Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kapı İhracatı

Başlatanarasta37Tarih28/08/2014 09:02:22Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar. Kastamonu'da kapı imalatı yapıyoruz. Pazar konusunda artık yurtdışına açılmayı hedefliyoruz. Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.
***Bedava Peynir Sadece Fare Kapanında Olur***

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye165 yazı
Merhaba, Fas düşünürseniz görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Yeni Üye38 yazı

Fiyat ve katalog yada resimleri gönderebilirmisiniz

Yerleşim Romanya / BucurestiMeslek Ymalat
Üye113 yazı
katalogunuzu ve fiyatlarinizi yollarsaniz gerekli pazar arastirmalarini yapip urunlerinizi iran'a pazarlama konusunda calisa biliriz.
smart.behzad@yahoo.com
0098 914 769 1763
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Üye113 yazı
iran serbest ticari bolgede mağazalarimiz bulunmak üzere iran turkiye arasi ticaret yapiyor ve tüm irana her tür ürün pazarlama,sünüp tanitmak,bayilik,satiş hizmeti vermekteyiz.
irana her tür faaliyetten bayi almak istiyor veya sizlerin temsilcisi olarak özel muşteriler veya bayiler bulabiliriz.
tüm turkiye imalatçilar ve toptancilar,firmalar,tacirler,şirketler ve fabrikalar.... eyer ürünlerinizi iranda pazarlamak ve sünmak istiyorsaniz en güvenilir,kolay ve hizli yoluyla iranin tüm pazarini ellerinizde tutmak istiyorsaniz sizinle çalişmaktan önur duyariz.
ayrica iran ticari serbest bolgede vergisiz,gumruksüz veya hatta tüm iranda her tür iş birliği,imalat,üretim,sizler için ürün pazarlama,ürünlerinizin tanitimi ve özel müşteri bulma ve...her tür iş tekliflerini değerlendire biliriz.
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Üye468 yazı
Turkiyede kapi montajinda cok kuda calistim.8 yildan beri almayadayi.aklimfa hep bu is var herhangi bir girisimde bulunmadim.bu fikir aklima surdan geldi burdaki evime kapi taktirdim ucuz olsun diyede polonyadan firmaya yaptirdim 1100 euro.tr deki evime celik kaoi taktirdim 750 tl.bilmiyorum nerden baslasam

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Yeni Üye33 yazı
Fiyat ve resim gondermenizi rica ederim.
nr1005@mail.ru

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Ticaret
Yeni Üye75 yazı
Aydın da çelik kapı iş yapıyoruz. yurt dışına açılmak istiyoruz. ilgilenenlere resim ve fiyat bilgisi atabilrim.
Meloshop

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye468 yazı
Slm bu konuda ciddiyim resim toptan fiyat listesi sitandart olculeriniz email gonderirseniz sevinirim

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Yeni Üye69 yazı
Merhaba Afganistan orta Asya ihracat yapıyoruz. kaddamgida@gmail.com detaylı mail atabilirseniz görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Ben moscova'da yasiyorum. Gecen hafta 3 kapi degistirdik evde, 2'si bence klasik tahta normal kapi 1 taneside rota kapi dedikleri cinsten toplam 50.000 ruble etti (yaklasik 1.000 dolar) montajinada 15.000 gitti. Sadece bilgi amacli yazdim.

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye54 yazı
Arkadaşlar benimde ilgilendiren bir iş kapı işi avrupa normlarına uyumu konusunda tereddüt yaşıyorum.
normlar uygun sa Fransa'da is yapabiliriz.

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Yeni Üye3 yazı
ben MAKEDONYADA yasiyorum Fiyat ve katalog yada resimleri gönderebilirmisiniz amir-kurtishi@hotmail.com
kurti

Yerleşim Makedonya / UskupMeslek Politikacy
Üye244 yazı
Merhaba hollandaya satmak istermisiniz? fiyat bilgilerini tarafıma gönderiniz lütfen .
cbehnan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Üye207 yazı
sayin üretici arkadaslar en ucuz ve en pahali bir kapi fiati yazarsaniz memnun olurum ,bir bilgi sahibi olmak istiyorum kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
selam fransaya ihracat icin fiyat ve resim gonderin lutfen telefonuzuda eklermisiniz

Yerleşim Fransa / NiortMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
hollandada yasiyorum ihracatci arkadaslar fotograf+fiyat gondersinlrr. Uygun durumda geri donus yapacagim.

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye1 yazı
avustralia da yasiyorum. Fiyat ve katolog gonderirseniz memnun olurum ayrica cin ile baglantilarim var

Yerleşim Avustralya / SydneyMeslek Ticaret
Üye251 yazı
biz yurt içi ve yurt dışı danışmanlık yapıyoruz iletişime geçmek için fidantevrat@gmail.com 544 422 87 61 212 694 7117
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye251 yazı
wiesel danışmanlık : iletişime geçebiliriz 05444228761 tevrat fidan fidantevrat@gmail.com merkez mah reşitpaşa cad no 55 kat 7 daire 99 avcılar istanbul telefon numaranız olmadığı için mesaj atıyorum
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye206 yazı
SLM LAR ISTANBUL PENDIKTE MOBILYA VE AMERIKAN KAPI IMALATI KONUSUNDA HERTURLU IHTIYACINIZA UYGUN SEKILDE YARDIMCI OLURUZ SON TEKNOLOJI MAKINALARIMIZLA HIZLI VE SERI URTIM YAPILMAK TA HEM IC PIYSAYA HEMDE YURTDISINA IHRACT MUMKUN
IC PIYASADA YUKSEK CIROLU SIPARISLERDE KISMEN NAKIT BIR KISMINADA INSAATTAN DAIRE KARSILIGI TESLIM YAPIILMAKTADIR TECRUBELI KADROMUSLA TUM IHTIYACLARINIZA UYGUN COZUM URETIRIZ RANDEVU ICIN ARAYIN GELIP GORUSELIM
MURAT -
05343412073
xxmrf@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
imalatını yaptığımız zigon sehbaların yurt içi yurt dışı satışını yapmak istiyorum..bu konuyla alakalı yardımlarınıza ihtiyacım var..

Yerleşim Türkiye / Hatay YskenderunMeslek Ymalat
Üye206 yazı
ıstanbul pendıkte 600 m kapalı alan da cok modern yenı makınalarla yenı kurulmus fabrıkamızda herturlu daıre kapısı mobılya kapılar ıstenılen kalıtede uretılmekte olup ıhracat veya montaj dahıl olmak uzere fıatlandırılarak ıslem yapılmaktadır detaylı bılgı ıcın ıletısıme gecınız
murat ıst
xxmrf@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik