Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

İnternet Sitemi Nasıl Popüler Yapabilirim?

BaşlatanahbuluTarih14/01/2010 11:08:04Yorum65

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Yeni bir site kurdum popülerliğini artırmak istiyorum ama nasıl artırabilirim bu konuda yarıdımlarınızı bekliyorum ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorum
Yeni Üye4 yazı
irğer gerçekten bilmiyorsanız,ufak biryol göstereyim.sitenizi link veren siteler var oralara kayıt edin.zamanla öne gelecekt

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye292 yazı
hocam dayak yıye yıye ogrencen herseyı
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Üye450 yazı

Sitenin ne olduğunu ve link adresinide vermiyorsun ki.Bu yazıyı okurken girerdik sana azda olsa faydası olurdu. :)
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye70 yazı
Google,facebook felan tarzı sitelere reklam vericeksin yada biraz daha para harcarım diyosan internetten araştır hazır paketler var sana belli bi sayıda kullanıcı garanti ediyolar diye biliyorum deneyebilirsin esktra olrak ilgili sitelere linkini bırak hatta buraya bile bırak.Bide değişik bir video çekip facebook,youtubeda felan linkinle birlikte yayınlayabılırsın tahmın edemıceıgn kadar reklamın olur(bu bnm tavsiyem olmayada bili:))

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Yeni Üye29 yazı
Çok basit. Sitenizin içeriğini bilmiyorum ama genele hitap ediyor ise Korku reklamını işleye bilirsin. Nasılmı? Yerde yatan ölmüş bi insan modeli kullanarak. Şimdi adli olaylarda birisi öldüğü zaman çevresini tepeşirle çizerlersende bunu kartondan şablonunu çıkaracaksın şehrin muhtelif yerlerine yere koyup tepeşirle çizeceksin etrafını ise güvenlik şeridi ile çevireceksiniz daha sonra üst kısmıan da web sitenizin adresini yazın hatta dahada ileri giderek " sizede yer var" yazın
Siz böyle bir şey görseniz tıklarmısınız ?
www.aksehirhaliyikama.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Üye515 yazı
Facebook ta grup kur , fan kur,
sadece face de tanıtım reklam yapan birini bul.
Full 24 saat facede birşeyler paylaşsın üyeler edinsin.
sadece site tanıtımı değil, komiklikler güncel videolar falan da paylaşın.
hep aktif olun.
1milyon bilmem kaçbin kişiyi üye yapın.
sonra üyelerinize sitenizin reklamını yapmaya devam edin.
Faceye ücretli reklam verin.
Emin olun çok yararı olur.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye65 yazı
Sitenin en büyük reklamı google dır. Google de üst sıralara çıkman müşteri kitlene ulaşmanı ve hit almanı sağlar. Google da üst sıralara çıkmakda er babayiğidin harcı değildir. İyi bir seo çalışması gerekmektedir , büyük birmalar bu işe büyük paralar harcamaktadır ama bunu ekonomik yoldanda yapmak mümkündür. İnternette webmaster forumlarını araştırırsan sana faydalı konular bulabilirsin. Sitenin optimastonu çok önemlidir..1!!yani SEO!Seo suz bir site silahsız askere benzer ne kadar reklam harcaması yapsanda sadece geçici bir çözümdür!Günümüzde herkez istediği siteye istediği konuya google arama motoru üzerinden ulaşmaktadır.Google yanınaza almazsanız istediğiniz mevkiye ulaşamazsınız.
www.petersemlak.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Müzik
Yeni Üye26 yazı
Sitenin tanıtımı için mutlaka arama motorlarına üye olunuz. Arama motorlarına üye olunduktan sonra bir kaç hafta içinde siteniz google'daki aramalarda çıkmaya başlayacaktır. Google'dan türkçe arama motorlarını ara**** kayıtlarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bir de google'dan para vererek reklam da yapabilirsiniz ama bunun da maliyetini düşünmek lazım :)
Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Yeni Üye26 yazı
Sitenin tanıtımı için mutlaka arama motorlarına üye olunuz. Arama motorlarına üye olunduktan sonra bir kaç hafta içinde siteniz google'daki aramalarda çıkmaya başlayacaktır. Google'dan türkçe arama motorlarını ara**** kayıtlarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bir de google'dan para vererek reklam da yapabilirsiniz ama bunun da maliyetini düşünmek lazım :)
Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye335 yazı

hitcanavarı.com adresine gir oradan günlük istediğinkadar tıklama atıyorlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye844 yazı
Baya aktif bir konu olmuş.. web sitenizi öncelikle devamlı güncelleyin günlük bir iki yazıyla veya ıcerıkle olmaz daha cok içerik girmelisiniz.. ve link alışverişleri yapmalısınız, prsi yuksek sıtelerden lınk almalısınız.. devamlı yorum yazmalısınız..

ilk adımı bizim sitelerimizle alışveriş yaparak başlayalım..

ugurum2211@hotmail.com dan iletişim kurun sitenizle çalışmaya başlayalım..

http://ayaklirehber.blogspot.com
http://unnicity.com
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye450 yazı
Arkadaşlar bu mesaja yorum yapmanıza gerek yok.Bu mesajı Ocak 2010'da yazdığı gibi bu mesajı yazan şahısta foruma en son Nisan 2010'da girmiş.
Lütfen yeni mesajmış gibi olayı güncel tutmayın.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye1359 yazı
konu açan güncel olmasa da konu güncel tutulmaya layık bir konudur .)
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye377 yazı
merhabalar,
kısaca google ın neyi sevip neyi sevmediğini bilmek gerekir.Sadece neyi sevdiğini bilmek de işe yaramaz anlayacagınız.

ikinci olarak: siteniz hazırlanırken işi bilmeyen insanlara hazırlatırsanız üstlere cıkamazsınız.seo calısması daha site hazırlanırken kodları yazılırken yapılır.alan adınız da son derece muhimdir.burada yazılarak kısaca geçiştirilecek bir konu değildir yani

seo çalışması yapıyorum diyen herkes seo calısmacısı degildir.gel gelelim bu işin bir sertifikası da olmadıgı için herkes seocu olmustur masallah.

seo calısması yapmadan google reklam parası vererek iş yürümez.dikkatli olun.

not: bir cok musteri sözleşmesiz calısan freelance arkadaslarca veya firmayım diyen insanlar tarafından dolandırılıyor.
dikkatli olun sözleşme yapmadan web -tasarım-seo -grafik işi yaptırmayın.

www.fulltasarim.com
bilgi@fulltasarim.com
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye138 yazı
Seo cu diye adlandırılan işi bilen insanlar bir başkasına çalışmayacak kadar AKILLIDIR. (örnek)

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye162 yazı
en çok aranan kelimeleri arama motorlarında etiketle..ayrıca ünlü çok ziyaret edilen sitelerle anlaş bir kaç günlüğüne ücret karşılığı linkinin reklamını yaptır..
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye125 yazı
Boş iş bunlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye377 yazı
casa neden boş iş dediniz.her işin bir matematiği var.aslında en iyi reklam denenmemişi yapmaktır ama net ortamında denenmiş matematiği olan işler tercih edilir.ancak sitenize musteri girdiğinde ordaki kampanyanız iyi olursa farklı olursa ses getirebilir.her daim maksat ilgi uyandırmak olmalıdır.
saygılarımızla

www.fulltasarim.com
Full Organizasyon

Üye310 yazı
Casa'nın kendisi genel olarak boş yorumlar yapar. (Bkz: yorumları)
O yüzden üzmeyin tatlı canınızı Sn Full.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye377 yazı
:)
Full Organizasyon

Üye155 yazı
arkadaşım siteni ve hangi kelimelerde google da üste çıkmak istediğini yazarsan ücreti karşılığında yardımcı olurum.
1 ayda ilk on garanti ediyoruz
kelimesine göre
2. ayda 1. sıra garantidir

şartlar detaylı olarak konuşulur.

enessay1@hotmail.com
enessay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye377 yazı
:d yok artık.bari ilk sayfa deseydiniz...o kadar kolay mı bu seo...
Full Organizasyon

Üye515 yazı
googleda çok rekabet var ben 150 tl promosyon kuponu kullandım günlük 20 tl 4 gün kullandım hafta içi bayilik işfikirleri bayilikverenler kelimelerinde google otomatik yap dedim tık başına 2.58 tl yaptı .Ben onu tık başına 0.50 kuruş yaptım birinci sayfada çıktı.Ertesi gün takip ettim reklam veren azdı 0.17 kuruşla birinci sayfanın en üstünde çıktım.bU sabah günlük bütçeyi 40 tl yaptım.BAyilik kelimesinde 1 sayfada gözükmedi tık 0.50 kuruş yaptım yine gözükmedi 1 tl yaptım hemen en başa çıktı.Google takip etmek lazım bence kendin dene benim gibi dayak yiye yiye öğrenirsin:D

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye160 yazı
ben de google reklam verdim ama cok fazla bir işe yaramadı sanırım,

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye59 yazı
peki sıfırdan yeni bir forum nasıl kurulur? yani kurulum aşamasında bir sıkıntım yok ancak yeni ziyaretçiler nasıl kazanılır? mevcut forumum var ama hiç bir ziyaretçisi yok. bu siteye nasıl, nereden ziyaretçi bulunur?

bir insanlar yeni kurulmuş bir foruma neden üye olur? neden bir şeyler gönderir? bunu nasıl teşvik edebiliriz?

tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Memur
Üye1359 yazı
belirli bir amaca yönelik açarsanız ziyaretçi almanız daha muhtemeldir.. sadece yemek sadece spor sadece oyun ya da sadece bir takım sadece bir oyun üzerine vs.. ne olursa olsun tek dalda olsun.. spor sinema vs tek dalda olması lazım ki her şey olan forumlar konusunda zaten tekel oluştu bile forumtr forumdonanim ve birkaç forum hariç diğerleri nanay
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye844 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 171988
googleda çok rekabet var ben 150 tl promosyon kuponu kullandım günlük 20 tl 4 gün kullandım hafta içi bayilik işfikirleri bayilikverenler kelimelerinde google otomatik yap dedim tık başına 2.58 tl yaptı .Ben onu tık başına 0.50 kuruş yaptım birinci sayfada çıktı.Ertesi gün takip ettim reklam veren azdı 0.17 kuruşla birinci sayfanın en üstünde çıktım.bU sabah günlük bütçeyi 40 tl yaptım.BAyilik kelimesinde 1 sayfada gözükmedi tık 0.50 kuruş yaptım yine gözükmedi 1 tl yaptım hemen en başa çıktı.Google takip etmek lazım bence kendin dene benim gibi dayak yiye yiye öğrenirsin:D

guzel anlatmissin adworsu..
adwors reklamlarini oven cok olur ama facebook reklamlarini tavsiye ederim..
bu arada sitesinden cok kazanan varmi demistim..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye155 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Full
:d yok artık.bari ilk sayfa deseydiniz...o kadar kolay mı bu seo...

okadar kolay değil tabikide orada 2-3 aylık emekten bahsediyorum. hiç bir abartı yoktur profosyonel manada görüşürsek referanslarımızıda sunarım.

esayilgan@gmail.com
enessay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im