Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Mezun Bir İnsanım Düşük Bütçeli Yatırım Fikri

BaşlatanpromhilTarih12/09/2014 00:43:12Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar, birkaç yıl Avrupa'da eğitim aldım, 3 dil biliyorum, istesem normal bir iş yapabilirim hayli hayli, öğretmenlin, tercümanlık, turist rehberliği ya da yurtdışında birçok iş,

Ancak benim amacım farklı, ben ticaret, yatırım, girişimcilik gibi şeylere ilgi duyan bir bireyim

Türk insanı heves kırmada 1 numara, yok o olmaz yok o tutmaz falan filan yazacaklar yazmadan direk konudan çıksın

Ben genç bir insanım 20 bin lira ile yapılacak iş fikirlerinize açığım, heves kıracaklar, o parayla birşey yapamazsıncıları başka başlıklara alalım

Fikri olanlar da fikirlerini yazarsa memnun olurum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Çevirmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye59 yazı
Sana 600 tl sermaye ile çok güzel kar elde edeceğin iş tavsiye edeyim . Bunu yap sermayeni çoğalt sonra başka işler yaparsın , tavsiye edeceğim iş elektrik abonesi taşıma işi elektrik özelleştiği için abone istediği şirkete geçebiliyor . Kaybın yok, risk yok, düşük sermaye , yüksek kazanç , tavsiye ederim. Bilgen1957@hotmail.com
izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye292 yazı
Bİldiğin üç dilin kullanıldığı ülkelerdeki ticari sitelerine girip ilan bırakabilirsin. İnternet sitesi yapıp ( 3 dilde) kendinide tanıtman önemli. Benim her zaman çok kazanılacağına inandığım bir iş fikridir, hatta bunu daha sonradan tanıştığım biri ile de doğruladım. Tek eksiğim fluent English :) Çünkü yurtdışında aylık 100bin euro gibi bir malı tek müşterisine çeken home office çalışan insanlar biliyorum, onunlada yetinmeyip Fransaya bile mal satıyor. Bu adam bir Alman, Almanya'da yaşıyor. Türkiye'de üretilen malı Fransa'ya satıyor. Neden olmasın? Türkiyeden ihtiyaçlar doğrultusuda üreticilerle görüşebilirsin. Homeoffice çalışabileceğin ve 20bin liranında %15i bu iş için yeter.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye48 yazı

turist rehberliğide oyle kolay iş değil diploman olacak ya da Türeb"in olması lazm eğitimine katılcaksn para ödeyeceksn gezp görceksn dha snra uzun ugraslar sonunda hakedeceksn ki yasal bi turist rehberi olabilesin amacım heves krmak değil bilgilendirmek ancak kaçak olarak turist rehberliği yapanlar elbette mevcut .

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Turizm