Yapı malzemelerini e-ticaret şeklinde satma düşüncenizde herhangi bir veri elde etmeniz bana göre zor!bilişim sektöründe gerek inşaat ,gerekse yapı malzemeleri hakkında birden fazla site var gerek şahıs,gerekse şirket veya kurum olanlar var, genel olarak inşaat sektöründe herhangi bir ürün uygulamalı veya uygulamasızda amaç kazanmak ve bir veri elde etmekse bire bir karşılıklı görüşülmesi ürün veya malzeme hakkında mutabık kalınması yapılacak iş sözleşmesi gereği zaman dilimi içerisinde başlanıp bitirilmesi gerekmektedir.Bunun dışında e-ticaret şeklinde yapılacak veya yapılan ürün ve malzemeler gibi çalışmalar özellikle inşaat sektöründe yapılması ve kazanımları zor.tabiki bilişim sektöründe her şey bilgisayar belli kazanımları sağlamaktadır ama yapı malzemelerinde arz ve talep konularında e-ticarette belli konular içinde fazla bir kolaylık ve kazanımlar sağlamamaktadır. müsaadenizle kendimden ön bilgi yazayım yapı malzemeleri konularında her yönüyle yurt içinde şahıs,şirket ve kuruluşlarla ürün pazarlamasında uygulamalı ve uygulamasız çalıştım.şu an bir veya birden fazla ürün satışı yapmak için araştırmam var.gerekirse çalışmalardan örnekler verebilirim.ben muğlada yaşıyorum çalışmalarımı 20+yıldır devam ediyorum.ege bölgesi illerini düşünüyorum.teori,paratik çalışmalarım,bilgi birikimlerim,sizler kadar olmasada her hangi bir iş konumunda görüşebilme dileklerimle çalışmalarınızda kolaylıklar dileri. Gürbüz AYDIN/
05368892709-grbz.-@hotmail.com /muğla saygılar.