Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Haftasonu Ek İş-acil Yardım

Başlatankamil29Tarih03/09/2014 12:33:16Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba değerli arkadaşlar,

Bir firmada finans/muhasebe uzmanı olarak çalışmaktayım. Ev aldığımız için kredi ödemesi gerçekleştiriyoruz ve bu durum beni ekonomik yönden zorluyor. Mevcut işimi bırakmadan akşam mesai saatleri sonrasında ve haftasonu hızlı bir şekilde satışını gerçekleştirebileceğim nakite dönüşmesi kolay, akarı kokarı olmayan, az da olsa kar sağlayabilecek ürün ve girişimcilik önerilerinizi bekliyorum. Çok yüksek kar marjları heveslisi değilim. Aylık max. 1.000 TL'lik ek gelir bile beni çok ciddi anlamda rahatlatır.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye15 yazı
İyonmaklar artik her yede var videoyu izledim tamam ise yarar hatta eve bende almayi düşünüyorum ama bu cihazi medimark teknesa vatan hepsi satiyor kredi kartina taksitde yapiyolar 50 TL basliyor kusura bakma biraz gerçekçi olalim kotu fikir arkadaşları yanlis yönlendirmeye lim
Yok

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı

Merhaba arkadaşlar Tekirdağ da yaşıyorum kamu görevlisiyim ek iş yapmak istiyorum kendi aracım var Restaurant Lokanta Cafelere peçete, tuvalaet kağıdı, temizlik ürünleri vb. pazarlamak istiyorum yardımcı olacak üretici toptancı firmalar varsa irtibata geçelim ebu_bekirsen@hotmail.com
ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur
Üye160 yazı
Selamlar. Bursada bebe ve çocuk giyim toptancisiyim, tüm illere ptt kargo ile kapida odeme urun teslimi sabit 10 tl kargo ucreti ve kredikarti ile odeme imkanlariyla satiş yapilmaktadir. Toptan bebe giyim fiyatlari ve toptan çocuk kıyafet fiyatlari için www.pedibebe.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz..
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret