Ana içeriğe geç

İş Tecrübeleri

Türkiye'deki Demir Euroları Toplamak İstiyorum

BaşlatankinstdYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazarkinstd
Topluluk katkısı81 katkı
Profil alanıOtomotiv
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

türkiye'deki demir euroları toplamak istiyorum

birçok döviz bürosuna gittiğim zaman demir euroları ucuza alıyorlar. banka ise almıyor.
1.75 tl ye verdim demir euroları.
böyle bi iş fikri geldi aklıma demir euroları döviz büroları nereye veriyor?
döviz bürolarından 2.10-2.20 tl gibi alabilir miyim? bunla alakalı ne yapabilirim? ucuza almak için.

euroları toplayıp yunanistan da kağıda çevirip kar elde etmeyi planlıyorum.ne yapabilirim bu konu ile alakalı?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 9Profil alanı Bankacılık-FinansProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Rantabl olmaz bunun tersini yurtdışında denemeyi düşündüm trden gelenlerin elindeki turk liralarını euroya çevireyim hesabı olmadı.Anı olarakda olsa kimse getidiği parayı vermiyor memleket hasreti ara ara bakıyor. demir eurolarda yurtiçinde toplamak zordur bulamazsın.
Sende 1 lira var bende 1 lira var paraları değiştik yine 1 er liramız var.Sende 1bilgi vardı bende 1 bilgi var bilgileri değiştik sende 2 bilgi var bende 2 bilgi.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 215Profil alanı TekstilProfil konumu İst, Türkiye

Profil bağlamını gör →
planını yapmışsın işte..geriye uygulamak kalmış.. topla kapı kapı bir torba bozukluk..***ür eu da bir yere ve bütünlet.. banka hesabına yatırsan da olur.. denemiş olursun.. gümrükte sorun olmaz sanırım..kişi en çok 10 bin € taşıyabilir yanında.. ama ağırlık olarak sorun olabilir bagaj acısından..kendi aracınla olursa uygun olur.. dene bize de bildir..belki ben de yaparım :)

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 174Profil alanı Serbest meslekProfil konumu Kiev, Ukrayna

Profil bağlamını gör →

Turizm burolarina tumletirsiniz belki... veya sinira yakin yesil sigorta yapan yerlere..vs
Demir euro kara yolculugunda iyi oluyor, ben bulgaristandan dovizciden 30 demir euro almistim, resmi islemleri bu eurolar ile yaptim, kagit euro versem de ustunu demir euro veriyorlardi...
Kagida cevirmek icin yurtdisina gitmeniz gerekmeyebilir de... bir toplamaya baslayin once... gerisi gelir

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Serbest meslek
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet