Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gürcistan Batum Da Ortaklık

Başlatanbeko34Tarih06/09/2014 14:46:48Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
Merhaba

Gürcistan Batum da , orada bulunan partnerimiz ile , bu ülke ve bu ülke komşularına, burada bulunan depomuzdan , parakendeci ve toptancılara ilk etap da temizlik maddeleri, tekstil ve ev mobilyası satışını yapacağız. Bu ürünlerin imalatçısı olan firma sahibi arkadaşlar ile görüşmek, konu ile ilgili beraber çalışma içinde kar ortaklığı yapabiliz.

Ürünlerin Gürcistan olduğu gibi, komşu ülke potansiyeli bulunması sebebi ile ,ayrıca partenimiz Gürcistanlı,diğer burdaki arkadaşımın uzun yıllar ambalaj imalatçısı olarak Moskova da bulunması , avantajlar getirmekdedir.
İlgili iş birliği içinde olacaklara burada ve Gürcistan da gerekli bilgileri paylaşmak için karşılıklı görüşmek isteriz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye4 yazı
inşaat boyaları ve endustıreyel boya ile ilegınırsen goruselım kcb boya:05372608172

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Kimyager
Yeni Üye69 yazı
Marmara bölgesinde aktif, ambalaj malzm.kullanan 200 müşteri potansiyelimiz bulunuyor.detaylar için özelden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
Bende İşsizim İş arıyorum Cafe ve kahve sektöründe hem üretim hemde perakendede 5 yıllık deneyime sahibim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye139 yazı
Yapı kimyasalları, mantolama malzemeleri, su yalıtım mebranları ve söve - yalıbaskı gibi dekoratif cephe kaplamaları üretim ve uygulama yapmaktayız. ilgilenirseniz görüşmek isteriz.
İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
kimyasal ürünler ( temizlik ürünleri- fabrikaların kullandıgı sanayi kimyasalları -endüstriyel kimyasallar -soguk memleketlere antfiriz ve güneş enerjilerine solar sıvıları)

satısı yapmak istiyoruz .imalatımız mevcuuuttur. gürcistandada imalat yapabiliriz.

info@fdrkimya.com
fep

Yerleşim Türkiye / BasaksehirMeslek Kimyager
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar istanbul dayım ortak kahve hane tarzı bi yer açmak isteyen olursa yada buna benzer acabilirz 0 507 071 45 41

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
Big bag , naylon torba , strech üretimi yapmaktayiz. Lütfen iletişime geçelim .
altunhuseyinn@gmail.com
05530075475
Hüseyin Altun
Quadro liner , baffle bag

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
Erkek mont kaban yelek imalat yapmaktayiz
Izmirde koklu firmamiz ve markalara fason is yapmaktayiz
Istege bagli fason uretim yada kendi mevcut mallarimizdan tedarik edilebilir
Istege bagli model calismasi buyuk beden bebe giyim tarzi calismalarimiz vardir
Saygilar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
Selamun aleykum sayın üyeler 75000lira param var istanbulda ne iş yapsam diye düşünüyorum. Allah rızası için geleceği olan hayalden uzak para kazanabileceğim denenmiş bir iş tavsiyesi varsa yardımcı olun.ortalıkta olabilir.rabbim helal rızk lütfeylesin.Mail atın yada telefon bırakın dönerim inşallah.
m.yusaerol@hotmail.com
"Dürüst,ilkeli,namuslu ve helal bir yaşam."

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye92 yazı
İstanbul da iş yapacan da Batum da ortaklık başlığına niye yazdın abicim bunalmışsın galibam Allah kolaylık versin :)

Yerleşim Gürcistan / BatumyMeslek Ticaret
Yeni Üye67 yazı
Fabrikası İzmir'de bulunan Abiye / Gelinlik ayakkabıları üreten şirketimizin ürünlerini Yurt içi Yurt Dışı pazarlamasını yapabilecek girişimci arkadaşlar arıyorum.

Ayakkabı veya gelinlik sektöründe tecrübeli olması tercihimizdir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Yeni Üye19 yazı
yardımcı olabilirim
M.mAhir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Üye120 yazı
Gürcistan'dan Türkiye teslimi oradan talep ettiğimiz malları tedarik edip getirebilecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi? hcingir@yahoo.com watsap: +996 700 602819 Tr. no: +90 505 2398238
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli