boya endüstriyel tesisleri - yaş boya endüstriyel tesisleri-kaplama ve yıkama hatları satısında proje bazlı çalışabiliriz.
Özellikle : toz boya: kapı üreticileri-profil üreticileri radyatör üreticileri gibi sektörlere hizmet eder..
Yas boyada ise: plastik fabrikaları (otomotive calışan yada dekorasyona calışan ) her üretim tesisine gider.
Beyaz esya üreticilerine..
Bu hususlar hakkında konusmak isterseniz iletişim bilgilerini özelden gönderebilirim.
İyi çalışmalar
Enerji Kimlik Belgelendirme com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye82 yazı
Merhaba arkadaslar. Ben Rusya Leningrad bolgesinde kereste uretimi ile mesgulum. Rusya nin su anki kriz ortaminda Burdan Turkiye ye ihracatin da karli oldugunu dusunmekteyim. Tabi bu benim dusuncem. Kendime ait firmam var. Bulundugum yer avrupa birligi sinirina karayolu ile 60 km limana 70 km. Sankt-Petersburg a 170 km. Ilgilenen arkadaslarla degisik isler konusunda gorusebilirim. Tabi onceligim orman urunleri. Bunun yani sira degisik hammadde taleplerinin degerlendirilmesi gibi isler icinde gorusebiliriz.
Saygilar.
fatih orman urunleri

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar

Öncelikle kazan 33 ne satmak veya nasıl bir tedarik ürünü olduğunu yazmamışsın. Genel olduğunu düşünerek bu maili yazıyorum. Benim baskılı ıslak mendil ve stick şeker üretimi yapan firmam var. Bir iş görüşmemde bu tarz ürün grupların Rusya'da talep edildiğini duymuştum. İlgilenirsen görüşe biliriz.

info@aktaspak.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat