Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kehribar / Amber Satisi Ve Temini

BaşlatanEAVTarih02/09/2014 20:14:01Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
iyi aksamlar arkadaslar,

Kehribar tasi alim/satim konusunda bilgiye ihtiyacim var.
Polonya ve Kalinigrad taslari temin edbilirim.
Degisik büyüklüklerde- 300 grama giden büyüklükte olabiliyor.
Fiyatlar cok farkli oldugunu icin ve bende bu taslardan anlamadigim icin , her türlü bilgi verenlere simdiden tesekkür ederim.

Selamlar

Yerleşim Polonya / WroclawMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye16 yazı
Merhaba numaranizi yazarsaniz grsebiliriz

Yerleşim Türkiye / DbakyrMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye11 yazı
Merhaba EAV sana kehribar taşı temin edebilirim.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Memur
Yeni Üye21 yazı

Ben de yakinda tesbih imalatina basliyacagim. Kehribar oltu fildisi gergedan boynuzu vs hammaddeleri konusunda bilgi sahibi degilim. Bu maddeler nereden temin edilir. Gr fiyatlari nedir.bilgisi olan arkadaslardan bilgi almak istiyorum
Ilgazlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı
Merhaba yolcu Oltu taşı hammadesini temin edebilirim

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Memur
Yeni Üye47 yazı
Kehribarin vatani litvanyadir.Bir seyahatimde gordum .litvanya ya bir el atin olmadi seyahat edin.
saygilar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye206 yazı
hala guncelse grm fıatı verın temın edeyım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye43 yazı
Ben hollandadayim. Kehribar ariyorum. Fiyat yollarsaniz sevinirim. Once ornek alip urunu kontrol etme sartiyla satin alabilirim

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ticaret
Üye206 yazı
slm lar ben ıstanbuldayım ve ukraynadan getırıyorum buyuk ve tek parca olamsı ve ıcınde fosıl bulunması durumunda fıat degısebılıyor gr 1 ıla 1.5 usd bazı ozel parcalarda ıse fıat adet olarak verılebılıyor bılgınıze
xxmrf@hotmail.com murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
dadasoglu, rica etsem amber taşı yani ham kehribar konusunda biraz daha aydınlatıcı bilgiler verir misin?
Örnek olarak firma ismi yada ulaşabileceğimiz bir cep telefonu.
You know nothing

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
amber diğer adı kehribar. birara araştırmıştım sahtesiyle gerçeğini uzmanlarının dahi kolayca anlayamayacağı bir değerli taş. fosilli dediklerine kendileri koydukları oluyormuş. bu konuda ciddi bir araştırma ve bilgi birikimi sahibi olmadan sakın alım yapmayın derim. polonya da ucuz diye duymuştum.
Abdulkerim Güney
Elektrik-Elektronik Mühendisi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye181 yazı
Ben litvanyada yasiyorum Kehribar burada lafta ucuz .. Arastirinca bu fiyatlari bulamiyoruz artik .. Cunku bi cok iyi toptanciyi yurtdisi baglamis Yeni gelen alicilara %20-30 arasinda yuksek fiyat veriyorlar dogal olarka . Belki bizde de suc var alici diye bi kac kez iletisim kurduk ama hic ciddi olarak ilerletmedik .. Belki bizede o fiyatlara inebilirlerdi
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret