Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sermayesiz İş Yapılır Mı?

Başlatan@demTarih26/07/2008 15:03:14Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaşlar
Bu sitenin amaçlarından en önemlisi;
Parası olana yön ve iş fikri vermektir.
Ama parası olmayana hiç kimse ne para verebiliyor ne de iş yapması / kurması için fikir veriyor.
Bu nedenle birazda bu konuda görüş ve fikirlerimizi belirtmekte yarar görüyorum.
Zaten parası olan bir şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyor veya yapıyor.
Ya Parası olmayıp eğitim ve bilgisi olan,cesareti olan kişiler ne tür yatırım ve iş kurabilir veya yapabilirler.

(Parası, bilgisi ve cesareti olmayan zaten hiç bir iş yapamaz bu ayrı bir konu:)))

Burada eğitimden kastım İlkokuldan başlayıp en üst seviyedeki diplama dahildir.Çünkü İş kurmakta ilk sırayı eğitim almaz.Cesaret ,bilgi doğruluk ve paylaşım alır diye düşünüyorum.Diploma daha sonra gelmektedir.
Böyle bir durumda herkes bulunduğu bölge ve yere göre ne gibi iş yapabilir veya en azından ileriye dönük az da olsa sermaye edilinebilinir.
Parasız iş yapmak isteyenlerden birisi olarak bu konu hakkında görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye124 yazı
ADEM bey öncelikle meraba maalesef türkiye gibi bir ülkede sermayesiz iş yapmak oldukça zor onun için bence insan ne kadar zeki ne kadar cesaretli ve bilgili olsa bile yine sermaye lazım iş kurmak için şart yani......
BİLEM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye169 yazı
Valla aynen bende katılıyorum ne kadar zeki olursan ol semayesiz hiç bir şey olmaz çünkü maalesef her şey para olmuş :((((

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Kamu sektörü
Üye113 yazı
Arkadaşlar parasız iş olmaz derim. İstinalar hariç. Çok önemli bir buluş yada fikirdir onu para gibi kullanırsınız. Parasız iş binde bir olur. Para babaları sizin fikrinizi ve gücünüzü aldıktan sonra size ihtiyacı kalmaz ve sizi bir an önce şutlarlar. Sermayesiz iş diye öne sürülenlerin çoğuda aldatmaca. Belki az para ile para kazanırsınız ve şansınızda varsa birşeyler yaparsınız. Zamanınımızda hemen hemen her şey para olmuş. Nekadar paran var o kadar itibarın,değerin var deniyor. Sizler gibi iyi arkadaşlar istisna.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye9 yazı
mrblar bana tabiki sermayesiz iş olmaz fakat eger yatırım fikrinize güveniosanız,bu iş tutar kazanırım diosanız,böyle bir fikir elinizde mevcut ise,kredi çekilerek sermaye yapılabilir...sonra krediyi ödersiniz...yatırımın faydası ve maliyeti önemli sadece
ducaneaslan

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye35 yazı
Arkadaşlar sizlere önerebileceğim 2 alternatif kazanç sistemi var.
Hemde tamamen sermayesiz.

Günlük hayatımızda kullandığımız ürünlerin satışını yaparak ek gelir elde etmek artık mümkün. Bir diğeri ise Ev Telefonlarından para kazanma devri başladı. Ev telefonları artık sadece Telekoma bağımlı değil. Bunun üzerinden para kazanabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi ve kazanç tablosu için mudurnufoto@gmail.com adresimize bilgi e-maili atınız.

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
Üye125 yazı
sermayesiz iş olur neden olmasın fikir önemli al sat yapan aracılık yapanlar ne kadar sermayeye sahip olsa da onlar için bakii olan çevredir ne kadar mesela geçen bir konu vardı kredi çekip araba alsam satsam olurmu diye onun gibi çevreniz varsa arabasını satanlara aracılık yapar komisyonunuzu alırsınız aynı zamanda emlakcılıkda yapılabilir bu işler için bilgi ve olmazsa olmazlardan birisi çene pısırık kalmayacaksınız ceylanın aslana saldırması gibi saldıracaksınız iyi geceler ayrıca şuan şuan bir proje üzerine site kuruyorum hepinizi beklerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
iphone ön cam koruma satabilirsin. ben bu işi yapıyorum ek gelir olrak. telefoncularda 10 tl internet sitelerinde 5 tl civarına satılıyor. bilgi almak istersen özelden ulaşabilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye235 yazı
sabah 5 de uyan saat 7 de sokağa çık akşam 8 de eve gel 12 de yat .. İyi bir gözlemci ol .. Odaklan .. Çok da zor değil ..
Eğer ki akıllıysan herkesın gıttıgı yoldan gitme . Tabi ki para parayı çeker sen farklısın insanlardan herkes bakarken sen görmeyi başar bi fark at ve bi adım üste çık .. Ya da tüm bunlarla uğraşmak istemiyorsan ağır geliyorsa sana bosuna heyecan arama asgari ücrete ne kadar zam gelmiş onu takip et.. Çok sevdiğim takdir ettiğim şahsen de tanıdığım Haluk OKUTUR un hikayesini ezberleyin mutlaka..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye35 yazı
Ben tam tersini iddia ediyorum parayla herkes iş yapar .Önemli olan parasız iş yapmak Şuan mal varlığımı açıklamayacağım ama hiç parasız geldim .Ve Parası olmayan her girişimciye kendi işini kurma imkanı sağlayabilirim. Merak eden bu konuyu ciddiye alan kişiler mail yazsın yardımcı olacağıma söz veriyorum.

mobilium13@gmail.com

Tek şartım dürüst ve ne istediğini bilen bir kişi olsun yeter.Parayı herzaman kazanıyoruz buluyoruz ama insanları binde belki bir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat