İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kazançlı Yatırımlar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorumA
Üye216 yazı
26/08/2014 : 14:59:26#1
Web sitesi
Alıntı
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum
E
Üye112 yazı
A
Yeni Üye52 yazı
Arkadaşlar bunuda belirtmekte fayda var ortaklık tekliflerini kabul etmiyorum birde birilerinin himayesinde kalmayı istemiyorum ben sadece önerebileceğiniz kazançlı işlere önem verecem.Her insanın gerçekleşmesi zor olan hayalleri vardır. sizin düşünüpte yapamadığınız kazancından emin olduğunuz işleri önerirseniz sevinirim
I
Üye401 yazı
İstemi Ozan Aydemir
A
Yeni Üye52 yazı
ioaydemir arkadaşım öncelikle değerli yorumunuz için önerileriniz için tşk ederim. Ben şahsım pek faizden yana değilim ama diğer dediğiniz için hak veriyorum bir defasında hepsini bir işe yatırmam mantıklı olmaz.
A
Üye216 yazı
28/08/2014 : 13:32:46#6
Web sitesi
Alıntı
Temelden ev al arkadaşım % 50 öde kalanı tapu tesliminde de o zamana kadar daireyi sat karını al ve kalab borcunu kapat derim böyelelikle 50.000 tl gibi para ile yılık% 25 lerde kazanç sağlarsın evi 100.000 tl anlastın sonra 50.000 tl ödedin inşaat bitene kadar 2 yıl gecti diyelim evi satarsın 130.00 tl firmanın 50.000 verirsin sana 50.000 ana para ile 30.000 tl para kazanırsın İnşaat işini düşün derim eger kendin yaparsan 100 m2 daireyi 65000 tl mal edersin 130.000 tl satarsan aradaki fark karın olur.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum
B
Yeni Üye39 yazı
güzel yerde ucuza bulursanız arsa alıp inşaat yapabilirsiniz bayım
A
Yeni Üye52 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - beirut77 güzel yerde ucuza bulursanız arsa alıp inşaat yapabilirsiniz bayım |
Şimdi bu zamanda ucuz yer dağ başlarında kaldı galiba
E
Üye246 yazı
YATIRIMCILARIN DIKKATINE..PARASINI BIR YILDA CIKARTACAK TARLALAR
Karadeniz kenarinda 1027 donum duz sulu tarla
Poti limani arkasinda..denzie 18 km mesafede..uluslar arasi yola cepheli
parasini bir yilda cikartacak ..aluvyaltoprakli tarlalar...rize gibi yagis alir..sicaklik rizeden 5 derece fazla
yarisi pesin 2 yil vade--birer yillik iki cek- ile satilir...
sarp sinir kapisina 90 km mesafede
boylece tarladan kazanip parasini cikartir..yillik6-8 000 ton sebze uretme kapasiteli...
resimler ve detaylar alttaki link te..
ayrintilar icin +995 558739163-+995 599567980 Ahmet KOC internet Istanbul LTD...Poti-Gurcistan
http://ilan.elookat.com/ilan-SATILIK-KELEPIR-BUYUK-CIFTLIK-uasuAAN-3801474.htm
Karadeniz kenarinda 1027 donum duz sulu tarla
Poti limani arkasinda..denzie 18 km mesafede..uluslar arasi yola cepheli
parasini bir yilda cikartacak ..aluvyaltoprakli tarlalar...rize gibi yagis alir..sicaklik rizeden 5 derece fazla
yarisi pesin 2 yil vade--birer yillik iki cek- ile satilir...
sarp sinir kapisina 90 km mesafede
boylece tarladan kazanip parasini cikartir..yillik6-8 000 ton sebze uretme kapasiteli...
resimler ve detaylar alttaki link te..
ayrintilar icin +995 558739163-+995 599567980 Ahmet KOC internet Istanbul LTD...Poti-Gurcistan
http://ilan.elookat.com/ilan-SATILIK-KELEPIR-BUYUK-CIFTLIK-uasuAAN-3801474.htm
S
Üye554 yazı
misal 100bine evi aldın 30 bin icine harcadın 150 ye sat yüzde 0 risk akarı yok kokarı ok.
A
Yeni Üye39 yazı
Benimde Forum da böyle bir sorum oldu , pek netice alamadim . Yaklasik 6000TL ile bir yatirim imkani ariyorum ama ...... Temelden insaati nereden bulacagiz ?
C
Yeni Üye30 yazı
30/08/2014 : 14:58:44#12
Web sitesi
Alıntı
yapabilirsen eticaret derim çağın ve geleceğin işi
E
Üye246 yazı
Ahmet 77
Yaklasik 6000TL ile bir yatirim imkani ariyorum ama ...diyorsun...
6000 tl ye 2 tekerlekli acik arabalardan al-sebze meyve sat
zabitalara yakalanmazsan her gun 40-50 lira kazanirsin
Yaklasik 6000TL ile bir yatirim imkani ariyorum ama ...diyorsun...
6000 tl ye 2 tekerlekli acik arabalardan al-sebze meyve sat
zabitalara yakalanmazsan her gun 40-50 lira kazanirsin
A
Yeni Üye52 yazı
Bulunduğum ilde paramın bir kısmını yakın zamanda prim yapabilecek arsalara ve aynı zamanda bir kısmını da bulunduğum ilde sadece volkswagen yedek parça üzerine bir yer açmayı düşünüyorum bu konuda önerisi olan var mı acaba.Fakat birşey daha belirteyim alacağım arsa bulunduğum ilde olmayacak farklı illerde olacak yeter ki kısa sürede prim yapsın. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var
E
Üye246 yazı
KISA ZAMANDA YUKSEK KAR...ariyorsaniz
paraniz 400 000 dolar civarinda yapiyor
1-Dogu karadeniz de duz tarim arazisi cok az.bu nedenle cokdegerli..inanlar daglari tepeleri -45-60 derece egimli yerleri m2 40-50 dolara satiyor..deniz kenarlari ise m2 si 500-1000 dolar civarinda..ve buyuk bir hucum var..benim tarlalar ise ben m2 si ni 1-dolardan satacam...YArin
Gurcistan AB ye girdigi zaman bu yerler ..denize 19 km ..uluslar arasi Trabzon-Tiflis Baku (yeni )yola da 1 km de...
bu araziler -bir yila kalmadan ..m2 si 5-10 eurodan kapisilacak...
ben siz e yarisi pesin ..kalan yarisina da 2 cek...birer yil vadeli satarim
hic bir is yapmayin sadece surun v ekiraya verin..senelik 30-40 000 dolar kirasi var..kendiniz sebze yetistirin parasini bir yilda cikartir...yillik uretim kapasitesi 5-7 000 ton en az....Rusya pazari AB y kapandi simdi sebze meyve ariyor..ihrac imkaniniz da hazir...
bence kacirmayin.benim ekecek gucum olmadigi icin satiyorum.
http://ilan.elookat.com/ilan-SATILIK-KELEPIR-BUYUK-CIFTLIK-uasuAAN-3801474.htm,,, bu linkten ozellikleirne ve resimlerine bakabilirsiniz
paraniz 400 000 dolar civarinda yapiyor
1-Dogu karadeniz de duz tarim arazisi cok az.bu nedenle cokdegerli..inanlar daglari tepeleri -45-60 derece egimli yerleri m2 40-50 dolara satiyor..deniz kenarlari ise m2 si 500-1000 dolar civarinda..ve buyuk bir hucum var..benim tarlalar ise ben m2 si ni 1-dolardan satacam...YArin
Gurcistan AB ye girdigi zaman bu yerler ..denize 19 km ..uluslar arasi Trabzon-Tiflis Baku (yeni )yola da 1 km de...
bu araziler -bir yila kalmadan ..m2 si 5-10 eurodan kapisilacak...
ben siz e yarisi pesin ..kalan yarisina da 2 cek...birer yil vadeli satarim
hic bir is yapmayin sadece surun v ekiraya verin..senelik 30-40 000 dolar kirasi var..kendiniz sebze yetistirin parasini bir yilda cikartir...yillik uretim kapasitesi 5-7 000 ton en az....Rusya pazari AB y kapandi simdi sebze meyve ariyor..ihrac imkaniniz da hazir...
bence kacirmayin.benim ekecek gucum olmadigi icin satiyorum.
http://ilan.elookat.com/ilan-SATILIK-KELEPIR-BUYUK-CIFTLIK-uasuAAN-3801474.htm,,, bu linkten ozellikleirne ve resimlerine bakabilirsiniz
M
Üye300 yazı
bence paranı faize koy %11'den aylık 7000 civarı getirir, üç beş ay bu parayı topla onunla bir işe giriş, ondan sonra ilk aylarda açtığın işte cepten yemen gerekebilir sana ayda 7000tl faiz geliri yardımcı olur baya orayı döndürmen için belli bir süre baktın olmuyor en azından ana paran kalmış olur ve sen gene 7000 civarı aylık faizle hayatını rahatlıkla idame ettirirsin ta ki tekrar bir girişime başlayacak cesareti kendinde bulana kadar.
O
Yeni Üye57 yazı
Sana tek tavsiyem faize girme kardeşim
E
Üye246 yazı
TARIM ve sebze ihracini riskli gorenlere ONEMLI ACIKLAMA
1-toprak size ektiginizi fazlasiyla verir.
2-tek misir danesi ekersiniz size o 250 misir danesi verir
3-sebze normalde surmeyle beraber 2.2-5 ayda hasad yapar...bi senede 4-5 sefer urun verir..o da minumum 6-8 000 ton yapar...toptan kilosunu yarim dolara verseniz 3 milyon dolar yapar...sizin harciyacaginiz 4 seferde 400 000 dolar gecmez..cunku makinalar ayni sadece mazot-tohum v e iscilik harciyacakisniz bu da Gurcistan da Turkiyenin yari fiati...
4-ihrac icin Rusya pazari 2-3 milyar dolar sadece sebze ariyor.....
5-RISK:bilene risk olmaz..gubre ve iscilik yerince yapilirsa risk kalmaz
kaldi ki insanin ayagikayar..basi betona carpar plur...bu herkes icin her ssaniye vardor.
Tarimda bir sefer mahsul eksik aLirsaniz bu tek atimlik degil ki...senede 4-5 sefer hasat imkaniniz var..digerinde dengelersiniz...
siz hic ugrasmadiginizdan riskli saniyorsunuz...
ya da paraniz yok bu bahaneye siginiyorsunuz....
6-aRTIK MAKINALASMA INSAN ISCILIGINI AZALTTI bazi alanlarda SIFirladi.O nedenle de riskminumum duzeye inid.Artik hersey makinayla yapiliyor..ekme..bicme-toplama-capalama-olaclama-gubreleme...
7.isin uzmani emekli bir ziraat muhendisini isin basinda tutarsaniz risk te en aza iner...
1-toprak size ektiginizi fazlasiyla verir.
2-tek misir danesi ekersiniz size o 250 misir danesi verir
3-sebze normalde surmeyle beraber 2.2-5 ayda hasad yapar...bi senede 4-5 sefer urun verir..o da minumum 6-8 000 ton yapar...toptan kilosunu yarim dolara verseniz 3 milyon dolar yapar...sizin harciyacaginiz 4 seferde 400 000 dolar gecmez..cunku makinalar ayni sadece mazot-tohum v e iscilik harciyacakisniz bu da Gurcistan da Turkiyenin yari fiati...
4-ihrac icin Rusya pazari 2-3 milyar dolar sadece sebze ariyor.....
5-RISK:bilene risk olmaz..gubre ve iscilik yerince yapilirsa risk kalmaz
kaldi ki insanin ayagikayar..basi betona carpar plur...bu herkes icin her ssaniye vardor.
Tarimda bir sefer mahsul eksik aLirsaniz bu tek atimlik degil ki...senede 4-5 sefer hasat imkaniniz var..digerinde dengelersiniz...
siz hic ugrasmadiginizdan riskli saniyorsunuz...
ya da paraniz yok bu bahaneye siginiyorsunuz....
6-aRTIK MAKINALASMA INSAN ISCILIGINI AZALTTI bazi alanlarda SIFirladi.O nedenle de riskminumum duzeye inid.Artik hersey makinayla yapiliyor..ekme..bicme-toplama-capalama-olaclama-gubreleme...
7.isin uzmani emekli bir ziraat muhendisini isin basinda tutarsaniz risk te en aza iner...
K
Yeni Üye33 yazı
bence güzel yerde arsası olan birisine kat karşılığı arsayı alarak apartman yapın 6 daire yapsanız 1 daire si arsa sahibine verdiğinizi düşünürsek maliyeti ortalama 85 bin civarı tutar bir dairenin 6 dairenin 510 520 civarı bir maliyet tutar bir daireyi arsa sahibine vermiştik geriye 5 dairemiz kaldı dairelerin satılacağı en kötü rakam 125 desek 5 dairenin 625 milyar eder buda demek oluyorki 5 daireden 200 bin tl para kazanırsınız.
E
Üye246 yazı
KARANLIKBABA
bu islerden hic anlamadigini ne kadar belli ediyorsun
yani guzel bir yerde ..arsa sahibi 1/6 ya arsasini verecek oyle mi?
O kadar saf biri kaldi mi acaba...
adamlar kuluStur -yikilacak ESKI bir eve 4-5 dire aliyorlar..ustelik te simdi imar donusum planlari uygulaniyor....
Sana 6 daireli -muhtemelen 3 kAtli insaat -imar iznini kim verecek acaba ?
herhAlde yurt disind a yasiyorsun
DUNYADAN -PARDON Turkiyeden HABERIN YOK
bu islerden hic anlamadigini ne kadar belli ediyorsun
yani guzel bir yerde ..arsa sahibi 1/6 ya arsasini verecek oyle mi?
O kadar saf biri kaldi mi acaba...
adamlar kuluStur -yikilacak ESKI bir eve 4-5 dire aliyorlar..ustelik te simdi imar donusum planlari uygulaniyor....
Sana 6 daireli -muhtemelen 3 kAtli insaat -imar iznini kim verecek acaba ?
herhAlde yurt disind a yasiyorsun
DUNYADAN -PARDON Turkiyeden HABERIN YOK
K
Yeni Üye33 yazı
emlakci57 türkiyede yaşıyorum merak etme bu işlerdende iyi anlıyorum yaşadığım yerde mütahitler hep dediğim şekilde alıp yapıp satıyorlar tabiki yerine mühidine göre değişir dediğim rakamlar sadece görüşlerimi bildirdim çok bilmişlik taslama gibi bir amacım yok bazıları gibi
E
Üye246 yazı
COK BILMISLIK TASLAMA YOK
sadece yanlis hesap ve bilgilendirme yapiyorsun
sen mutahidlerden duydugunu anlatiyorsun ben bizzat yaptim bu arsa alip ta ev yapma satma isini....
batan bir cok arkadasim da oldu..
SEN in YANLIS HESABIN....
6 DAIRE 520 000 DIYORSUN...birini arsa sahiibine verdin(hicbir arsa sahibi 1/3 ten asagi arsa vermez......1.yanlis hesabin...
2-kalan 5 daireyi 625 000 e satiyorsun....625-520=105 000 tl..ama sen 200 000 tl kazanc diyorsun...kim bilgiclik tasliyor ?sen mi ?ben mi?
sadece yanlis hesap ve bilgilendirme yapiyorsun
sen mutahidlerden duydugunu anlatiyorsun ben bizzat yaptim bu arsa alip ta ev yapma satma isini....
batan bir cok arkadasim da oldu..
SEN in YANLIS HESABIN....
6 DAIRE 520 000 DIYORSUN...birini arsa sahiibine verdin(hicbir arsa sahibi 1/3 ten asagi arsa vermez......1.yanlis hesabin...
2-kalan 5 daireyi 625 000 e satiyorsun....625-520=105 000 tl..ama sen 200 000 tl kazanc diyorsun...kim bilgiclik tasliyor ?sen mi ?ben mi?
E
Üye246 yazı
ARSA SAHIBI senin dedigin gibi 1/6 ya razi olursa 105 000 TL KAR VAR..AMA YAP SAT 2 SEN GECER...SENEDE 50 000 KAR VAR...520 000 TL SENDE 50 000 KAZANIYORSA O ISE GIRILMEZ..YILLIK % 10 KAZANC ..OLU YATIRIMDIR.
İ
Yeni Üye82 yazı
01/09/2014 : 15:32:46#24
Web sitesi
Alıntı
ATACAN65 kardeşim , helal olsun . düşüncelerin çok yerli yerinde . ALLAH bol kazançlar versin .
Baran İlci
Ev Tekstili imalatı
Ev Tekstili imalatı
A
Yeni Üye52 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - İlci_baran ATACAN65 kardeşim , helal olsun . düşüncelerin çok yerli yerinde . ALLAH bol kazançlar versin . |
temenniniz için çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallah bakalım umarım rabbim iyi insanlarla karşılaştırır..
A
Yeni Üye53 yazı
Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz. Bayilik şartımız bizim konseptimiz le dükkanızı açıyorsunuz haziran sonuna kadar bayilik ücreti almamaktayız. stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz %30 ve %10 esanslı elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. İlginiz için teşekkür ederim. kar marjımız %60 ila %90 arasıdır. detaylı bilgi için arayınız.3 tl ye alıp 7,50 tl ye yada 8 tl ye alıp 15 tl ye satıyorsunuz.
E
Üye246 yazı
Kusura bakmayın sayın adiluzcosmetics . Daha web sayfanız açılmıyor / çalışmıyor. Dakikka 1 Gol 1 misali baştan kayıp ettiniz REKLAMINIZLA.
A
Yeni Üye52 yazı
güncel
B
Yeni Üye11 yazı
Emlak işini öneririm hem açaçağınız Emlak ofisine çok az bir para gitmektedir. Kelepir diyebileceğimiz sıkışmış acil paraya ihtiyacı olupta evini uygun fiyata aracını uygun fiyata satan kişileren alıp kar etmeniz mümkün. Kendim emlakçıyım 3 ay içerisinde iki sıkışmış arkadaşın dairesini kendim sattım sattığım arkadaşlar her bir daireden 15 bin liraya yakın kar ettiler. İki daire 30 000 tl ederki masrafı yok ve güzel iş.
Hergün emlak ofisinize gelen insanlar size farklı farklı fikirler sunarlar buda ufkunuzu açar. Her işe atlamayın kimseye para vermeyin ve özellikle taşeron işi yapannlarla çalışabilirseniz daha iyi kazanabilirsiniz. Yalnız onlarından birkaç sene işin içerisinde referansları olanlar olması gerek. İnşaatteyken emlak işine pek sıcak bakmıyorum çünkü hem uzun hem riskli olabiliyor.
Siz eğer inşaatte girecek iseniz dairenin bitmesine birkaç ayı kalmış ise girin yani üç beş ay sonra teslim edilecekbir daireyi taşeron dan uyguna alıp bir iki ay içerisinde satabilirseniz ortalama 15 bin ile 25 bin tl arasında bir kar marjınız olur. Tabi bu yaşadığınız şehre çevreye göre degişir. Yüksek fiyatlı dairelerden uzak durun daha ucuz daha seri satabileceğiniz dairelere yönelin derim.
Bu işte yanınıza doktoru kuyumcusu arsacısı kaçakcısı esnafı arsacısı her türden insan gelir hem çerveniz gelişir hem herkesten birşeyöğreniyorsunuz :) hemde emlak işinin gideri çok az bir kira nız var sende ufak bir iş tüm masrafınızı çıkartıyor zaten. Bankada da hesabınız da para nın durması kötü degil ileride işler iyi oldumu çekiniz krediniz yüksek olur .... yoruldum yazmaktan :)
Hergün emlak ofisinize gelen insanlar size farklı farklı fikirler sunarlar buda ufkunuzu açar. Her işe atlamayın kimseye para vermeyin ve özellikle taşeron işi yapannlarla çalışabilirseniz daha iyi kazanabilirsiniz. Yalnız onlarından birkaç sene işin içerisinde referansları olanlar olması gerek. İnşaatteyken emlak işine pek sıcak bakmıyorum çünkü hem uzun hem riskli olabiliyor.
Siz eğer inşaatte girecek iseniz dairenin bitmesine birkaç ayı kalmış ise girin yani üç beş ay sonra teslim edilecekbir daireyi taşeron dan uyguna alıp bir iki ay içerisinde satabilirseniz ortalama 15 bin ile 25 bin tl arasında bir kar marjınız olur. Tabi bu yaşadığınız şehre çevreye göre degişir. Yüksek fiyatlı dairelerden uzak durun daha ucuz daha seri satabileceğiniz dairelere yönelin derim.
Bu işte yanınıza doktoru kuyumcusu arsacısı kaçakcısı esnafı arsacısı her türden insan gelir hem çerveniz gelişir hem herkesten birşeyöğreniyorsunuz :) hemde emlak işinin gideri çok az bir kira nız var sende ufak bir iş tüm masrafınızı çıkartıyor zaten. Bankada da hesabınız da para nın durması kötü degil ileride işler iyi oldumu çekiniz krediniz yüksek olur .... yoruldum yazmaktan :)
İnatta bir murattır!
G
Üye118 yazı
Yatırımınızı yaparken anaparayı tek bir işe bağlamayınız riski paylaştırın ve kenara bir kötü gün parası koyun Allah hayırlı kazançlar nasip etsin.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz